To proizvodimo prirodno kao Brazil dobra dupeta
Nisam ga otvorio ipak, bolji je onaj caj od nane sa malo meda za laku noc. Oces da kazes da ne postujes Brazilsku proizvodnju?)
Last edited by Bluemoon; 05-03-26 at 01:11.
Ko kaze da nema djelova za Japanske automobile?![]()
Ahahahaha moj nije baš patuljast ima passat karavan ali realno voljela bi da auto ne moram ni da imam.
Ka što bi voljela da sa raznoraznima ne moram sjeđet u restoran.
Last edited by Bluemoon; 05-03-26 at 01:20.
Iha! Kad cemo u Monaco da kampujemo u njega pa da nas izbace pa da ih tuzimo?)
Patuljast kao koncept u odnosu na teleport
Snovi su tu da se realnost vec okusila!
Laku noc, odoh da proizvodim snove![]()
Bipolar
Zajebavam se... lijepo sanjaj.![]()
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Fala Leo![]()
Sve je super dok dijagnoze nekih zemalja koje su ti bliske ne daš to je..ahahahah nema veze idi spavaj super si lik odavno boljeg nisam ''srela" odavno zanimljivijeg lika a srećem se uglavnom sa jedno te istim dosadnim idiotima u RL.
Laku noć @zubizaretta.
Last edited by Bluemoon; 05-03-26 at 01:50.
I bio sam blag jer je bliska
Laku noc
Dobro jutro njuške! Popila se crna dupla s malo cimeta, pa da se i radi nešto... istovremeno se razmišljam dal da se ošišam na paž ili je još rano 0_o
![]()
Veli jedan totalno sam izgubio želju za pićem..morao bi vidjet kod doktora o čemu se radi.Ono ka posta je impotentan.Zanimljivo mora da se potencija muškarca kroz to mjeri.
Ono jesi muško ili nisi.Alkohol je radar.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Kad već načinješ temu nek se unese u zapisnik da je alkohol ubica testosterona (sile života), prvenstveno pivo koje je nametnuto kao ultimativno muško piće a koje u realnosti muškarcu povećava sise (skok estrogena) te posljedično smanjuje performanse alatke.
Ako je ukombinovamo sa njegovom nikotinskom zavsnošću imaš sve predispozicije da budeš isfrustrirana žena koja će potražiti vatru u tuđem krevetu
Dakle, pivo ≠ muškost.
The more things change, the more they stay the same.
@kaemSe viđe li ti ovo, ovo je direkt atak na tebe.
@starwalker zezam se nego znači meni se diže u taj slučaj....estrogen.A ubija mi testosteron e onda sve kul.
P.S.
A dobro to je sociološki fenomen u CG za muško i alkohol ka kakav si ti muškarac ako be piješ.
Last edited by Bluemoon; 05-03-26 at 11:57.
Kaemse ima lijepe sise, ne mari
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Pravda i za moje sise, šta sve neću pročitati na ovom forumu...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks