Pogledah 3 ep. Homelanda.
Možda je trebalo to ranije da gledam... aj još koju ću, pa da vidim to čudo što me (")čeka(").
Pogledah 3 ep. Homelanda.
Možda je trebalo to ranije da gledam... aj još koju ću, pa da vidim to čudo što me (")čeka(").
Odgledah prvu sezonu. Od druge očekujem da nisam gledala bzvz što sam gledala, a ako bude, ipak, tako.... Eto vam je tamo ;D
Meni je bila odlična.
A sad posle nje pokušavam da se uživim u ovu francusku,ali ne ide,odgledah 6 epizoda i mislim da cu je batalit,loša gluma,osim glavnog glumca...radnja predvididiva skroz...čak je i Državni službenik za ovu francusku predobar...
https://www.imdb.com/title/tt4063800/
...
Kakva je "navlakuša" ovaj Homeland... Straaašno.
Nemoj mi samo francuske, francuski jezik volim samo u muzici
Inače ide na skoro pa mute, a onda se gubi dosta od atmosfere![]()
Nije francuska,mada ima previše akcije za moj ukus,ali ajde moze da prodje,dok ne naletim na nešto bolje.ima nekih slićnosti sa Homelandom,odgledah 4 ep,relax,i ako nešto promakne,nikakav problem da se uhvati priključak,dok je recimo Homeland zahtijevao pažnju.
...
Meni je mladjani Šerlok prilično zabavan.
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
Ne zezaj me, AL... Možda će vremenom postati zahtjevnija... Možda je ovo do sad samo uvod... Polako, imam ja još fore.
Još je gledam s engleskim subtitle-om... Nisam neku seriju odavno.
Ali, prija mi oku, pa nek' ide do kraja.
A to za titl,reče mi i rodjak da je počeo da je gleda i da mu je odlična samo na Netflixu nemate titl za nju.
...
Homeland je jedna od najjacih serija ikad.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Sredina treće sezone.... Utisci: jedna dnevno je max doza koju mogu, ali sigurno ne zato što je komplikovana![]()
Ja nikad taj Homeland nisam zavrsio, cuo sam da su te zadnje sezone najbolje, al ti si bas na te najdosadnije dje su ljudi uglavnom odustajali.
Prve dvije sezone su odlicne sa Brodyem, posle ta 3 i 4 su me dobro smorila i tu mi je postala limunadica. Stao sam nedje kad se Carrie i onaj mali Arap dofate i posle ona scena sa Kvinom, ne znam, cisto sumnjam da cu je ikad zavrsit.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
A i gore sam završavala, pa ću i ovu, Boginjo zdravlja
Stvarno očekujem da me dočeka neki BUUUUM (tako je ovđe predstavljaju)... Samo nikako da se desi![]()
Počeh Jack Ryan da gledam radi glumca iz The Wire,omiljenog bucka,odgledah prvu sezonu,nisam dalje,blijeda kopija Homeland-a,mogli su to mnogo bolje bez fantazerskih akcija.
Upalih Bosch prije 2 noći i učinje mi se onako,bzvz,ali iz epizode u ep sve bolji,gledao neko...?
...
Bosch je (malo) sporija serija ali vrhunska...
Sent from my moto g56 5G using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks