@zubizaretta
Jes zajebavaš se.![]()
NO Rapper can BEAT Eminem
The more things change, the more they stay the same.
@zubizaretta
Jes zajebavaš se.![]()
NO Rapper can BEAT Eminem
Last edited by Bluemoon; 16-03-26 at 00:30.
Makina JBT makina koliki je njemu pazar.
@zubizaretta
Moram nešto da ti rečem a da be shvatiš pogrešno.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Dje si @Bluemoon
Ne da ne shvatam pogresno nego ne shvatam tacka, nula![]()
Imao sam paklen dan. Nije da vjerujem u retrogradne merkure ali mozda pocnem
Nego, kad si tu da te pitam koji Q u gej bendove idu petorica.To mi nikad jasno bilo nije.
Evo 10 min ne znam kako da krenem a kako da zavrsim. Pisem, brisem. Nebitno. Nista sto spavanje i neka logistika nece rijesiti
Zvuk je jedino pravilo![]()
Ti si moja duša.![]()
Hvala srce. Evo jedna za spavanje, vec upadam u san i trzam se nadad dok ovo kucam.
Trzaš se to ti je elektricitet.
E kad sam rekla opišieš dodir to ti je jebeni elektricitet.Sad si mi opisao.
Laku Noć.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Đes.
Moš ti da vjeruješ da ođe ljudi na ovom jebenom internetu i ovim jebenim medijima više vjeruju no što vide oko sebe u Crnu Nam Goru, svojim očima i komentarišu ja ne znam jel ođe neka kolona botova čisto sumnjam no se bojim da su nadrogirani medijima koji lažu a zinu.I žive u neke bunkere.
A i u RL je ođe svi sve znaju i sve LAŽU.
Divno ste to srocili pjesnice ali imam dosta nedoumica povodom poslednje poeme![]()
Drugim rijecima... Veze nemam sto si mislila tacno. Okvirno vjerovatno
I ko mi te nervira? 🤌
Nije baš da se trudim da me ljudi razumiju nije do tebe.
Nisam bio na te teme. Sad mi je jasno![]()
To su one politika globalna i jos za mene gore iz lokalnih medija 100%. Njet![]()
Ma ništa no sjeban dan jedan konobar mi je postavio neko pitanje za vlasnika a znam da sve zna, ali meni je postavio pitanje koje bravu samo može za istog da postavi.
Reko ti sve znaš, ti si psiholog ođe odlično znaš i ko kad i s kim on sve piće pije i s kime se sastaje i sve jebeno znaš što meni postavljaš ovako idiotsko pitanje?I bilo mi je žao poslije jer sam ga prvi put vidjela da nije samo konobar no osjetljivo biće i da sam ga sjebala s tim rečenicama đe rekao na ivici nekog osjećaja koji nisam htjela da vidim u njegovim očima, -u pravu si sve.
I svi ti gosti koji tamo dolaze njima Q puca za konobare možda nije uspio da shvati da postoje ljudi kojima ipak nešto nije pravo iako su gosti.Ma nebitno.
Ako ti je sto lakse meni je juce bio dan pa sigurno u 20 htjedoh rec najgorih... Ne najgorih alli twilight zonetema 20 najludjih... Sve je to zivot. Novo ulje, novi filteri, novo gorivo i cista sofersajbna![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks