Ne znam koji ti je sad to đavo.
Znas onu pjesmu?
Pricam o kafi javno
Idem u sumu tajno
Ne znam koji ti je sad to đavo.
Haha. Hrvatski boy bend rock neki
Sjutra je jebeni Ponedjeljak ŠIT ŠIT ŠIT,
Iz jugoslavije jos. Neki srednjoskolci
Imam u stokove od vrata jedan veliki tank nivee. I kompresor duvaljke iz toga cijelom duzinom. Tu stanem 15 sec. Sto ti je sa niveom![]()
A s obzirom da pratis sve... Upravo sam u neku moju viber grupu cuo da je vucic kupio neke rakete. Wtf?
Nemam pojma ja viber ignorišem a Vučića tek.
Mene to ***** više u život ne zanima za mene je trenutno tehnički mrtav.![]()
Ma ne mislim na to ali navodno je uzeo neko od kineza advanced naoruzanje. A znajuci ameriku i tradicionalne medjudrzavne odnose... Zvuci kao potencijalno nj****
Ne znam, slabo sto iz tog vremena devedesih sa ovih prostora mi je u nekom lijepom sjecanju... Nema to ni veze sa njim kao njim vec sa onim raspadom svega... Na ovo sam cak naletio nedje na tv, i pricao je fino, cak je i neke zajebane stvari prosao, zaboravio sam... Ali djelovase u mojoj sadasnjoj percepciji dobar kao leb
A jeste no sam ja to nedavno saznala što je prošao.
A u TANI u Nikšić je dolazio ja tamo nikad nisam išla Radulovići su to držali ali mi je drugarica bila iz te familije.Nije ni ona išla.
TANI je bio nešto u fazon đe mi je rekla da se otpozadi čita ka inat u krvne osvjete su bili.I sve mi je to nekako hladnokrvno rekla e JBG ali DR Iggija je baš voljela.
Pricali su mi neki ljudi iz bg sto da li su ga poznavali ne znam sad 100% ili su bile gradske price da je bio uvjek ne dobar nego predobar itd... Mada mu se to i vidi iz tog intervjua realno, toliko sam zapamtio
Vjeruj u to jer je istina.
Nego.
Ti za mene nikad nećeš biti tehnički mrtav.
Dakle bolji sam od VucketaHvala od srca
Odoh u krevet jer mi je ponedeljak sjutra. Laku noc.
isto se mislim no nije sjutra no danas i tebi i meni.
Laku noć
Šta, fajront?
The more things change, the more they stay the same.
Nije nego zeljko bebek![]()
Miran.
Kako JBT ne moŠ da iskuliraš.
https://youtube.com/shorts/9mvnulb60...Q_MeaYbqoYalpB
Ma zaje**** se, nista ni slicno![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks