Jel imo ko reklamaciju drona? Servis napiso da je problem motora da je pijesak upao u njih ili kontakt s morskom vodom?
Neki savjet???
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
U crnoj gori nije dozvoljeno polagati na automatiku...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jel imo ko reklamaciju drona? Servis napiso da je problem motora da je pijesak upao u njih ili kontakt s morskom vodom?
Neki savjet???
Je li pijesak upao u njih, ili imao kontakt sa morskom vodom?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Radio 10 minuta ukupno..., a komentar servisa je ili pijesak ili slana voda...
Zetu telefon od prvog dana kocio, odnio ga u servis posle par mjeseci,rekli da je pao u morsku vodu i kraj![]()
koji su to servisi sa takvom praksom?
nothing comes from violence and nothing ever could
Ponešto znam o elektronici, ali me živo interesuje kako ljudi utvrde da je morska voda? Svi znamo da će so ubrzati oksidaciju na štampanim pločama ali će isto tako i slatka,samo sporije. Tačno bih pristupio kao što sam T-comu kad mi je sin na Luštici upao u roming hrvatskog provajdera. Račun izbio na 60€ za jedan dan. Zvao naš T-com, oni taktikom APP: "pa mi ne znamo je li ili nije bio u Hrvatskoj." Reko, ja ću dokazat da nije(a ni sam ne znam kako bih to uradio), onda oni kažu:"OK, storniraćemo" i stornirali.
Tako bih i servisu, na pisanu primjedbu da je pao u MORSKU vodu, rekao da imam dokaz da se telefon nije primicao moru i primorju. Koji bi dokaz to mogao biti, ne znam, ali bih probao.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 04-03-26 at 08:12.
Je li neko u toku sa telefonskim pozivima gdje "Organizacija za zaštitu zdravlja" (tako se predstavljaju) nudi besplatnu dijagnostiku osobama starijim od 40 godina? Zvali su me, a prije neki dan i još jednog člana porodice, da ponude termin za dijagnostiku i da se dođe u određeni hotel gdje kažu da su zakupili prostorije. Kažu da vrše dijagnostiku imunog sistema, gustine kostiju i svašta nešto nekim "najnovijim instrumentima", da sve traje oko 3 sata itd.
Znate li šta o tome, je li u pitanju naučna metoda ili je neka nadri-ljekarska fora, Jehovini svjedoci...? Ponavljam, kažu da je besplatno.
If you could reason with religious people, there would be no religious people
Sektasi neki jesu sigurno. Ne znam samo odakle im podaci.
ali neki mlm jes sigurno
nothing comes from violence and nothing ever could
To ti je ono da dodjes, a oni odrade promociju necega i ti se zajebes da kupis.
Samo sam rekao nemam vremena i necu ga nikad imat, blokirao broj
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
ima li gdje kod nas da se uzme samolepljiva bakarna traka, treba mi za saksije kao zastita od puzeva
![]()
Ja jednom uzeh flagship model preko mtela, nakon 7 dana se pojavila neka linija od pixela na dijelu ekrana. Zamijenili su ga u roku od odma uz izvinjenje sto nemaju vise istu boju... Nije me se ticalo jer sam i onako bio poprilicno neodlucan izmedju te 2 boje...
Ozbiljno?
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
under armour po meni dobar kvalitet .
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
Đe ima finih aranžmana sa orhidejama a da ne kolju na suvo?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks