Modmah sam pretpostavio, stvarno namece se potanje kako su papiri cisti
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Malo sam informaticki nepismen pa ne umijem okacit Instagram link.
Uglavnom, agencija Amfora prodaje garsonjeru u Becice - 45 hiljada, novogradnja!
Stan je bombonica, ima samo jednu malu manubacite pogled na stranicu pa javite
![]()
Modmah sam pretpostavio, stvarno namece se potanje kako su papiri cisti
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A sto, jedna dade 85k u sred pg za garsonjeru od 20 i par kvadrata
Last edited by goozica; 06-03-26 at 20:13.
nothing comes from violence and nothing ever could
qq nema prozora, 10 sprat
Skoro sam radio garsonjeru na zadnjem spratu zgrade. Sve su zavedene na tom dijelu kao tehnicke prostorije. I to prolazi...
Ekipo, Urban Invest, manja zgradica u Tolose, posle Volija, kakav je kvalitet? Zavrsetak radova na jesen, 2350e kvadrat.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ma odlicno, ujutru ih nadju ugusene
Kvota 1.01 da ce izbusit malo zida da udje vazduh
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Objekat će biti 1.300 kvadrata bruto površine, a građanima je na raspolaganju 17 stanova i jedna poslovni prostor. Kako je kazao investitor Aleksandar Pešić interesovanje za stanovima je veliko. On je istakao da je već jedan stan prodat.
“Ljudi se interesuju, a imali smo i prvu prodaju. U ponudi imamo 17 stanova i jedan poslovni prostor. Stanovi su jednosobni i dvosobni, a na zadnjem spratu imamo jedan veći od preko 60 kvadrata. Ljudi koji su zainteresovani za kupovinu stanova su iz Zete. Kvadrat stana je 2.000 eura”, rekao je Pešić.
On je istakao da će, s obirom na to da Zeta nema razvijenu kanalizacionu mrežu, zgrada imati septičku jamu.
“To je isto kao i u Podgorici, tamo gdje nema mreže radi se septik”, kaže Pešić.
U Golubovce stambena zgrada![]()
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Stan na Zabjelo one zgrade posle stadiona Titeksa.
Jednosoban stan 50m2 110hiljada (nenamješten)
- može korekcija cijene.
3 sprat ima lift.
Prevod besplatan.
The more things change, the more they stay the same.
Marsej,omiljeni grad![]()
...
Koliko su se kretale cijene u Green Levelu u izgradnji? Ovako na oko fine zgrade, fin dio grada (parkovi, univerzitet tu itd.) ali nakon jedne prespavane noci mi djeluje kao da su zgrade suplje, cuje se i najobicniji razgovor od sprata iznad/ispod ili se tripujem?
1650 cini mi se
Imam bas lak san, do tih granica da i sa vostanim chepicima za usi neke obicne stvari mogu da me probude. Jutros me probudio razgovor iz stana iznad (ili ispod, nisam siguran), ljudi pricaju normalno (koliko mogu zakljuciti)... Ostao sam u shoku a ovako na prvu zgrada tip-top izgleda po svim parametrima.
Strava.
I ja isto i onda razumijem potpuno.
Došlo je do toga da čovjek jedino na planini u šumi nekoj može dobiti lijepi mir.
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Losa gradnja, bez standarda, prosto i jednostavno.
Udji u neku od starijih zgrada dje je radjena zvucna izolacija po propisu. Ne cuje se nista, ni sa strana niti od stanova ispod, ili iznad.
Znaci izgleda nema zvucne izolacije. E sad drugo pitanje kako je objekat koji je efektivno bez zvucne izolacije mogao biti tehnicki primljen, i stavljen na trziste.
Glas se prenosi vazduhom, vazdusna buka, a koraci/hod/pomjeranje namjestaja i sl. udarnim putem (udarna buka). Vazdusna buka se resava masivnim materijalima (deblji beton, zidovi), a udarna buka izolacionim materijalima.
Sta razdvaja te stanove, kad se tako cuje glas, uzas. I to ih sad prodaju po oglasima po 3K EUR/m2, i jace. Zamisli platis 3K EUR/m2, da bi slusao komsije kako pricaju, kako rucaju, kako 'pod razno'. Em sto tu nema sna/odmora, em sto zadiru ljudi jedni drugima u privatnost, htjeli ili ne htjeli.
Prva zgrada je, čini mi se, imala nekoliko stanova po 1400, ali znam da je skoro sve ostalo cijenjeno po 1500-1550. Za tadašnju prosječnu cijenu od 1100 eura to je bilo dosta. Mislim da je druga zgrada već po makar 2 hiljade kvadrat koštao, može bit i 2200, a treća je bila počela sa 2800 po kvadratu, a pojma nemam kako je bilo dok se završila. Uzalud idealna lokacija ako je loše napravljena kao ljudi što pričaju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Tako je.
Ja sam imao ponudu za 1500e.
Htionsam prema parku ali nijesam mogao i odustao.
Nije mi nešto pretjerano žao, jedino zbog toga što nisam vidio propušteni zaradu da će to biti tolika razlika.
Sent from my SM-S937B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks