Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
UN
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Valjda prvo fajlovi dje je Tramp ruski choek. Ta negativna kampanja je Donalda ucinila prilicno neranjivim tokom borbe za drugi mandat. A i tokom drugog mandata. Ljudi vise ne reaguju na sve te optuzbe. Cak i da se ispostavi da su stvarne, em su stigle kasno, em je efekat nikakav.
Pravo je pitanje i ko to koci stvarno vjestacenje tih fajlova. Vjerovatno su u pitanju neki novi 'panamski papiri' sa svom tom CIA i njenom saradnickom mrezom sirom svijeta. Manijacenje je vjerovatno tu na nivou manjeg prestupa.
Ostalo mu je manje od tri godine da se oni evo mu i carine nelegalne.
- Ladan ko taština duša -
Bolesnik. Eno uvodi nove globalne takse 10%. Inace radjena je analiza. Dodatne carine su vecinom platili Amerikanci. Ostavljao sam clanak.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Narod plati i na mostu i na ćupriji, vazda. Evo na gugl kad se ukuca Tramp treća ponuđena pretraga je koliko mu je mandata ostalo, dakle mnogi ne mogu iščekat. Ali neko se bez sumnje i brine oće li uspjet da make Čemerika grate again. Ukopavaj se šinko.
- Ladan ko taština duša -
Sad hoće i Kubu da zajaše: https://uk.news.yahoo.com/trump-plot...171917846.html
Valjalo bi malo da se pročita ova tema od početka, i ona prethodna kad se prvi put kandidovao. Čisto da se prisjetimo svih onih genijalnih i visokomoralnih forumaša koji su podržavali ovog fašističkog psihopatu.
Look upon my works ye mighty and this pear...
odje su mnogi pisalo kako republikanci nikad nisu započinjali ratove i da 100% trump neće ratovati za vrijeme mandatano dobro, isti ti su se radovali ubijanju ukrajinske djece od strane bolesnika. težak je to život, biti za trumpa i smatrati kako je ubijan a je djece okej. malo je tužno što su to sugradjani naši
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sto radi covjek je li ovo realno, 79 godina, zna da mu se blizi kraj pa na sve nacine pokusava da ostane upamcen. Pakao sto je snaslo planetu.
A ovi sto su ga podrzavali su to radili jer su mislili da ce im pomoc oko KosovaRazmisljanje da Demokrate mrze Srbe, oni su ih bombardovali, a ovi su good guys, desnicari, pomoci ce oko srca
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jeste, Tramp je u zadnje 4 godine napravio desetak nosaca aviona i kumbulj aviona za iste. Najveci je problem ta prica o republikancima, demokratama, Trampu i ostalom americkom sibicarenju. Odnosno ucestvovanje u tom sibicarenju o dobrom i losem americkom predsjedniku. Posebno mjesto u paklu je za one koji govore o dobrim i losim americkim ratovima. O Americi koja je morala a nije htjela. O drugima koji su zasluzili. Dostina tu moze da se prepozna i ubaci.
Sto se tice ukrajinske djece oni su briga ukrajinskih politicara. Ona su dokaz da te nijedan bolesnik ne moze nagradit ka onaj svoj. Kad su izasli iz sovjetske drzave imali su atomsko oruzje, a sad su spali da ih Autlajn zali. E tesko tome koga zale.
Polinezija gospodo.
Tako je. Sve je to Tramp smislio. On i pilotira avionima. E sto snadje planetu posto je valjda ovo prvi americki rat koji se ikad vodi. Lako je za Srbe, no kako su se Crnogorci DPS porijekla u staroga Bajdena prevarili. Sto su sve zborili za tetku Dzudi. Nikad vise tetka Dzudi.
Last edited by biljaneta; 06-03-26 at 23:38.
Polinezija gospodo.
To bi moglo da se kaže za bilo kog političara
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Good old: Da nismo mi njih onda bi oni nas.
Seems legit.
Last edited by ASC; 07-03-26 at 08:27.
Pedofil in Chief: https://www.thedailybeast.com/key-de...-are-verified/
Sunce vam je*em, ajde što ste podržavali očiglednog kriminalca i psihopatu sa fašističkim idejama. Ali podržavali ste i je*enog pedofila.
Last edited by VanjaTheMan; 09-03-26 at 09:45.
Objavljivanje fajlova dolazi pod Trumpovom administracijom (nakon zakona o transparentnosti iz 2025.), što neki vide kao ironiju. Daily Beast ističe „verifikovane detalje“ da bi dao privid kredibiliteta, ali sami izvori (Post and Courier) jasno kažu: „Nijedan verifikovani detalj ne dokazuje optužbe protiv Trumpa.“ Desni mediji to nazivaju „recikliranom laži iz 2016.“, lijevi – „još jednim dokazom“. Slične neproverene priče postoje za više imena u Epsteinovim fajlovima (milioni stranica hearsaya).
Za nedovoljno obrazovane: Seks sa 13-godišnjakinjom (koja je u pubertetu, Tanner stadijum 3–4) smatra se nimfofilijom; parafiličnim interesovanjem odrasle osobe prema „nimfetama“ (mladim djevojčicama u pubertetu, popularizovano Nabokovim Lolita kompleksom). To nije isto što i klasična pedofilija (pretpubertetska djeca).
Ozbiljan poremećaj, težak zločin, trajna trauma za dijete (PTSP, depresija, sve što ide uz to, naravno ako se dokaže, ali nije pedofilija.
Linkovi za one koji hoće da čitaju, a ne da viču:
- Post and Courier (verifikacija): https://www.postandcourier.com/news/...746f03a58.html
- FBI dokumenti (javni): https://www.justice.gov/epstein
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Pa što veliš to, Ateijsta, života ti, pravda za nimfofile?
Za nepažljive:Ozbiljan poremećaj, težak zločin, trajna trauma za dijete (PTSP, depresija, sve što ide uz to, naravno ako se dokaže, ali nije pedofilija.
Samo insistiram na činjenicama. Ako već zborimo, da zborimo pravo.
Last edited by Atejista Vljernik; 09-03-26 at 11:22.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Vidim da si obrazovan, samo predji tamo... Ti imas neku svoju skolu, ja imam neku drugu skolu.
Drži se ti tvoje škole i ne dijeli mi savjete za koje nijesi dorastao niti kvalifikovan.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Šta reći o ljudima koji pokušavaju ovo da sakriju osim "s kim si takav si": https://www.thedailybeast.com/doj-si...trump-accuser/
Što se tiče insinuacije „s kim si takav si“, nije naodmet podsjetiti da je riječ o klasičnom logičkom obrascu guilt by association. Kritičko preispitivanje slabo potkrijepljenih optužbi nije isto što i odbrana ličnosti protiv koje su one iznesene. Moguće je istovremeno imati negativno mišljenje o nekom političaru i smatrati da određena optužba nije dovoljno potkrijepljena dokazima.
Kada su za nekoga moralno-politički referentni okvir televizijski komentari i talk-show format emisija poput onih koje vodi Laura Coates na CNN, nije iznenađujuće da se kompleksne i pravno osjetljive teme svode na pojednostavljene narative. U takvoj medijskoj atmosferi, javna rasprava lako sklizne u zonu onoga što se danas često naziva politikom post-istine, gdje percepcija, politička pripadnost i ostrašćensot uglavnom imaju veću težinu od samih dokaza.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks