U slucaju da trazis samo osamu hranu plazu I kupanje mnogo jeftinija varijanta su Ugljan I Pasman. Pasman pogotovo jer je blize Zadru I Kornatima. Ugljan isto mnogo lijepih mjesta ima. Pogotovo ovo sa vanjske strane kanala. Hvar je precijenjen
https://www.airbnb.com/rooms/6830351...ryPoint=1&s=76
Mada nesto slicno se moze nac I kod nas.
Check out Authentic Mediterranean House with Postcard Sea View on Booking.com! https://www.booking.com/Share-0boAyc
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ма пође се до Крфа лагано. Смјештај, храна, плаже све јефтиније. А доста мања гужва.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Englezi tamo bješe idu?Neka hvala.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Sto te boli q dje englezi idu ili ne idu.
Najbolje jos englezi da mi odredjuju dje cu ic ili necu ic.
Iskuliraj
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Pa toliko su divni turisti kad se oleše da su im jednom Grci Krf ono niste poželjni.A i Hrvati su se veselo s njima proveli baš u gradu Hvaru.Nebitno, samo za sebe velim đe vidim da je popularno za Engleze not my cup of tea.
Jadna žena mogu samo da joj zamislim izraz lica dok je to izgovarala.Ko nije osjetio što su Britanci u turiste taj ne zna što je pakao.I sad ja treba to svjesno da trpim da mi se neko usere još se iscimam do tog Krfa a ovi JBG moraju da ih trpe.Puni love boktemazo, nadobudni, izvan svake nacije u mozak a ponašaju se gore no najgori klošari.
Ja sam bio u oblast Acharavi, engleza bilo nije
Mislim da mi je krf realno i bilo najljepse ljetovanje u zivotu
Prvo u grad nekoliko dana setnja i zezanje onda u ovo selo samo takvo kuliranje
Zalasci sunca fantazija
https://www.booking.com/Share-lNedE1
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Koga briga za svinjolike Brite, ajmo malo real talk..
Koliki su vam budžeti za ljetovanje u smislu preko kojeg iznosa ne biste dali za smještaj, karte..? Koji tip i kategorije smještaja preferirate..? Na šta ne štedite a u čemu ste najveći Jevreji?![]()
The more things change, the more they stay the same.
Ja volim kamping jer mi je smještaj nebitan ali što se kvaliteta u hrani i piću tiče tu ne štedim.Znači nisam onaj klasični kamper.
Oli da mi budeš vodič?Zajebavam se nego ovo za Brite ja se izvinjavam ispižđeh jer sam jednog vazda vadila iz govana preko dana se lud pravi ka ništa tu sam viđela da im je kolektivna svijest katastrofa.Znači, kad bi grupu Brita viđela u kafani samo bi napustila objekat da ne gledam produžetke.
EDIT:
I hosteli dolaze u obzir ima strašnih hostela.
Last edited by Bluemoon; 15-03-26 at 13:12.
Ja moram da kazem da se licno raspadnem od posla preko godine ali tih 10 dana ljetovanja idem gala
Karte avionske mi je mrsko platiti pa se grcka isla kolima jer jbg sve x4 je previse
Da sam mlad ne bi mi zao bilo planirat cijeli svijet ali jbg...
Smjestaj za ljetovanje mora bit beachfront i trudim se da je i pogled na more tu, kad pijem kafu ujutro i pivo navece crpim dobru energiju zalaska i izlaska sunca
Na nasu veliku zalost toliko smo skupa drzava da realno restorani makar po grckoj su mi jeftiniji nego odje
Ova godina ce se vidjet sta i kako, cini mi se da kasnim jer prethodnih sam obicno do sad sve rezervisao...
Zamijenio bih grcku ali ne vidim da ista drugo mogu lise sicilije a tu gledam i nije neka bas ponuda smjestaja
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ko oce pare, britanci su najbolji jer masu trose. Trose svuda i ne kupuju po marketima da bi jeli u hotelu. Bolje da su nam oni gosti no Srbi, Kosovari, Bosanci. Na Ibizi u spic sezone su samo oni gosti, mozda 5% njemaca i 5% nas ostalih. I zbog toga je najjeftiniji smjestaj za 5 dana 1700€, ali posto ste pocerali Alabara onda ova drzava i zasluzuje paradajz turiste.
A sad biste vi i da vam ostave pare, a da se ne opijaju i rade sranja posle toga. A vaaazi
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Za nocenje nisam nikad preko 120e za noc dao. Preko 100 je izuzetak, to su obicno gradovi tipa Ny, london, sidnej...
Za obrok obicno 15-20e po osobi... rijetko vise. Ima dosta kvalitetno da se probere za te pare, nista junk.
Za ture ne stedimo, to moze da bude i 500e dnevno ako.vrijedi,.npr Maccu Pichu i sl.
Za avio karte po evropi obicno 50-100e po osobi.
Za druge kontinente 500+
Najvise sto smo platili za povratnu avio kartu bilo je oko 650e za australiju, ali takav deal vise necemo gledati
Mada i l.amerika je 800-1000e za povratnu.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Izvini na upadici ali more i Italija meni je katastrofa.Jadran mi "s ove strane" dominira.
Razmisli o Sloveniji.Portorož, Koper đe ti je laganica.Mjesec dana sam radila tamo u solani znači zemlja je bombona.Imaju u Ttaj reon Kopera i sela sa strašnim festivalima njima su sela baš ful provod bolje nego po gradovima.
Last edited by Bluemoon; 15-03-26 at 13:40.
Englezi, sebe smatraju i dalje Osvajačima i mi smo za njih kao i nigeri.
Ja se opet vraćam na Kipar u maju, tj prije ili poslije ljeta, jer je dosta toplije nego kod nas, sigurno 6-7 stepeni a ljeti je pakao sa po 50 stepeni... cijene minimum 10% manje no kod nas a gužve skora da nema. U sezonji grad Aja Napa koji ima oko 3000 stanovnika naraste na 33000.
Samo da ovi međedi što ne useru pa da počnu da lete rakete...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Dok nema gužve.
Sweet..
Ovo je zenski manastir Banja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks