Mozda i imam pasos pa sam ti "predostroznosti" rekao da nemam![]()
Vazda si DRUG ne može mi muškarac bit u razgovor ako to nije i to velikim slovima.A pasoš je ******.Velikim slovima.
Raspada ti se država promjeniš masu pasoša i dođeš u Solun u hotel i pita te lik na recepciju šta je dođavola Montenegro.Jer je to bila 2007.
I ti njemu objašnjavaš u jebenih tri ujutru da je to bila S i CG, onda ne konta dok ne pomeneš jebeno Jugoslaviju i uđeš u onu otužnu sobu nekog jebenog grčkog hotela s mislima JBT što moram kroz ova sranja da prolazim.
Pasoš je jebeno ****** kapiraš, ****** nad sranjima.
Mozda i imam pasos pa sam ti "predostroznosti" rekao da nemam![]()
Piali su i mene, bjese novo svima, pa sto? Jedan drug mi je nedje u Aziju tad pricao da je cak pomislio da ga mogu i roknut jer su ga poveli u limenu sobu za koju se isfurao da je limena zbog toga jer dzoger cisti krv sa toga za minut. Pazi ti sto je njemu palo na um![]()
A bila je neka lijeva 3rd wirld zemlja u pitanju...
Meni je recimo viza za Rusiju bila mnogo komplikovana još čuvam taj pasoš i one njihove rabote a drugarica iz Srbije kojoj su rekli da joj je dovoljan neki pečat iz policije bila je zadržana sat jebenih sat vremena na ispitivanje ono šta je ovo ko si ti i ko te šalje.U provratku je jastuk stavila da simulira da je trudna da je ne cimaju.![]()
Hijerarhijski poredak copora i dresura. Je li ispravno? Nije. Je li promjenljivo? Ne vjerujem
Nije ali je očigledno ko oće da vidi.Veli meni jedan na kamp pa vidiš ljudska prava trte vrte svi ljudi su isti a on iz Milana.Reko nije drug, nije ti si se rodio u Milan ne svojim izborom ja sam se rodila u Nikšić opet ne mojim izborom i država u kojoj sam živjela se raspadala.I meni je da se krećem bilo đe trebala jebena viza sa masu uslova.A to nije moja krivica.Kakav je to način da ljudima ograničiš kuda da se kreću zbog jebenog pasoša.
Onaj nesretnik astronaut je pluta po Kosmosu jer je imao pasoš države koja se raspala.SSSR-a.Nisu mu pasoš priznavali jer ta zemlja kao više ne postoji.Čovječanstvo je jednostavno nenormalno.
Last edited by Bluemoon; 14-03-26 at 21:16.
Politicki a ne bih. Vidis li da svjesno ne idem ni u iran, ni u medije temu? Evo sam maloprije pisao u medije temu oko rucnih satova, mislivsi da je to tema za satove. E sad zasto se u temi o medijima prica o satovima nisam htio da se vratim iznad i saznam
Imam misljenje o svemu ali mi ne treba dnevni fix negativnih informacija koliko god je to moguce. I to je isto nacin "dresure"
Pitanje gratis jel u šifonjer imaš kravatu?![]()
A nista slobodno, svidio mi se izgledom negdje slucajno po internetu
Prezirem satove.Vrhunac robovlasništva nad Čovjekom.
https://youtube.com/shorts/fWuvY7WCb...-OBJDkM8PUc2hU
Vidis li i da od hrane napravise isto a vrijeme ni ne postoji jer je relativno ako cemo pravo
No to me opet ne sputa da jednom u 3 godine budem klasicni potrosac sa satovima, sto cu? Eto to mogu naposat u onu guilty pleasure temu za koju nikad nisam imao ideju sto da napišem![]()
Jel znaš onaj odlomak iz Autostoperskog Vodiča kroz Galaksiju u časovnicima.![]()
Ne mogu da se sjetim a obozavao sam tu knjigu.
Ja je znam napamet.Ali, evo hvala jebenom guglu da ti kopiram taj dio.
"Ta planeta ima ili, da budemo precizni, imala je jedan problem, koji se
može ovako opisati: većina njenih stanovnika bila je uglavnom nesrećna. Kao
rešenje ovog problema predlagane su mnoge stvari, ali sve su uglavnom bile
povezane s kretanjem nekakvih malenih, zelenih komada hartije, a to je zaista
čudno, jer ti mali, zeleni komadi hartije nisu i sami bili nesrećni.
Zbog toga je problem opstajao: ljudi su uglavnom bili zlovoljni, a mnogi
su se osećali bedno, čak i oni s digitalnim časovnicima.
Sve je veći bio broj onih koji su počinjali da misle kako su svi napravili
veliku grešku još onda kad su sišli sa drveta. A neki su i drveće smatrali
lošom zamišlju i rekli su da uopšte nije trebalo ni napustiti okean. "
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Uf, ova tema otvara "portal" o kojem bi se imalo dosta toga reci ali "reci". Pisanija oko toga bi bila ravna full time jobu
...ja ću da nabavim ove palete...![]()
Ne otvara nista, opet baguje server. Mozda smo mu saobracaj opteretili upravo mi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks