Nekako se radujete čudnim stvarima ne? Ali dobro, to ste vi.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Raduje me sto veći broj američkih kovčega u ovom ratu,isto kao i ruskih. Ne zato sto mrzim jedne ili druge,već zbog pogubne politike koju vode. Zao mi je porodica poginulih,pa i onih koji su se tu našli,ali šta da se radi.
Mnogo više žalim one nevine djevojčice koje su poginule na samom početku rata,a koje ovi monstrumi neće ni da pomenu.
Mada i sto bi,kad su ubili 70 hiljada ljudi skorije i uništili živote milionima ljudi još,kao i u iraku. Tako da nisam gadljiv na američke i izraelske kovcege uopšte,kao i na uništene baze i ostalo sto su iranci do sad uradili.
I nadam se da će biti još toga da se uziva. Malo i da jenkiji primire guzzicu,iako sto kaže BAR jesu najveća velesila.
Last edited by AdO_pG; 07-03-26 at 14:40.
Nekako se radujete čudnim stvarima ne? Ali dobro, to ste vi.
Ne znam koji smo to “mi”. Ja se makar ne foliram kao neki.
Znam da se mnogi raduju udarima irana na mete sirom bliskog istoka i valjda je to jedino normalno,jer ih napada najmoćnija sila u istoriji čovječanstva zajedno sa regionalnom velesilom.
Ovaj svijet je odavno posao po kurrcu,svakako smatram da ljudska rasa ne zaslužuje ovu planetu. Sto se mene tiče može i sudnji dan ovog časa kakvi smo,kad nam je postalo normalno ubijanje nevinih civila za koje niko nikad neće odgovarati.
Iran i ako izgubi u ovom ratu,sto je vjerovatno neminovno,nadam se da će napraviti sto veću štetu ovim satanistima.
Greskom lajkovah, ne radujem se nicemu i nisam upucen u materije
Djeca stradaju, to je pakao
P.S
Moderacija mora nac nacin da omoguci da se lajkovanje prepravi jer svi skrolujemo sa tel i lako je lajkovat nesto greskom
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Radovati se i ne biti gadljiv su daleko od sinonima. Zna se ko gine u ratu, ko je topovsko meso svakoj sili i nije mi nikakva radost što ta, uglavnom bijeda, gine za interese nekih glavonja. Ali ih svakako i ne žalim jer svjesno biraju taj put i manje više, čak i ispranim mozgovima, mogu da naslute o čemu se radi.
Da ne ispadne kako sam moralna gromada, jer nisam, koja drži govore. Daću primjer koji je meni blizak pa eto na osnovu toga mogu govoriti.
Moj brat od ujaka (ujna Ruskinja) koji živi u Moskvi je sa 20 godina morao u rat kao redovni vojnik. Da li Bar misli kako je on htio da napadne Ukrajinu? I hiljade i hiljade takvih koji se pošalju kao topovsko meso. I onda Bar okači snimak kako dron ubija nemoćne vojnike Koji se koprcaju po zemlji. A dosti na to zažmure i kenjaju o Putinu. Ista stvar je i sa ovom pričom.
Pa isti ti podržavaš putlerovu “specijalnu vojnu operaciju”. Sto se bunis onda?
Ja sam protiv svih ratova i stradanja kao i svaki normalan covjek,ali kad već počne ludilo neka makar strada ona strana koja je započela i koja tlači i uništava drugu.
Ja se uvijek ogradim kad pričam o tome,jer znam da ne žele svi rat koji se nalaze na bojnom polju. Zato ne smijemo podrzavati ovakve bolesnike poput putlera,narandžastog,satanjahua i sličnih.
Bili smo protiv nacizma i fasizma,hitlera i musolinija,a danasnje Hitlere i Musolinije i dalje jedan dio svijeta podržava i sad to treba da mi bude ok? Neće,nikad.
U pravi si ti kao i uvijek.
Drugari kad nedje nekoga podrzavate, podjete da se borite uz njega. Srpski trgovci iz Trsta dali su pola svoga bogatstva za Prvi srpski ustanak. Ko zna koliko je Srbija poslala novca Crnoj Gori za njene ratove.
1,500 jugoslovenskih komunista poslo je u Spanski gradjanski rat.
BAR, Ado & company vode bitke po forumu. Da barem pletu rukavice.
Samo zdravi razum.
Kao sto imamo dosta jevreja koji su protiv ovoga sto rade “njihovi” godinama i decenijama i koji imaju odlične odnose sa muslimanima i hrišćanima,tako i u ratu u ukrajini dje dva bliska naroda treba da žive u miru,a ovim ratom su ih za dugo vremena zavadili i uništili živote mnogih ukrajinaca i rusa koji žive u toj državi.
DvAes prvi je vijek,ljudi se i dalje ubijaju zbog glupost,šta više reći.
Da vas pomirim, ne tako davno na jednom ne tako dalekom mjestu, Iran je slao oruzje, a USA omogucavao dostavu.
Osamdesetih kada je Iran vodio svoj `sveti rat` protiv Arapa jedan Izrael mu je bio glavni snabdjevac americkog oruzja. I kad Amerikanci dobiju svoj dio para onda tim parama finansiraju teroriste u Nikaragvi. Takav je svijet u kojem zivimo.
Last edited by biljaneta; 07-03-26 at 16:46.
Polinezija gospodo.
Kako bi izgledao svijet da je iranski režim napravio a bombe?
Da li bi se uzdržali od upotrebe kao i ostali koji ih imaju?
Kao amerika sto se uzdržala jel?
Imali bi garanciju da se ovakve stvari ne bi dogadjali,vrlo vjerovatno ne bi bili pod sankcijama nekoliko decenija i sve bi bilo bolje. Isto kao Ukrajina,da je imala ne bi je Rusija napala sigurno.
Vidimo francuze juče,prekjuce kakvu su poruku poslali. A to sto satanjahu evo 30 i kusur godina svako malo govori da je iran blizu toga da dodje do nuklearnog oružja mačku o rep. Evo je i narandžasti kreten počeo da ponavlja to kao papagaj.
A kako izgleda svijet sa Izraelom, Pakistanom, Sjevernom Korejom? Bilo ko u Teheranu tezio bi atomskom oruzju. Oni bi da zive svoj zivot, a svijet im malo - malo umarsira sa vojskom ili vrsi agresiju na neki drugi nacin. Nezavisnost kosta.
Polinezija gospodo.
Jeste. Srbija i Belgija bile su jedine male drzave koje su ucestvovale na toj konferenciji. Crna Gora je kapitulirala 1916. Ne treba zaboravit da je u tom istom zlatu Srbija morala da plati Francuskoj sve sto je dobijala od 1914 do 1918 (bez obzira na svojih 800.000 poginulih). Osim toga za bivse austrougarske krajeve vazio je omjer 3 krune za 1 dinar. Za nekoga pljacka za nekoga velikodusnost.
Last edited by biljaneta; 07-03-26 at 17:37.
Polinezija gospodo.
Cudna je i ona uplata 4 miliona tadasnjoj Crnoj Gori. Koja tadasnja Crna Gora.
Polinezija gospodo.
https://blogs.timesofisrael.com/tell...-a-cruel-joke/
Probijaju se izvjestaji da Arapi i Beduini u Izraelu, nekih 20% ukupnog stanovnistva nemaju ravnopravan pristup sklonistima od vazdusnih napada.
Dosta ljudi ne zna da u Izraelu osim Jevreja zivi neka petina Arapa. Tu su i Druzi.
Last edited by biljaneta; 07-03-26 at 23:04.
Polinezija gospodo.
https://archive.org/details/stajebil...ilagotovonista
Evo ti malo da se resetujes na fabricka
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bas ce neko biti kredibilan ko pocinje sa recenicom- Aco palikuca 🤡al takva vam je sva istina, kao i da se nista nije uradilo za 20 godina, ni put CT-Bd, ni most na Tari, ni putevi po sjeveru, ni virpazarski put itd itd
Pritom, svijet je od 1929-1939 bio u ekonomskoj krizi..
Razumijem ja ostrascenost, ali ostrascenost prelazi u mrznju, a mrznja u bolest.. tako da je nekom factory reset mnogo potrebniji…
Last edited by Jovan21; 08-03-26 at 08:14.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks