Koji biste preporucili servis za televizore u PG?
Fala.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Jel se još nekome dešava da mu baguje erste bankomat? Prije neki dan na Zabjelo kod kineske ambasade veli nije u funkciji a prije toga isto par puta isto na druge lokacije.Do kartice nije jer mi je u Voli na masline šljaka.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ja nisam imao nikad problema sa Erste bankomatima, karticama m bankingom...sve radi kako treba....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Bankomati na zabjelo, znas li koliko su puta obijani ti bankomati. Nije ni cudo da neote da rade. Cuo sam da su poneke vezivali za auto pa tako razbijali. Moze film da se o tome napravi slobodno, mada desavalo se erste da im cesto pada citavi sistem. Mada ja sam zadovoljan sa erste kad se sjetim da sam nekad bio u ckb
Aha znači tako.Mora da su prije toga ovaj sjebali.Meni je bitno da nije do mene.Mislim moje kartice samo mi još taj đavo treba da se bakćem.
Nego, imam još jedno pitanje na ovu temu đe uzeti one fioke za frižider Ariston je u pitanju onu plastičetinu prokletu jedna mi je otišla do đavola u dio za zamrzivač?Servis Vujović?Ima li još koji?Odrali su me za onu gumu za veš mašinu najjače da me oderu za parče plastike.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
To macku o rep, evo ima 10 godina da svaki ATM u slucaju nasilne provale ispusti security ink tecnost, tj.oboji novcanice u jarko crvenu, ljubicastu boju ...
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Zadnji put kad sam koristio erste bankomat na njega je bio Windows Embedded 7, ako je to i dalje dobro je da ikako rade![]()
Ovo se pretvara u pakao.
Ali, pakao.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Dogadjaj koji sam pomenuo se desio na ljeto 2020. ili 2021. pamtim samo da je korona bila, Erste bankomat na ulaz njihove banke u centar, zablokira bankomat skroz i posle 10 min se pojavi lik sa autom kaze da mu je javljeno da je pukao, te tu vidjoh da guraju windows 7 embedded, bi mi smijesno stvarno al ne i iznenadjujuce
Jer si podesio nedje slucajno da xlsx fajlove otvaras sa Office Excelom, samim tim ti je potreban microsoft nalog povezan.
Nista ja tu dirao nisam, fabricki je tako doslo.
Moze li se ova aplikacija izbrisat i da otvara normalno preko excela ?
Office ti ne trazi Gmail adresu nego Microsoft nalog koji mozes da napraviš preko gmail
Sent from my Špijuniro Golubiro
Špijuniro golubiro
Office je Microsoft 365 Copilot.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Ima li ko kontakt nekoga ko popravlja one dzipove za djecu na akumulatore, kao sto se po trgovima iznajmljuju?
Nije problem s baterijom, neki rezervni motorcic mi treba, konkretno.
Imas u zetu zeta biciklo ili kako li ja sam tamo nosio nas
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kakva je situacija na granici sa Srbijom, bih da psu kupim hranu, prave li problem na granici? 30kg je u pitanju
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks