Mislim da ne bi bila loša neka aplikacija tog tipa u fazonu airbnb-a samo za potrebe/usluge neke konkretne tipa:
- pomaganja starijim osobama
- pomaganje majkama sa bebom/ama
- pomaganje oko čišćenja, održavanja stana, kuće...
- medicinske usluge i sl..
Za ljude koji su sami, ili im porod nije tu.
Za registraciju da ide lična karta/pasoš, neka stručna sprema..
Lakše bi se dolazilo do usluge, jer bi se u trenutku pretrage brže nalazilo ko je dostupan, pružalac usluge bi imao reputaciju, neko bi mogao nešto i da zaradi dodatno ako može, želi i treba mu, neko da se druži, obogati život, šta sve ne...
Nego bi naš narod i to izvrnuo naopačke, kakvi smo.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Danas jedna spontana interakcija koja je ispala kao muvanje iako to nije.
Ulazim u prodavnicu čokolade, gledam šta ću, kad prilazi mi prodavačica i nudi na poslužavniku hand made mliječnu čokoladom da probam. Rekoh joj s osmjehom da volim samo - crnu. U tom momentu procesuiram da je cura prelijepa crnkinja/Brazilka i automatski napravim neki glupi kez. Ona se počne smijati i veli da mogu probati i crnu. Hahah i ja naravno izaberem najtamniju koju imali. Situacija je postala toliko smješna a vrhunac je bio kad sam izvadio telefon da platim, senzor ekrana mi nije pepoznao otisak jer su mi prsti bili umrljani istopljenom čokoladom.
![]()
The more things change, the more they stay the same.
A jao
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Alo, oces li ja da ti budem trener a ne treba bez da laznu pricu da pricam
Ja sam juce bio u Leandro da skratim narukvicu od sata kiji sam sam sebi kupio na "ponizenje" za 8 mart. Slicna prica.. Nadam se da nije sa foruma![]()
Last edited by zubizaretta; 10-03-26 at 18:50.
Ja u pekaru prije neki dan i kaze mi cura: jao, kako ti je slatka maskica. Rekoh Temu heheheh
nothing comes from violence and nothing ever could
Okabe, my own ninja for Japan
ДРУЖЕ ТИТО, НАШ ЕПШТАЈНЕ ПРВИ...
Са Пелагијом Белоусовом улази у везу када је имала 13 година, направио је сина Жарка када је напунила 14 година.
Њему је било 24.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A boli ih Tito samo tako, ne puštaju ga ni sad. Za ne vjerovat da se oko priče s Epštajnom, ljudi koji su slavili Trampov dolazak na vlast sad bave Titom. Kao što rekoh neđe, sve njih koji svoju političku egzistenciju (tj. bogatstvo stečeno korupcijom) zasnivaju na podjelama i religiji, boli što postoji istorijski primjer da se umjesto vjerskih objekata mogu graditi škole, bolnice, fakulteti, Energoinvest i sl.
Najjači su @Tica komentari na niskobudžetne hostele eto da znaš kad se poželiš te zanimacije.Ono plati recimo 10 eura da spava u Berlin onda opiči elaborat kad dođe doma kao da je kroz logor prošao.
Može bit da ja uživam u plakanju razmaženih EUropljana.
Ono vidio sam bubu:
![]()
Last edited by Bluemoon; 11-03-26 at 19:34.
E da ce se vratit hosteli po 10 eura lol.
Ne znam sta imas protiv recenzija, najbolje da placam smjestaj i da bube gledamima naravno i nenormalnih, al sve ima svoju svrhu.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
evo me skoro mjesec dana van CG i ne znam je li dobro što mi se uopšte ne vraća a moram nazad u pon
She is only here to annoy herself!
@NetworkMaster imaš broj onog za kosačice u Danilovgrad?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
https://maps.app.goo.gl/Pe4m7teRMrBnhoY97
Ne mozes promasiti posle groblja u spuz odmah 50metara
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks