@zubizaretta Ernest ti je žešće s Foknerom ratova
Ajde nema veze ostanite ćemo to za drugi dan.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Jao, znam ovo. Ovo je bas lijepo
Laku noc
@zubizaretta Ernest ti je žešće s Foknerom ratova
Ajde nema veze ostanite ćemo to za drugi dan.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Rivalitet analognih forumskih hejtera![]()
Jel smiješ reći kojih imamo obezbjeđenje u kafanu ako izbije neki incident.Mislim ja sam najveći hejter to znam.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ne smijem javno da ne gadja koja svjetska sila![]()
E što sam ja pisala o Putinu još je ostalo slaba mu je ipak služba a pila sam čaj kod jednog Rusa u Peters u Novi i pretekoh.
Pretece ali mozda odasiljes lokaciju plus audio/video a da ne znas![]()
Konobar, moze li jedan four roses, rusima vodku a @bluemoon pitaj sto ce donesi joj dva toga
Zabolje me.
Toliko se bojim da sam sad udarila i na Amere.
A ko jadan ne bio ovaj forum uopšte i čita zato je kul na fejs te odma šalju na sud mog druga jednog neki gej prijavio što je neki koment napisao.
Je li jes? Ma ja se zajebavam za smije/ ne smije nego toliki mi je overload amerike rusije i ostalih da sve pokusaje ili makar vecinu okrećem na zajebanciju...
Jednom drugi sam sinoc rekao meni samo ostaje da te upisem u tel kao ( ime)____ /televizor ili isti to ime/poslanik skupstine
Ja kad vidim političara u kafanu gledam da istu zaobilazim ubuduće.Zrače, drug zrače.Sekta.
Riječi su suvišne.
Citam to Lebanon pa razmisljam kako nisam fer prema sebi sto nikad nisam posjetio Beirut...
Ja sam planirala neki kamp u Palmiri već sve pripremila šta i kako i izbilo je arapsko proljeće.I nikad neću zaboraviti kad je Trijumfalna Kapija raznijeta i ja to velim nekima u mojoj okolini kako je srušena a oni vele neko gađao Pariz?Evropljani nemaju istoriju samo su krali i pljačkali.
Danilo Kiš je imao omiljeni kafić koji je okrenut leđima prema ajfelovoj kuli sa riječima da to ruglo ne gledam.![]()
Osnovna podjela Evrope je na pivo i puter vs vino i masline a pljacka je hobi.
Na cijoj si strani?
Vino i masline, zna se. Samo anti-inflamatorna hrana plavih zona![]()
The more things change, the more they stay the same.
I pivo i vino su nastali daleko od Evrope.JBG komecijalizacija je učinila svoje.Francuzi faking vinski snobovi a obični prevaranti.
Englezi tek teški prevaranti.To je sve samo u prevare vješto.Nebitno gadi mi se Evropa najstrašnije trenutno.
Oću u onaj položaj mrtvaca.
Inače, maslinovo ulje je savršenstvo.![]()
Srce moje romanticno
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks