Izvorska
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne znam stvarno, i nije smiješno, štaviše vrlo je ozbiljno, ni u fasting 18:6 se ne upada tek onako na prepad jer možeš da se sje8eš na određeni ili svaki način.
Baš igranje sa narodom, ovo ne mogu da posmatram ni sa aspekta "dok je ovaca nek' ih šišaju"... baš, baš nevjerovatno dokle smo stigli, što se sve pušta da prođe. Pritom dotična nije dr, a ovo joj je ko zna koji retreat koji nudi, imala je i drugih "bisera". Baš se suzdržavam da je nazovem ludakom, jer bi to bila uvreda za pravog ludaka.
Jbg, moja staramajka često gleda Pink, pa i ja ponekad s njom - za 3/4 gostiju koje tamo vidim smatram da bi trebali bit ili na psihijatriji ili u zatvoru. A reklame između, o čudotvornim dodacima ishrani, su posebno dno dna.
Ne znam što bih rekao, nekad mi bude žao, nekad bjesnim, nekad mi padnu na pamet Darwin Awards...
Svakakvih ljudi sa svakakvim afinitetima ima, ne znam cemu se cudite.![]()
Inace ovo je poprilicno skup hotel sam po sebi.
---
Kao neko ko svakih par mjeseci posti (ne iz religioznih razloga, naprotiv, nisam religiozan) i po 2-3 dana, vjerujem da nisu toliko ludi da ne organizuju i adekvatnu kontrolu od strane doktora i slicno. Il' ko zna, mozda jesu.
Za komentar da 18/6 "post" moze sjebati nekoga... Ne zezajte se molim vas, smijesno al' totalno.![]()
Može ako si žensko, a pošto žensko nisi/te... hvala lijepo![]()
Hvala lijepo indeed. Malo jasnija budite koleginice. :P
Ne vidim ni tu problem, ama bas nikakav, osim teskim dijabeticarima/trudnicama/dojiljama. Veci problem nam svima pravi svo ****** koje u danasnje vrijeme jedemo svakodnevno nego sto moze par dana 18/6 napraviti... lol
Uzimaš li ti pare za to što ti postiš po nekoliko puta godišnje? Ne.
Mislim da dalje razvodnjavanje priče nije na temu turizam, a moj je osvrt bio zaista na to da neko uzima pare za 7 dana posta uz podršku tamo nekih pa neka je i dr mr sa njima.
Prijave se ljudi koje ne poznaješ, pojma nemaš kakav život vode, kakvog su zdravlja, kakve su ishrane doma, kakav im je bioritam.... da, meni je to stvarno zabrinjavajuće, jer nekome to može da šteti a posle toga dotična neće biti tu da pruži podršku niti da odgovara kao ni hotel.
Je li voda ukljucena u ovu cijenu?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Pojma nemam ko je doticna a iskreno ni ne interesuje me.
Potpuno je logicno da hotel nece odgovarati za nista ako se desi neko *ranje, pa ne organizuju oni ovo valjda?![]()
Uopste se nisam osvrnuo na to dal' je ovo zabrinjavajuce ili ne, vec iznio nadu da valjda nisu toliko ludi da nemaju neki vid kontrole od strane doktora, procitaj jos jednom post.
Zivimo u ludom vremenu, sta da se radi.
Kad ti neko pravi sranja u restoranu ili kafani priđe mu se lijepo i zamoli da napusti objekat ovi Italijani su po mom viđenju takvih situacija pretjerali.Nema potrebe za pominjanjem rata na bliskom istoku i slično nego konkretno nedolično ponašanje kao razlog za zahtjev da napuste objekat je posve dovoljno.
Nešto ovako:
Ma nije mi sporan tvoj post, nijedan, samo pokušavam da skontam ko je ovdje lud.
Ona reklamira uz svoj fasting retreat i hotel. Quid pro quo. Dakle hotel, odnosno neko odgovorno lice iz hotela joj je dalo amin za to.
Ukoliko nije, valjalo bi odgovorno lice hotela obavijestiti da im neko koristi isti u svrhu samopromocije. Jer to se ne smije raditi, makar ne u mom svijetu.
Nada da neko kontroliše ovih 6 dana - zavisi koliko njih će se prijaviti.
Živio sam u ludom vremenu - baš dobar epitaf, sreće mi.
Oće li im naplatit pun pansion?
Prevaranata je bilo vazda a ko se prijavi na ovu vrstu idiotizma sam je kriv nema tu što.
Ono dvije moždane ćelije da se uključe a ne cijeli CNS da se vidi o čemu se radi.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Hrabri Novljani pobijedili uzurpatora.
Može kao u reklami PRIJE I POSLIJE
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Gdje je uopste tu prva a gdje druga slika uslikana? Nema sanse da provalim odakle je prva fotografija uslikana.
Ako je druga slika Carine (Delfin) u Bijeloj, to ****** je uslo jos 10-15 metara u zaliv ima sigurno 6-7 godina ako ne i vise i nema dodirne tacke sa prvom slikom (ama bas nikakve).
---
Sta bi onda rekao za Carine u Kumboru?![]()
~2016-2017
VS
~ sada
Iha koliko ovakvih primjera ima na CG primorju. Od Risna, do Lazure, do Chedi... Sve se moze u CG, mada neke stvari i imaju smisla al' ajd, necemo o tome.![]()
Last edited by beatnological; 12-03-26 at 13:33.
Na zalost nemam pojma.Ljeti su na tom potezu tolike guzve da mi nema smisla ni pokusavati otici na kupanje negdje u zalivu. :/
---
Sto se tice mog kupanja u zalivu to je jedino na nekom random kamenu u potezu Skver - Meljine (ili oko Morinja), mala plaza prije Skvera i eventualno Lalovina u Meljinama. Sve to pod velim "ako se nadje mjesto". :/
Last edited by beatnological; 12-03-26 at 14:24.
Šteta kamp je sav u zelenilu i ušuškan ali ako je gužva onda ništa.Imaju prije dva kampa ali nema hlada.Prošlo ljeto sam bila na Verige kamp blizu Lepetana mogu reći da u moru nema gužve i u hladu je jedina zamjerka što odzvanja muzika sa suprotne obale mora da je La Bamba.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Koliko mi je poznato ovaj kamp je prije neku godinu uzeo neki stranac, navodno ga je bas dobro sredio i ubaci neke bungalove.
Inace sto se guzve tice, kao sto kolega rece, ljeti je vamo pakao. Mada pakao je kroz cijeli HN u spicu, tako da nije da ima nekog izbora
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne znam sto se iko buni oko čeda i njegovog nasipanja mora,evo na toplu pored krusa se nasipa isto pa nikom nista.
Svi ti koji kukaju za čeda ce zaradit nesto od tih 800 soba kolkl ima hotel,nek 10% gostiju samo ode da kupi nesto,pojede negdje,iznajmk to je sve plus. Sta su mislili da ce se toliki gosti kupat na plazu od 2 kvadrata u baosicima/djenovicima
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
A tamo su mjestani pravili mjestane na tih 2 kvadrata... pa im je ugrozeno mrestiliste
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bice svima dobro od kriminala koji je Čedo napravio. Interesantno razmisljanje. Isto tako ce nam biti dobro i od drugog kriminala (sverca droge ili cigara) jer ce se oprati pare kroz izgradnju apartmana, restorana i kafica. Gdje ja zivim.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks