γνῶθι σαὐτόν
Isti moj
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Majko mila, koja ljepota...![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ufff kako je težak ovaj ponedeljak, tri puta odlažem alarm i još mi se ne ustaje..
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Paśi život
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Last edited by E_K_V; 22-01-26 at 14:19.
Koma![]()
ja mom malom smradu obnovila aćesorajz, unijela mu uzbudjenje sopinga, a on srecu izdusio na kartonima.
skromno dijete.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovo je moj brat Žužu.
Uzeo sam ga iz teretane kad je imao mjesec dana...Lud kao struja, tamo je napadao ljude, skakao po spravama(neka random macka im se omacila).
Druzimo se jos malo godinu dana, imamo turbulentan odnos, 3 puta sam ga vracao u zivot...Nesto se razboli, dobije temperaturu i onda nedelju dana po 5 inekcija dnevno, i tako 3 puta...I morao sam ga kastrirat jer je skitao svuda.
Sad je tu, kuci i oko kuce, ali je opet nesto prehladio...Nesto je bolesljiv, ne znam o cemu se radi, a zivi kao lord...I veterinari kazu da je ok inace.
Ali bice ok
Kad ga ufate zoomies, skace svuda...Televizor u dnevnu smo slomili, ali to se oprasta...Na viseci element od kuhinje, na radni sto, kandzama do na vrh zavjese itd.
Kad mu se mazi onda je najveca maza na svijet i uzme da prede ono maksimalno glasno i jos usta otvori.
Lukav samo tako.
U narodu-naselju poznat kao Bugarin.Konstantno ima facu kao da ce nesto da te zajebe, kako 3-4 kuce oko mene svi drze macke, svuda ulazi i pravi se da je njegovo...U sustini, dodje, opustosi ciniju sa hranom i ide dalje.
I onda dodje i spava kod mene, kao da je citav dan bio na gradiliste.
Uvijek mora da se izvrne i rastegne maksimalno, citav trosjed zauzme da se ne moze sjednut od njega
![]()
Da, bio je mačak par dana na varajetiju. Kako? Vile znaju. Tek slava ga nije promjenila, i dalje je onaj stari i dalje uziva u zivotu za sve pare (moje normalno).
Last edited by Caesar; 05-02-26 at 18:06.
γνῶθι σαὐτόν
Što je tužan?![]()
Ne da mu Pasha ništa.
Losa je malo slika, ali... Direktor !
I zamjenik direktora, flekica
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
![]()
Last edited by Shadow'91; 06-03-26 at 17:56.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Moj najdraži.Nedostaje evo 10 mjeseci
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li su galebovi jestivi ???
- Ladan ko taština duša -
Jedva vidim i psa, a ne galebove.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stidi se nestoodlicns fotka
Evo i ja moju džukelicu da postavim ona rasna dama da izvine.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Plače li ovo?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks