TV
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Prelijep decembarski dan.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Neko bio u iberostar u becicima ovo ili proslo ljeto iskustva?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Bio je neko koga znam na Bečiće se žalio pa je bio na Njivice jer ima daleko izolovaniji ambijent.Jedina "mana" kod Njivica je (išla sam prije nego ih je zakupio Iberostar) što sunce tu najprije "zađe" odnosno nema ga kao u Novi.
E sad on je prilično spreman za keš da plati maksimalnu privatnost.Tako da ne znam koliko sam ti pomogla.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Hvala svakako
Ma dobio sam neku dobru all inclusive ponudu pa ozbiljno razmatram da podjem ali valjao bi neko da me pogura na neku stranu jer komentari su po bookingu i googlu pola pola nekom wau nekom nije nista valjalo
Čini mi se svuda kod nas all inclusive zavisi od vremena kada ideš na odmor. Ukoliko ideš na vrhuncu sezone kad je popunjenost 80%+ mogao bi da se razočaraš jer su gužve I često se svuda čeka, obroci, bazen, barovi. Takodje nije preporučljivo ni skroz na početku ili na kraju sezone dok se ne razrade malo i kompletiraju radnu snagu. Većina se oslanja na sezonce, strance ili djake/studente. Neki lični utisak je 15-25 jun prava mjera.
Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk
Poceh da gledam za ljetovanje
Kakve su ovo cijene i braca grci se pomamili pakao
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
I ja probah albaniju Grčku, hahahaha sou. Mora da su bukinzi u nebo zbog rata.
Valjda bi trebalo obratno?
f6
Ne bi, ne bi... Ne mo'š tamo, možeš 'vamo... Plati![]()
je li bio ko u Malagu u ljetnjem periodu ?
Jedan drug je dosao prije dva dana iz Malage pun je utisaka i rece da je bas bas jeftino , kad rece da je jeftinije nego kod nas .... ali turisticki je sigurno top , al ne znam dal poc na kupanje ljetos
ima iz Tirane linija
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Na ljeto ti je let preskup i smjestaj
A da je grad fantazija jes. Uzivao sam
Na mediteran se znacajno pojacao buking zbog rata na istok. Kipar i turska su pali dosta, kao i zaliv. Pa svi deru sad.
Meni je Santander interesantan, ono bas nedje lijevo
S druge strane me kopka Algero na sardiniju.
Ili ako budemo mejnstrim, onda palma de majorka.
Vidjecemo sto ce bit
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ledna je voda tamo, ljetovanje mi je za plazu i toplinu
Ne mogu u okean nikako
Proslog ljeta bili u Portugaliji. Kupanje kao u Taru nasu. Rekoh djeci elate vi dok ve volja, ja cu onamo kod onog sanka.![]()
Last edited by avet; 13-03-26 at 19:03.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kod nas su ladno cijene otisle po 70-100e u odnosu na decembar po danu
Kod nas je prednost sto je tu ispred kuce takoreci i stvarno more kao more i plaze su nam je lijepe , ali su zato cijene jace no dosta destinacija po inostranstvu
Mada ja konkretno ni sam ne znam sta bihbih aktivan odmor a opet bih i da kuliram nedje na plazu a idealno bi bilo nesto pomijesano
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jedne godine sam bila na Hvar mogu reći da sam solidno prošla bitno je znati kako i šta naročito s koje strane trajekta ući na ostrvo.Nikako iz Splita nego Sućuraja daleko je niža cijena karte.Isto znati za smještaj daleko je jeftinije u stari grad nego sam Hvar grad koji je u krv i vrvi od Britanaca koji su jezivi turisti.Strava je ostrvo miriše na lavandu.Imaju dobre konobice i dobro maslinovo ulje.Ima divljih plaža i ima jedna pješčana isto je dobra.
Mislim da ću ove godine ako uspijem otići ali evo preporuka.Cijene ko nije zahtjevan za smještaj mogu se naći okey preletjeh na booking nedavno.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Meni treba neko ostrvo da se zabijem u neku lokalnu kafanu i idem na noćno kupanje uveče kad sunce zalazi.Bilo koja tačka na planeti samo da gužve nema jer mi je Bijela presjela prošle godine mada i tamo sam našla kafanu do uveče ali ono je pakao nad paklovima.Kakvih pacijenata sve više ima u turiste to je neopisivo.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Sjecam se kupanja na sjeverno more
E to se zove rashladjivanje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks