Vozio u kontra smjeru?
Vozio u kontra smjeru?
Prema tome, šta da ti kažem?
Prelietio je Ford u kontra traku, s obzirom da je starija osoba, a ne deriste od kojih ocekujemo samo gas, pitanje je sta se tacno desilo osim sto je pogodio ovog pasata i Opela ispred njega.
Ovi su naucili lekciju 100 metara od Centra Beznjednosti Podgorica. Zivio inspektor za bezbjednost drumskog saobracaja
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako ovo? Evo malo širi ugao
![]()
Ovo je ono kad ih stigne kletva "krovom kočio!"
Sent from outer space using Tapatalk
Ljudi, nemojte me zajebavat, ovo je AI.
Ovo da posaljes AI-u rekao bi ti ovo ni ja ne bi mogao da izvedem ovako
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Tunel Sozina
![]()
Brzina preko 100.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
https://www.instagram.com/reel/DWV0z...Z6ajVuamh4MmRx
Ajmo da skupimo koju kintu za vozaca sto je otvorio vrata.
Tu je neko morao proći kroz crveno
Tu je vazda ista priča - ostanu 3 vozila što treba da skreću lijevo u raskrsnici zagljavljena pa skreću dok im je crveno a i onaj četvrti nije lud pa oće i on iako nije ni ušao 1 cm u raskrsnicu.
I tako svaki dan, to posmatram više puta dnevno evo 5 godina.
Koliko god motorista da divlja ne znam kako ovima u auta nije jasno da je najmanje zaštićen od ostalih vozila mislim i da je kriv nebitno gledam uvijek motoristu da pustim ne bi voljela bilo koga na dušu da nosim.
Mozes gledat koliko oces, al pojedini izlete kao kamikaze. Ja ako ih vidim iza da dolaze, pomjerim se, al nekih puta auto se zatrese kad prolete, da vrcnem zbog kakvog kamena, aj zdravo.
Neđe imam vizir što se istih tiče na bilo kojim dionicama ali najcrnje je tamo put rijeke Crnojevića kad se spuštaš kolima bukvalno uzmu tvoju traku.Zbog motorista tu baš sam u oprez ne znam okle im muda da onako voze na takve krivine no ne zanima me.Samo jednom mi se desio udes sa motoristom i to što sam stala na uslovno zeleno na semafor on mi se zabio u branik i lik je odletio podobro apsolutno me nije zanimalo ono sam pao sam se ubio veću traumu ne pamtim odmah sam izlećela da vidim jel on dobro a jebeš branik.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-mjestu-verige
Kakav užas...
Ovo je treca zrtva za tri dana. Sve mladi ljudi.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
JUce je na Verige proslo dvoje vatrogasnih, policija, i hitna. Jedva su ga vatrogasci izvadili
Nazalost, poginuo je djecak od 15 godina iz djecijeg doma. Ionako tuzni zivoti i pretuzan kraj.
Kako lupi motorista u auto tu u centar + je vozio još nekoga na motor.
Padoše dobro nisu glave razbili na one stubiće uz trotoar.
Ovaj sa autom bio na semafor i ovi iza u gepek bambara.
Kakav sinoc bi udes kod tri bora ... masala
A policija sa radarom kod holidey hotela
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks