To bi malo teže išlo. Da se neka olakšica/benefit tatama i onda posle 10g. me prijavi poštar ili komšija da sam nezakonito primao neku nadoknadu i onda moram sve da vratim a on dobije retroaktivno i još sa kamatom.
Ako mene pitate, neka za tate ništa ne diraju i predlažu. Držaćemo se ovoga što imamo
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 06-03-26 at 12:54.
Legitimni stimulansi za veći natalitet su dječiji dodatak i novčane naknade za novorođenčad.
Ove gluposti sa ranim penzijama su isključivo u interesu ovih srednjovječnih besposličarki/besposličarki u pokušaju čija su djeca odrasla, a koje pokušavaju da iskamče neku "boračku penziju" umjesto da rade još 10-15 godina.
I ironično na taj način sebe hoće da nabace na teret onima koji rade, a to su dominantno generacije koje podižu potomstvo, ili tek treba da ga dobiju.
Nema odje rane penzije... barem ja to tumacim ... svakako po zakonu tek sa 65 ,67 godina mozes da ides u penziju a uslov ti je min 15 godina staza.
Vjeruj da je ovo stimulans a 30 eura po djetetu macku o rep, ada trening dzuda je 40 eura, burek 2 eura
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Možda im dat po jednu Colmar jaknu? Da se matchuju sa predvodnicom "majki".
Tko leti, vrijedi...
On da brani ona da radja.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Pita li ko zenu svoju ako je ima sto mislio o ovome predlogu? Mozda majku...
Ja imam predlog da se meni da 2000e mjesecno eto tako, pitao sam sebe, mislim da je odlicna ideja, treba to usvojit
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Prislonio hekler u glavu američkog inspektora koji je dosa da ih obucava i graja “beng beng”.
E kukala ti majka.
Mada, kad najvećom vojskom na svijet rukovodi američka muška Jovana Jeremić, onda je neđe Bukva ok za našu policiju.
Nije Bukva, Tajger. Vuds
https://x.com/kontezanovic/status/20...MNfGKNr96RlWvw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Vi se shvatate da cemo se istražiti ovako.... mora se od neceg krenuti... pitajte zene vase i operite to sudje nausput
Nebitno nego rece li ovo.Scepanovic Pipunu da sprema lisice za njegove kolege...
Rece li ovo bukva pipunu da je spremio lisice za ugrozene srbe...
Treba, ako nema (čitala sam neđe da ima, ali je to bilo prije 100 godina, tako da se ne sjećam je li kod nas), uvesti da se plaća "nezaposlenim" ženama to što su domaćice i da im ide radni staž.
A ne da im se plaća što žele i imaju djecu. To mi je van svake pameti, a eto - žensko sam. Možda i majka, ako me ne budu plaćali za to.
P.S. Bio je neđe jedan slučaj (sad se sjetih) i kod nas da je muž ženu prijavio kao domaćicu i da je imala i platu i radni staž i sve što ide uz to.
Laković napustio poslanički klub PES-a i podnio ostavku na mjesto predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://rtcg.me/vijesti/politika/820...-odborima.html
samo da uputim pozdrave onima koji su me odje učili kako andrija mandić nije za 16 klasa bolji političar od svih u cg. i koji su mlatili praznu slamu kako on nema neku podršku. i kako mu eu neće dat ovo i ono. i kako ne kontroliše apsolutno sva dešavanja u cg. kad manda postane premijer '27 ili odabere lično toga nekoga, vi ćete ćutat a treba vam se samo smijat i to samo grohotom. jer andro je mjera ovoga naroda.
kakav god bio laković, bolji je za klasu od svih iz njegove bivše stranke. od noćas evropa sad i ne postoji ka stranka. njom direktno rukovodi andrija mandić. mada što drugo očekivati od skupine likova koji su molili tada vrh dpsa da ih prime u partiju.
mada, jedini grijeh miša lakovića u njegovoj partiji je taj što je on Crnogorac. jedini u evropi sad.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 06-03-26 at 20:41.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Бијаше ми мало гадно кад виђех по твитерима ону аветну Недовићку како тражи да се Лаковићу прекине говор, а до прије 5 минута у исту партију били.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Nije ona avetna, nego znamo na koji način se dokopala pozicije i sad nema namjeru da je napušti.
Eno joj je ona glava došla k'o bidon
Oces da kazes da je meraklija, voli da popije. Ja mislim da je Lakovic jedini koji je valjao u taj prsli pes. Neka predje u preokret mislim da bi mu to bio pravi potez
Sta su se depsovci ovako upalili da brane Djukanovica, greote, kakvi robovi
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks