Само нека поштено зарађује ђевојка. Свиђела јој се пажња уже заједнице, па нека сад валоризује ако може.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://www.cdm.me/ekonomija/nova-pr...lje-od-zgrada/
Novi pravilnik za baste 2m da su udaljene od zgrade! Dodjose iz opstine njih 4 u hotel union tj new star traze gazdu zbog baste. Gazda zove odmah tamo svoje hotlajnove iz opstine ...
Bice interesatno za ugostitelje do avgusta.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Donatorsko veče “Za sigurnije djetinjstvo” u petak u Tehnopolisu
https://onogost.me/drustvo/donatorsk...u-tehnopolisu/Centar za romske inicijative Nikšić (CRI) u saradnji sa Književnom zajednicom “Vladimir Mijušković” organizuje donatorsko umjetničko veče "Za sigurnije djetinjstvo", koje će biti održano u petak, 13. marta, početkom u 18h u Tehnopolisu.
“Cilj večeri je da, uz podršku pjesnika Nikšića i gostiju iznenađenja, podsjetimo sugrađane i ukupnu javnost Nikšića i Crne Gore, na dugogodišnji problem ugovorenog i prevremenog stupanja u brak maloljetnih Romkinja i Egipćanki, odnosno, pojačamo donatorsku kampanju koju smo počeli prije tri godine, za izgradnju skloništa za djecu – žrtve ugovorenog braka”, naveli su iz CRI.
Podsjećaju, da najgrublji oblik kršenja osnovnih ljudskih prava jesu dječji ugovoreni brakovi, koji, nažalost, i u 21. vijeku predstavljaju ozbiljan problem u romskoj i egipatskoj zajednici u Crnoj Gori.
Iz CRI su pozvali sve koji mogu da prisustvuju događaju i u skladu sa mogućnostima da doniraju sredstva za izgradnju skloništa: Crnogorska komercijalna banka, br. žiro- računa:510 – 92938- 04.
Saobraćajna policija uhapsila je operativno interesantnu osobu, Nemanju Zurovaca (28) iz Herceg Novog, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja (ZOBS) u proteklih 48 časova, saopštila je Uprava policije na mreži X.
Kako su kazali, on je kažnjen sa 2.000 eura zbog vožnje od od 171 kilometar na čas.
“Zbog vožnje pod dejstvom narkotika kažnjen je sa 1.280 eura i zabranom upravljanja vozilom “B” kategorije od četiri mjeseca”, naveli su iz policije.
Kad pomislim da sam sve vidio opet me demantuje neka vijest hahhahaah e pa mapet show kao sto napisa bivsi sekretar parlamenta
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovoga hapse jednom nedeljno
nothing comes from violence and nothing ever could
Zeznuo je onoga na biciklo u bar sto ga isto stalno hapse
Sent from my S25+ using Tapatalk
https://x.com/MartaKosEU/status/2031797329389318288
zar evropski singapur u kojem teku zlatni potoci nije već član eu no je ostala formalnost?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
sad realno, albanija je jedno 10tak godina ispred nas. ja im želim da udju u eu prije no mi. oni ne biraju šubaru da im vodi državu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovo je neki arhivar tamo, veze on nema
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Sto nas ne bi pretekla kad se ponasamo kao Siera Leone? Ovo govorim zdravorazumski, nisam pratio inace...
Prije neki dan nam ga Marta reče da neće da primaju trojanske konje, a sad ovo. Ko nas je izbušio znate i sami. Volio bih da griješim, ali nije dobro. Zarobili su sve.
Realnost nam je da PESa stvarno više nema, a da će nam Mandić biti novi-stari premijer.
Love, peace and respect.
Kako da udjes u eu, pogledaj na sto nam liče korita rijeki u centru glavnog grada. Koliko imamo divljih deponija širom zemlje. Druga stvar, ko ce da primi korumpiranu zemlju ogrezlu u kriminalu dje nista ne radi kako treba. Nema veze koljenica sa ovim kad ova marva ne zaslužuje bolje. Mi nikad ne mozemo biti dio eu. Albanija je ozbiljna drzava koja je mnogo napredovala od mracnog vremena envera hodze i sramota bi bilo da mi pomislimo da udjemo u eu prije njih. Oni kad udju u eu napravice stabilan elektroenergetski sistem jer im samo to fali, onda ce lako i zeljeznicu napraviti i bice Albanija moderna evropska zemlja. Sto se nas tice mi cemo ovim tempom ostati anus evrope
https://europeanwesternbalkans.com/2...ew-generation/
Evo ti link od Marte, ugovor sa CG bi trebao biti prvi. Mada jezik briselske administracije jednak je jeziku svetozara marovica. Slicna im je i politika.
Last edited by biljaneta; 11-03-26 at 23:32.
Polinezija gospodo.
To je bilo prije mjesec dana, od tada su promijenili poruke i za samo mjesec dana došli do ovoga.
Lakše je njima jer nemaju Vučićeve diverzante i poslanike. Albanija nema DF, Demokrate i PES. Ozbiljno moraju da se usklade sa EU programom koji traži opozicija jer je to po meni najbolji način. Ove diverzije koje svako malo dobijamo od Vučićevih taster poslanika nas definitivno buše koliko god da se trenutna postava hvali rezultatima kad se svako malo vratimo korak nazad zbog njihovih diverzija.
Zato su nam i rekli trojanski konj, što je ozbiljna opomena, ali šta znaju Nedovićka i nesretni Čarapić, a da ne pričamo i o ostalima. Niđe veze, ali EU nas gura svim snagama ali naravno to će biti do određene mjere jer nisu ni oni ludi da nas na kraju ubace u ovakvom sastavu. Kakav manevar će napraviti jedva čekam da vidim.
Love, peace and respect.
https://www.aa.com.tr/ba/balkan/demo...povima/3836234
Ма јок, тамо је баш мирно.
Ако нема преко 30 повријеђених не важи.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Eo da vidimo.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Jeste spremni za novu aferu. Jodzirova žena Miloš Medenica i ostali skandali.
Teško da će za bilo koga naglasiti "the frontrunner", diplomatija je to
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
Opaaa....jodzirovica![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Eo par godina se te "gomile" pominju...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Boli je ona rabota, sve je to AI. Ajaj
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks