E moram i ja nešto noćas popiti
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Najgore što sam umjesto nekog ko mi se mnogo sviđa izabrala da izađem sa drugovima vazda biram bolju zajebanciju.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Jel i ovo rtcg poceo silikonke na dnevnik
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Slikao bih pivo ali to bi znacilo da trazim validaciju a gruzijsko neko bas dobro
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
i da se potrudi da lijepo "aranžira" fotku
Da da, upravo mi je na to sjecanje ruka zaigrala i odustao sam
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Veli jedan moj drug vozim ja tako pjan od Trebinja do Nikšića (a dok je to priča bio je pjan na ljestvici jake sedmice) a zaustavlja me policajac ali rukom ka da maše i ja mi samo mahnem i prođem uključi on rotaciju ja stanem.Veli što na znak nisi stao?I veli, ja se u trenutku prešaltam i kažem koji znak druže nikakav znak zaustavljanja nisi imao u rukama.A imam i kamere u auto ka dokaz.
Jel to testosteron ili estrogen?Više liči na ovo drugo.Ajde ne smarajte više stara sa prozivkama ono JBT koji vi je.Jel ovo testosteron ili estrogen
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 08-03-26 at 00:22.
@starwalker Na čekalicu si mi![]()
Jes da ti ne ostavljam puno prostora,jer skoro sve što valja sam odgledao u ove 3 g non stop polubindža,ali može se naći još ponešto,a zahtjevan jesam,mora da ima makar 4 sezone
Eto ti pomažem,suzavam izbor,zapamtio si valjda da ne volim sci fi i slično,znači mini serije ne uzimaj u razmatranje,to odgledam sve za 2,3 noći...
P.S.One western zayebancije mi se nešto ne gledaju,ni Deadwood ni one koje treba odgledat prije Yellowstone-a,i tu ti pomažem
P.S.Sad cu da provjerim za Spiral kakvo je stanje s seederima.
edit-1 jedini seeder za prvu sezonu i radi mi![]()
Last edited by AL no1; 08-03-26 at 00:37.
...
Može li neko drugi da ti predloži ili baš čekaš starkija?
Može što da ne,no mi on daje najbolje predloge Myki
Evo ovako,radi njega sam odgledao Cro Serije Novine i Šutnja,obije su odlične,i Homeland su mi predlagali makar troje ljudi iz rodbine,ništa dok mi starwalker ne reče kreći
edit-Spiral bih sad počeo jer eto nekim čudom radi i na 1 seedera,ali me nervira što ne mogu maći english title.
Last edited by AL no1; 08-03-26 at 00:51.
...
Dobro... on će ti svakako potvrditi ovo što ti šibnem za preporuku, iako ne znam što ne rizikuje da bude prvi....
Twin Peaks
https://m.imdb.com/title/tt0098936/
Nije sci fi. Jes za meračenje.
Ih Myki dje se sjeti toga haha,gledao davno poneku epizodu...neka ne podsjećaj me na broj godina sad![]()
...
Ne može to - poneku.... Posveti se, uživaj....
Šalim se ja...
Napih se sa kineskinjom
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Teško AL, nema ništa novo vrijedno preporuke, ako i ima nečega što se čini potencijalno interesantnim to obavezno pati od moderne boljke - rasne, gender...i sl. inkluzivnosti, političke korektnosti i drugih idiotluka. Moramo da se pomirimo s činjenicom da je vrijeme kvalitetnih serija iza nas. Alternativa je da gledaš filmove. Ne nasumično, ne nužno holivud. Kreneš recimo sa evropskom kinematografijom, određenim stilom, određenim rediteljem...
U tom svjetlu jedan lični osvrt, u kolekciji godinama unatrag imam dosta naslova iranske kinematografije. Kiarostami, Majidi, Farhadi.... dobar komad toga nisam odgledao jer zahtijeva specijalno raspoloženje i pripremu da bi mogao doživiti atmosferu i proživiti priču koja je izuzetno teška ali i nagrađujuća na kraju. Sjećam se kako sam bio smrvljen nakon što sam prvi put odgledao Taste of Cherry, posljedice sam osjećao danima.
Sada dok nas mediji bombarduju prizorima razaranja i udara me empatija prema tom narodu, osjećam da je vrijeme da se osvježi gradivo i savlada zapostavljeno
The more things change, the more they stay the same.
Svakome normalnom je žao običnih,nevinih ljudi,pogotovo djece...ali prestao sam da se nerviram i sebe trujem nečim na šta ama nikako ne mogu da utičem.
Jedno je sigurno,sve će se naplatiti-vratiti,kad tad,svakome,po zasluzi naravno.
...
Kako volim osjećaj kad nekome kažem za moj sto više nećeš moći.
Ovaj osjećaj:
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by AL no1; 08-03-26 at 01:52.
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks