Prelijepa komoda btw i rad na njoj, taman je neđe za planinu![]()
Royaljoni koliko prodaješ komodu, koje su joj dimenzije i imaš li kredenac uz to?
![]()
E baš su uboli dan kad da ga ostave...
Taman se prasina ne vidi,odlicno je to... Na bijelu mislim![]()
Last edited by zubizaretta; 17-03-26 at 19:30.
Haha, sto ce meni prica![]()
Duke joni
Naravno pored ove komode ide kredenac (niže postolje, ista gravura na fioke) sa drvo/staklo gornjim dijelom, sto za dnevnu(isti rad), trpezarijski sto i 6 stolica... sve isto drvo, iste gravure i isti kvalitet...mislim da je 1982 godište sve to
PS.mislim, naravno ne prodajem. Ovo su stari davno opremali stan sa ovim namještajem, sad to ide u vikendicu na selo
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 17-03-26 at 19:31.
zubizaretta Ima puta do jedne ure, ovo ostalo nadam se da si zdrave kičme![]()
Antracit je ipak pobjeda. Ostavlja dojam da nema zezanja sa domaćinom
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Drvo ipak, što vele prethodni znalci, zaštiti ti to lijepo i na nju, oko nje i u kredenac postavi starog posuđa, pržulin, mlin za kafu, ćikare, heklani milje, opanke, staru peglu, šta već imate od opreme, pa možda jednog dana to valorizuješ u neki muzej da obilaze turisti![]()
@joni ja bih šmirglao sa 120 da se skine lak i sloj u koji je prodro lak. Nakon toga 240 pa 320. Savjet je da šmirglaš sa finijim šmirglama u smjeru rasta drveta jer se na taj način ne vide tragovi šmirglanja. Ako sse odlučiš za ulja sa voskom možeš recimo uzeti Rubio monocoat ulje, ima u Pešić parkete, pa recimo da komplet gornju ploču uradiš u nekoj boji. Za njega je dovoljno 320 za pripremu ali možeš ići i na 400 da dobiješ baš glatku teksturu. Lično za drvo koristim Osmo polyx tvrdo voštano ulje ali ono je bezbojno. Mogu ti odvojiti malo da probaš na manjoj površini pa ako ti se svidi odradi sve.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Nego da se vratim na konkretno.
Znam ekipu u Kameleon strašna ekipa mislim da su najbolji i u kvalitet i znanje onaj što ga je rođeni brat preselio na Zabjelo sa lokacije đe bio i jednog lika tu znam ako budeš oko boja i lakova mogu ti broj poslat.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Nije loše, no ako bi gabelji upali, ponijeli bi je na otpad misleći da je gus/mesing ručke.
Hvala svima na savjetima, kad preselim ovo na selo, odradim ovu gornju ploču, zajmiću neko retro odijelo, lulu, naočare one debele od kornjačevine i slikaću se ili da 'radim' neznavene turiste da je rodna kuća Ive Andrića
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 17-03-26 at 19:48.
Fora je da i kameleon i bordo i oni treci stede da zamijene shejkere na vrijeme i nikad ne pogode boju 100%
To je bezveze. Ajd kad nesto farbas pa i ajde... Ali ako oces da nesto prefarbas sto ostara, izgrebe se pa zelis da kupis istu nijansu nskon godinu....
Moras pola pablo pikaso, pola baltazar da budes da umijesas![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks