Softver je mnogo bitniji i ako harver ima smisls, nine da nije
Kskva ne to igra? Culo dodira je smijesno u odnosu sta sve osjecam. To je jenosyavo osnovno hardversko pitanje
Softver je mnogo bitniji i ako harver ima smisls, nine da nije
Sto ti treba
Tačno nas je star stavio na pravu temu da budaletamo ka što znamo ovako se baš budaleta po kafana i poslije nikome ništa.
Samo da nam se ne nakače dežurni podjebavači.
Koja osjećanja?Znaš li ti jadan ne bi sa čime je sve povazano čulo dodira..to je čudo.Dodir je čudo.
[
Last edited by Bluemoon; 09-03-26 at 02:05.
Tako je. Dodirom imsmo osnovne seksualne d ozivljaje.l npr. Ili kad nas zmija ukede znsmo da ce softver da zabudaliAko znsmo kako da ih upodrijebimo... Gospodjo dodiri su mnisks frekvencija, misli su visa... i zelje i...
Izvini, pobrkah slova na blizinu....
To gospođo mi baš smeta.Ko izmisli tu jebenu riječ ili ono gospodine.
Ja to u životu koristila nisam.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Gospodju ceno da eliminesimo bes problema ondak
I persiranje mi smeta.Sva jebena kurtoazna sranja mi smetaju.Međuljdski odnosi LEŽE na LAŽIMA.LAŽ mi smeta.Cinizam mi jezivo smeta iako upadam u isti.Sa raznoraznijima.
Ma nebitno ne znam ni šve ovo pišem da li febi ili sebi, ali uvijek imam osjećaj podjebavača koji bi iz čistog zadovoljstva ranili oboje.
Nisam vam persirao osim slucajno mozda![]()
Aj dont KER.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
I nek ide ljuti crnac sa kohones kao pu spas za sve nas (ovo sad zamisljam kao radio emisiju)
Pa dobro nek je ljut više volim Jesenjina.
Kad kaže ja sam samo sanjar čiji pogled gasne u tami.
Ajd laka ti noć.
Last edited by Bluemoon; 09-03-26 at 02:37.
Da nsm je vise ovakvih probsj skini lyrics ajo te je volja , osvanulo bi nam za cetri dana
Kao drustvu mislim..
Bacih pogled na lyrics ne ide to tako druže.
Inače, da sam ijednom te nazvala gospodine pljunula bi na samu sebe.A ti si mene gospođom nazva a žensko valjda svašta nešto mora u ovo društvo da svari JBG.
Da bi nekako i postojalo dostojno razgovora, možda i neke roze šriklice i ostala sranja.Aliiiiiii, nebitno.
Last edited by Bluemoon; 09-03-26 at 02:53.
Okle ti da pucam na ta jebena sranja.
I koji Q treba spašavati društvo?Ne znam možda neko bi volio i želio i sve to da Čovječanstvo opstane mene realno zabolje da i nestane sa lica ove Planete.Tako da pogrešna adresa.
The more things change, the more they stay the same.
Slutim po negativnim komentarima ali nema što da mi ne bude dobro.Nisam ja star da te zaskoči zbog toga ka neki.
![]()
Htjela si da budemo ozbiljni sto se meni sinoc nije dalo ali nisam imao namjeru da te nerviram![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks