Tok istraživanja.
Sve je počelo kad sam njega pitala šta misli o Čovjeku?Obojica ste imali gotovo identične odgovore.Prisjetih se tog momenta a onda se prisjetih da si naveo ime i prezime nekog lika za koga pojma nemam.Ukucala sam tek sad ime i prezime u google i vidjela na slici
da je to on.
Dovoljno.A da li je zlo pojedinac ili sistem koji stvara takve pojedince jer ovaj pojedinac je u okvirima sadšnjeg uređenja Čovječanstva, kao uspješan?
Da li je pojedinac zlo ili je sistem uređen kao sistem da fabrikuje takve pojedince na hijerarsijski visokoj ljestvici loš?Kad sam rekla i da čovječanstvo nestane nije šteta ako nestane u sistemu kakav je sad.
Ratovi.Dominacija ovakvih pojedinaca.Potpuno izbacivanje iz sistema čovjeka koji ne prati vrlo nehumana pravila.Da li ja volim čovječanstvo?Da isuviše pogađa me sve.Pogađa me što živi u sistemu kako je sad uređen.Ide se ka sve većoj dehumanizaciji.
A onaj gif se odnosi na jedan animirani film koji vodi na poentu.
Hajde istraži.
Nisam ukspirao da ti je bilo bitno
U naletu emocija kad mi drug u kafani mrtav pjan veli ti si brat upali mi se lampica aha ovo je momenat đe treba da ga pazim đe mi se usere u ostatak večeri jer ga monitorišem da ne napravi neko ******.
...ali, ali to je mala maca naspram toga kad bi mi se drug obratio sa gospođo.Tu bi bio KRAJ.Eto sad znaš.
Ali, nisi zna tako da nije KRAJ.
Sve KUL.Idemo dalje.
106 mantri dnevno izgovaraju ti radijatori. Ne moze se od njih spavat
![]()
Dobro je to pomisli na TA peć što je to tek ZLO.![]()
E sad zanimljivo nisam se naljutila staru što me uporedio sa likom kojeg je nazvao ultimativnim zlom prethodno ali jesam tebi što si me nazva gospođom.
Možda sam ja ultimativno zlo.![]()
Kakvi... To ima inteligenciju muve![]()
Koji Q je inteligencija i čemu služi kad meduza opstaje toliko bez inteligencije a Čovjek sa tzv inteligencijom je gluplji od jedne meduze da će samog sebe da zbriše sa lica planete.
Okle mi znamo što je uopšte inteligencija?
Mi? Samo ono za sta smo programirani realno. Sa onim sto stavljaju konjima za trke na oci da ne gledaju sa strane
Pa evo ja pitam..u čemu se to mjeri čovjekova inteligencija kad su daleko jednostavnija bića od njega po rezultatima inteligentija.Kad je Čovjek stvorio sistem kakav je stvorio.
Nije inteligencija skup informacija pa ide se korak dalje u stvaranju AI koji je prosti skup informacija i to o svijetu koji već POSTOJI.Kad kažeš inteligencija jedne muve.Jel mi inteligenciju kakvu je doživljavamo vidimo ka aroganciju da se izdignemo iznad drugih bića na planeti?Ne čovjek nema nimalo veću inteligenciju od drugih bića ako je doveo do sistema koji urušava čovječanstvo.Mi treba da se divimo drugim bićima na planeti jer su prekrasna, ali nemaju da to nazovem dušu.Čovjek ima dušu.Ta bića ne mogu da osjete ali mislim da čovjek može i to je razlika.Da sveobuhvatno osjeti cijeli biljni i životinjski svijet oko sebe.Da osjeti to neko drvo.Da bude sveobuhvatan.
A vrhunac Čovjeka kao Čovjeka je da kad pogleda drugog Čovjeka pored onog gore što napisah je da mu gledajući ga u oči prodre u dubine njegove Duše.
Koji Q inteligencija ima s time.Ništa nema inteligencija si time kad se prodre u dubine nečije duše.I najvećih kako ih nazvaste zlikovcima.
Kao vrsta sebi smisljamo standarde radi "razumijevanja" pojmova usko, najuze "specijalizirano" uz odbijanje shvatanja bilo cega i koga drugog
Razumijevanja ili osjećaja?Velika je razlika.
Velika, ogromna ali i sinergija na kraju dana
Konačno si se vratio u balans.![]()
@zubizaretta
Ajde da ispoštujemo ekipu i moderatore pa nastavak ođe.
Ipak si mi ti materijal za druga jer si Car.Ljubavna avantura je potrošna roba ka kondom.
Šta ti misliš o toj filozofiji života?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Zasto uvjek moras da postavis situaciju "demokratski" sa jin/jang kad znas i sama da je to manipulacija generalno?
Samim rodjenjem smo prevazisli tu "milo ili momir" pricu. Nemojmo![]()
Ne postavljam situaciju demokratski no ono JBG kod mene ti je takva situacija sa ljubavnim avanturama.
Upali smo u friend zone sa malo kilobajta teksta? Mislim meni "ni iz dzepa ni u dzep" sto bi Bokelji rekli ali crno/bijelo zvuci... A ja najvise vjerujem u onih 7.000 nijansi sive izmedju.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks