Gdje može da se vidi lista kompanija sa kojima je moguće zaključiti ugovor za izvođenje radova?
Šalji im mail. Znaju da čekaju da se nakupi, ili inženjer ne preda odma izvještaje i sl.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Gdje može da se vidi lista kompanija sa kojima je moguće zaključiti ugovor za izvođenje radova?
Na sajt
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Gledam svo jutro, ali nalazim samo listu kvalifikovanih izvođača u programu koji se odnosi na seoska domaćinstva i pružaoce ugostiteljskih usluga.
Meni treba lista izvođača po projektu za poboljšanje energetske efikasnosti privatnih domaćinstava.
Taj program je pauziran dok ne vide koliko sredstava će ostati, nezvanično će ga pokrenuti u toku ljeta.
Trenutno je dostupan program SKLAD (https://www.eko-fond.co.me/konkurs-template?id=151), đe nema kvalifikovanih izvođača, ali treba paziti da oprema koja bude ponuđena tj izabrana zadovoljava kriterijume, da ne bi bili odbijeni. U okviru ovog programa nema klimatizacije, a sve ostalo se subvencioniše 30% (osim pelet 50%) tj do maksimalnog limita, koji za određene kategorija nema smisla, pa je tako veća subvencija za kotao na pelet nego za toplotnu pumpu (iako je sistem sa toplotnom skuplji investiciono, energetski efikasniji, a da ne pominjemo ekološki aspekt).
#fakenews
Evo ti tekst ranijeg konkursa, koji treba da se nastavi, tu imaš i spisak kvalifikovanih izvođača.
https://www.eko-fond.co.me/konkurs-template?id=113
#fakenews
Program nije nastavljen, a kaće neznamo. Kakva je ovo Đekna od države.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Imaš u arhivi, pauziran je trenutno dok ne vide koliko je tačno ostalo sredstava, nakon čega će ga nastaviti: https://www.eko-fond.co.me/arhiva
#fakenews
Sent from my iPhone using Tapatalk
I dalje nista za klime nema novo.
Za sada samo ovo...
1. Ugradnja termoizolacije na fasadi stambenog objekta;
2. Ugradnja termoizolacije na tavanu ili krovu objekta;
3. Ugradnja termoizolacije na podu na tlu ili prema negrijanom podrumu;
4. Ugradnja energetski efikasne fasadne stolarije (DRVO, ALU i PVC);
5. Ugradnja peći i kotlova na drvenu biomasu (pelet) za grijanje objekta;
6. Ugradnja visokoefikasnih toplotnih pumpi za grijanje objekta;
7. Ugradnja solarnih kolektora za grijanje objekta i / ili zagrijavanje vode;
8. Ugradnja fotonaponskih sistema za proizvodnju električne energije - „off grid“.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
A nije ni čudo što nema projekata normalnih u ovu nenormalnu državu.
https://www.vijesti.me/tv/emisije/77...ju-u-eko-fondu
Rijetko je sresti profesionalca u javnom sektoru, Draško je definitivno jedan od njih. Blisko sarađujem sa Eko fondom poslednje godinu ipo, i mora se reći da daju sve od sebe (kad je bila gužva slali su mailove sa odobrenjima i poslije ponoći, za Badnji dan, Božić i sl.).
Smijene li ga, to je 100% politička odluka jer je neko nameračio plijen.
#fakenews
E bogme cim ovog Draska falite odzvonilo mu je... cim poznaje posao to ne valja za aparat
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I dalje nema ništa za fizička lica.
Pi. Baš bi mi valjalo sad, pogotovo za izolaciju.
Da oce makar akcija za hibridna vozila. No politika je važnija.
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Sate sate sate
Ima li neko da podijeli iskustva oko toplotnih pumpi,planiram da kod majke zamijenim dio centralnog grijanja na kotao pumpom.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Isto.. pratim
Kolega @medo_je mozdaa
Imam parno grijanje na struju, može li se iskoristiti postojeća instalacija?
Izdvajam ening i home sistem za sad sto se tice izvodjaca is portfolia eko fonda,mada imam i nekih opcija van radara.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Šalji kontakt da snimimo to i damo predlog (Ening).
Biće i neki forumaški popust
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Zna li ko, hoće li ove godine biti šta od subvencija za klima uredjaje
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks