Pa E dovoljno je da vidiš onu kafančugu đe se okupljaju lokalni klošari.
Pa E dovoljno je da vidiš onu kafančugu đe se okupljaju lokalni klošari.
kako se slucajno potrefi da ti klosari utamniceni i pretuceni nikad nisu Srbi, no sve neki muslimani, Azerbejdzanci, Albanci
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Azeri su ni krivi ni duzni dobili po 2 godine zatvora, ima snimak a hvala bogu svi imamo oci da vidimo kako je to izgledalo. Kakve veze imaju slucajevi s trajekta i iz kafane sa rasnom mrznjom? Ono s trajekta je bezobrazluk jer su htjeli preko reda da udju na trajekt, a konobarica nije dobila batine jer je Srpkinja no iz ljubomore. Jesi li isao na protest protiv Turaka?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ko je poceo rat?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Azeri su krivi da nisu ne bi dobili 2 godine! A albanci su zbog rasne mrznje prema srbima crnogorcima u copor sceli da upadnu na trajekt i tukli radnike zbog grba na majici.. rasisti jedni.... ukljucujuci vjersku mrznju mrze sve sto je pravoslavno , mrze krst i u tuzi!
A sto se tice protesta protiv azijata sjedio sam svaki dan kod suphia u restoran a i sad na rakiju pa se zezali kako je ovaj iftar dobar za biznis
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Svakakvih sam se ja retarda po kafana nagledala i naslušala tako da sam sigurna u to što pišem a i tebi vjerujem.Takve likove samo treba izbjegavati u široke lukove jednom su mi na stari na parking zagradili auto tri tablice da ne rečem iz kojih sve gradova da kupe nešto u prodavnicu izlaze krš nadrogirani i vide da ja čekam da se maknu reko ja se izvinjavam i našalim se vi ste ka bratstvo i jedinstvo komentarišući tablice a isprva su izašli misleći da ću frku da pravim već ono naloženo da ne znam šta.Reko pusti budale.
Neđe unosnije, pretpostavljam. Koljenica skuplja četnikoidne otpatke i recklira ih u entry level ešalon nsd-a. Da se ne prospu glasovi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa jesu klošari u čemu je problem, jel mediji treba da reču bilo kome da su prosto klošari jedni koji nabadaju neke likove noževima i kad vidi kakav je profil kafane?Uh izvini mora da je zbog toga što je zanimljive udjenuti im nacionalnost.Ka mediji.
Evo izvinjavam se i da izađem iz ove kanalizacione rupe od teme medijske.
Sta velis to bolan, oces da vjerujem korumpiranom sudstvu prije nego svojim ocima, a nemam dioptriju? Koji je to narod Srbi Crnogorci o kojem pricas, daj podijeli s nama te informacije koje imas jer prvi put cujem da nekom Albancu smetaju cg obiljezja, jos na trajektu. Radnici na trajekt nose majice sa cg grbovima, i da su zbog grba napadnuti radnici, e ovo prvi put cujem, a ne vjerujem da bi ti slagaojos kazes da u tuzi smeta krst, znas li ti koliko katolika ima tamo? Znas li da u Albaniji ima vise pravoslavaca nego katolika? I da postoji Albanska pravoslavna crkva, autokefalna?
Znaš li ti, Networče, "sastav" familije Edija Rame, po vjeroispovijestima?![]()
Nisam siguran ni da Rama zna.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Vjerovatno te Kosovo boli, ali moracu te razocarat da Albanci katolici i pravoslavci isto misle da je Kosovo drzavaKod njih nacionalno jedinstvo postoji i nista im ne mozete, jedino se u Tuzi dijele
Opet si me navukao da idem u off topic
Uhapšen Nikola Martinović, potraživan zbog ubistva i stvaranja kriminalne organizacije
E ovome je sigurnije u zatvor no na slobodu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kad smo lod bjegunaca, jel ovo AI? Što veli Bukva u konačnome?
https://x.com/istina134696/status/20...MNfGKNr96RlWvw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
https://www.cdm.me/politika/crna-gor...vropske-mreze/
Crna Gora zatvorila jos jedno poglavlje. Transevropsko nesto. Milojko i dalje dominira. Samo jos da smisli neku Evropu Sad 3. Fale nam uzbudjenja tog tipa.
Polinezija gospodo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks