Castise gabelje penal![]()
Da ne ispadnu.
meni je i dalje nerealno da se toliko upire u VAR, u promjene pravila, a ovakve stvari i dalje bivaju ignorisane. kao, hoce da pomognu sudijama, a imas 22 debila na terenu koji samo gledaju kako da im otezaju posao. najlaksa moguca pomoc bi bila da sprecavaju igrace da rade ovakve stvari, ali valjda je prioritet da se 50/50 startovi gledaju po 7 minuta na usporenom snimku. zuta karta i power play 5 minuta i sve je rijeseno.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Iskopali ga iz Barnlija.
I to nakon sezone u kojoj je Barnli sa njim na klupi ispao iz Premier lige.
E to se zove vizija.
Čovjek napravio stroj , ove sezone u ligi na 25 mečeva dali 92 gola , skoro četiri po meču.
U sezoni 1971/72 Bajern je dao 101 gol u ligi , ove sezone imaju još 9 mečeva do kraja da daju 10 golova i postave novi rekord.
Laganini će to uraditi.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jedino ko ima razloga da plače su navijači Atletiko Madrida, a i još poneki drugi španski navijači.
Da onako dva trenutno šuplja tima odlučuju ko će biti šampion Španije!?!
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 11-03-26 at 07:10.
Bio je penal nema što.
Poslije viđeh usporeni.
Šteta jer su grđi bili i bilo bi im zeznutije.
Njukastl odlično odigrao.
Kako Liverpul ne dobi nije mi jasno.
Ubio je Galatasaraja.
Hahahaha je supalj najvise pored Barse i Reala.
Igraju anti fudbal. Simeone je grdne pare ulozio u klub 15 vise godina,nista nije napravio.
Normalno da ova dva kluba omaju pad forme,al da su suplja daleko od toga.....Njukastl je odigrao fenomenalno,ubio ih presingom,fizickom dominacijom ,bas ....
Jbg,na kraju mozda jesu zasluzili da dobiju,Jedan dobar potez Olma je spasio Barsu.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Utukli, pretrčali i razbili na svakom dijelu terena. Štoperi najbolji sinoć, sve je jasno kad je tako, i opet raspad sistema kad je Pedri izašao. Srećom Newcastle nema kvalitet za posljednji pas, dribling ili kombinaciju, inače je moglo biti još grđe. Obratno za Barcu, potpuna nula od utakmice, ali Olmov dodir i finta su bili dovoljni da iščupaju stvar. Araujo opet napravio problem, on je kriv za gol (in)direktno, a i Raphinha koji je spavao umjesto da čuva Barnesa. Raphinha još jedan loš meč, ne može da se sastavi od povrede, ali on je provukao pas Olmu i opet napravio razliku. Mora da se dozove jer bez njega nema ozbiljnog fudbala. Lamine Yamal potpuno suzbijen, Lewis Hall ga je pojeo i mislim da je bio najbolji igrač na utakmici.
Barca umorna, nespremna ili jednostavno fizički nejaka, to je ozbiljan problem, ali odjednom (što je najviše i bolno) tehnički limitirana, da ne može loptom da pobijedi presing, da igrači bivaju oduvani u duelu kad krenu da je iznose ili da ne mogu da se povežu pasovi iz prve i prebaci lopta na drugu polovinu - e to je već za alarm.
Sta napravi Fede Valverde...
Po Tudorovom metodu, Dias i Gej nece izlazit u drugo poluvrijeme, kako ih izradise kod treceg gola hahahaha
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
nesto englezima ne ide u madridu ovih dana. moze li gigio horor stopama kinskog?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ne samo u Madridu, komplet Englezima ne ide u ovim prvim utakmicama. Premier liga, jesmo li sigurni da je najbolja na svijetu?
A ni u Njemackoj danas previse
prejak je veli ritam u engleskoj pa se umore za ove mečeve cla. svaku raspravu o težini nekakvoj te lige je utulio upravo pep koji je u 7 sezona 6 bio prvak iste
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Em je gledao kako bolje da padne, a o golu nije ni mislio, em je trebalo pustiti Valverdeu da nastavi da trpa... Ball don't lie, vazda bilo.
Kakav je to degen..
Veze on o fudbalu nema, dijete neko, nema ga veceras, vjerovatno place![]()
Nisam gledao mec,imao sam goste samo sam ispratio rezultate na telefonu.
Kakav lopta Kurtoe,sto je ono?
Valverde rutinski,2 a pogotovo 3 majstorija.
Ocekivao sam vise od City,al rece mi drug da se nisu vidjeli
Mislim lijepo je vidjeti simpatizera Reala da izadju iz rupe, pogotovo kada dobiju,al kada gube nema ih km daleko.
Neka neka,drago mi je da pisete,predjite na la ligu.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Last edited by miovrag; 12-03-26 at 05:49.
Šiti više nije moćna ekipa kao prethodnih sezona.
Real odigrao dobro, nema što.
Ali PSŽ kako potopi Čelsija...uhhh
I gabelj uzme da puca penal
A daj to valverdeu raspadu jedan
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Sjajna utakmica pa je nekako ostalo u sjenci koliko je Arnold propao kao igrač.
Na svakoj utakmici napravi bar po pet kikseva, ocjene su mu očajne, formu da ne komentarišem. Doku ga je sinoć u bukvalno svakom duelu prišao, nekad trkom, nekad driblingom, uglavnom nijednom ga za čitavih 90 minuta zaustavio nije. Doku je to naravno brzo provalio, pa i kad dobije loptu, prelazi na stranu đe je Arnold i namjerno na njega ide jer zna da će ovaj ispasti.
Pozicija desnog beka đe se očekivalo da Real ove godine najviše kida i bude paklena konkurencija ( Arnold vs Karvahal ) ispade najslabija tačka ovog tima.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Odlično poluvrijeme u Lisabonu. Bodo promašio veliku šansu na početku (taj njihov špic je i inače bio očajan u ovih 5-6 utakmica što sam gledao) i poslije toga dva puta uzastopno pogađaju prečku, ali generalno samo Sporting igra i drži loptu. Sporting od starta i presing i brzina odigravanja s loptom, na sve načine pokušavaju i na kraju su ga dali iz kornera. Biće ludnica u nastavku ako uspiju da uguraju drugi na brzinu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks