Simple as that![]()
A crkva je tek problem.![]()
UltimativniAttachment 180361
Necu. Dubai mi je nesto poput silikonskih s*s* za koje ne navijam![]()
Hahaha imaš pravo.Ja bih zapravo najviše voljela da vidim Irak.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Moze, ajmo. Hapsi NHM-a mada u iraq iran derbiju nisam siguran na koju sam tribinu![]()
Pričao mi je jedan Iračanin o Iraku bio je pilot inače, dok smo sjedjeli u Beograd i gledali na most gazelu o Iraku i nekom mostu i rijeci Tigar.
Pričao mi je kako u Iraku je smrt svakodnevnica a to je rekao jer sam ga pitala što su oni tako srećni u kafani a zemlja im je u ratu.Rekao je nešto meni čudno a to je da kad ne znaš da li ćeš dočekati sjutra, kad svaki dan preskačeš leševe ti si srećan što si samo živ.Radio je tad za UTVA Srbiju nešto tamo su im isporučivali borbene avione.
A nekad su Jugosloveni isli da rade u Irak za ogromne plaće. To je sve nekad bio put svile i centar svijeta i to ima svoju tezinu i value. Te im to niko ne moze oduzeti, zamaskirari privremeno da
Ili neka izvine forum, mozda sam opet pretjerao?
Odem na deset minuta i već pojma nemam koja je fabula. U istu se rijeku ne može ući dva puta, u istu se vašu malu kafanu ne može ući dva puta...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
U volgu 2x teskoMada isto smo mediteranci, kako bi i mogli
Ne bi ti 2x u volgu plivalw. Mediteranac si za taj melos![]()
U kaspijsko more, nije ti neki hit. Bilje idimo u pravi aziju![]()
Jel znaš da se meni arapski baš sviđa čak sam išla da učim slova a piše se i slijeva na desno a ja sam ljevoruka.
Slova su im bruka prelijepa.
Nego, može i neki DJ iz Irana.
Imao sam jedan sat kao mladji momcic koga cak ja nisam ni kupuo, nekako je stigao do mene... Imao je datum sa nasim brojevima ali dane u nedelji sa arapskim slovima... Ako ga je neko sa foruma nasao na drobnom pijesku 200o i neke, zahvalan sam da mi ga vrati![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks