Pristojan, lijepo se hrani, vidi mu se da je i ok obraxovan... Voli *****sku muziku. Friendzonuje. Sve je ono sto ne bi izgovorio u RL. Ne navlaci me da nastavljam![]()
A starwalker je inače kul lik biliv mi.![]()
Pristojan, lijepo se hrani, vidi mu se da je i ok obraxovan... Voli *****sku muziku. Friendzonuje. Sve je ono sto ne bi izgovorio u RL. Ne navlaci me da nastavljam![]()
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
@zubizaretta
Jesi ti kad prisustvovao kad konobari i šankeri zbore o gostima i vlasniku nakon fajronta?Ima jedna kafana đe ja dođem kad je fajront jer su mi dragi pošto mi je drug vlasnik baj d vej uveo neku turbofolk muziku rekla sam mu ne mogu JBT ne mogu da dođem u seljanu, ali osoblje su mi ostali drugari.Operu pred a mnom i goste i vlasnika iako znaju da mi je drug.
Ako postoji mjesto đe ipak neko nešto može reći onda je to kul, jer RL je postao teška folirancija.
Last edited by Bluemoon; 13-03-26 at 19:43.
Meh, poenta je u naočarima i tome što su poruke sakrivene. Oni žive.
Onaj @kaemSe vječito gubi sunačarice vidiš možda on zato sad traži na koje će Karibe
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Who the hell is piper?Neko koga je ubila?
![]()
Aha. Brzo sam preletio slova, sorry... Ovo je reply na Piper
Ja sam ovaj film postavila na forumu da iskomentarišemo isti i svima je puca Q jer su obuzeti idiotlucima i sad ja treba da se obazirem na njih.
How Yes No.![]()
A i ako odemo da se uzmemo ono bas bas trash trash u Las Vegas ne bi nas valjda odbio da se napijemo ispred nekih 32 kič fontane?![]()
Ja vas jedino u crkvu mogu vjenčat, američki satanisti ne dolaze u obzir.
@zubizaretta
Jel ti pričaš meni ili njemu ne kontam?Vidi druže mene Američka ambasada neće gledati.A ne da im još prosim vizu.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Alo, šta se ti miješaš dok ugovaramo tvoj brak?
E sad jos u neku vjersku temu da predjemoAttachment 180360
Pih, ovaj gif mi ostade freezovan a tolike dam nade u njega polozio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks