Cluster b, npd
Rusija je too diverse. To je zemlja sa 200 jezika i malo sam rekao. Ali sve ih neki jad bije a i grandioznost mnoge
E sad ti nabrajaj drzave a ja da odgovarambilo bi ljepse da se ljudi ukljuce pa da se stoji na jednoj i sumiraju utisci.
Italiju bih u ovim godinama svakako dosta dobro okarakterisao u odnosu na mnoge. Ranije i ne bih toliko
Jesi ti inicijator projekta da dijelimo državama dijagnoze ali kad dođosmo do Italije viđ vraga kako diplomatski veli lijepo bi bilo da se ljudi uključe.![]()
A nije nego si me (evo jos jedno novo ime) Irina Išibalava su drzava u sekund![]()
Jesam ali si me ti uvukao u to dok sam u pozadini očaino mislila koliko ljudi oko nas u ovoj maloj zemlji ima šifri.To je drug bukvalno, jezivo.
Više šifri na ovako mali prostor ne viđeh na planeti i u RL se trudim da sa njima zborim ka sa normalnim.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Oko nas u ovoj maloj? Balkan cak nije ni dijagnoza, Balkan je jedna od poslednjih mogucih inkarnacija pa da stare duse dozive ono sto jos nisu niđe![]()
Vino![]()
Dobri su grci. Uce imali vladali pa sad slabije u materijalnom smislu ali isto je to mozda i esencija mediterana. Duha im ne fali, mada je zamaskiran.
Ali isto pripadaju porodici Balkanskih inksrnacija [soft version]
Last edited by zubizaretta; 05-03-26 at 00:14.
Da, vino.
Zanimljivo ne znam jel se to tebi dešava ali recimo ja Pivo bi mogla pit sa svakim ali Vino ili sama ili samo sa nekim ko mi baš znači.![]()
Ja sam pivo zabatalio tako da mogu viski sa svakim a vino nije ni pice. Vino je ekstravagantnu prehrambeni proizvod![]()
A jedes li sa svakim? Ne vjerujem sem ako nije za goli zivot![]()
Ali esencija je ipak konjak.Njega bi mogla isključivo sama.Konjak i ja i pogled na Jadransko More.
Konjak bi mi mogao biti jedino u potpunoj samoći i tišini osim zvukova prirode i dobrih laganih zvuka.Baš je nekako jeftino u kafani naručiti konjak đe nije za njega atmosfera samo sa bi se neko kurčio.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Nemam konjak konjak ali imam skenderbeg u frizider. Tacno cu otpakovat bocu i popit jedan pred spavanje uz caj kako si ovo predstavila![]()
Znaci jedes sa svakim? Sjedi, dva sa dva minusa i necu te ostavljati za avgust zbog prvog tromesjecja![]()
Tasko Nacic je jedan od aktera za stolom, za njega je zaduzen dzarmus![]()
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks