Ali temu podrzavam nacelno
Nisam gledao a ni cuo za isti. Oskara sam pratio zadnji put kad je bila prohibicija alkohola u vrijeme al caponea![]()
Ali temu podrzavam nacelno
U igri je bila Quo Vadis, Aida.
Ne znam nisam ni ja nešto pratila no eto toga se baš sjećam jer je bio period korone.Ako mene pitaš nije tema ni alkohola no razvaljenih porodica alkohol je samo tu došao kao pogrešan izlaz suštine.Ka i vazda.
A oskar je bulšit koga briga.
Tacno kao da sam u proslom zivotu bio nordijac neki. Sve mi je njihovo nekako kao domace. Sa necim se slazem, nesto smislt' ne mogu ali... Nekako kao domace... Ko mu ga zna...
Pazi situaciju.Odemo ti ja i dvojica u neku kafančugu sve kul ajde poslije toga ovaj mali oće u klub a obezbjeđenje veli ne može ti imaš 19 godina a i ova nije adekvatno obučena ja ono u opuštenu varijantu neku tamo primaju izgleda samo one sa dopičnjacima.Ovaj treći veli obezbjeđenju ka da ga ubjeđuje reko pusti druže radi lik svoj posa idemo dalje.
A onda velim njemu mislim da je pomislio da mu je neko posla inspekciju.Sva pravila kršimo.Ovaj 19 godina, ja u opuštenu varijantu za žensko nisam obučena ka kurava, a ti oćeš da ga korumpiraš.![]()
Na takva mjesta ti je inače najsolodniji pazar.
Sto se kretalo tamo uopste at the first place?![]()
Nalećelo se.No znam ja odlično kakva mjesta imaju solidni pazar.
Sodome i Gomore.![]()
I odlično znam koje grupe muzičke i to imaju kakav pazar i to je horor ali nebitno nađi ti neku mixetu da cepamo na Adu.
Nije sve u parama.Viđ ovoga.Srce.
Pozdrav za Radzu![]()
A kako smo ras***********li ovu kafanu gosti vidješe jednostavno da nemaju što ođe da traže ono ka viđ budala samo nek su zdravo.![]()
Mmmm?
Hahaha. Sad sam ja Tajler?![]()
Jesi.Iz tvojih postova mi odzvanja rečenica.Ka druga.
Stop Controlling Everything and Just Let Go.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
..još kad bi mi suđe posložio u sudomašinu.![]()
Tyler
![]()
Kog jebenog zatvora o čemu ti?
Špijunaža je jedino po definiciji kad nešto nije javno no prajvet.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks