Imas li kataloski?
Ima li dje ovo kod nas.. muka mi vise da lemim
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Imas li kataloski?
Prema tome, šta da ti kažem?
TPMS zamjena?
Gdje odraditi i da li treba raditi zamjenu na sva četiri točka ili samo na onaj koji dijagnostika pokazuje?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja zvah Banja skoro, 30€ komad, zamjena i adaptacija. Ima ih po temu, kolege su pisale.
1 ili sva 4 ne znam, cekajmo odgovor kolega.
ja sam kupio na aliexpress 25 eura, pre-programirani za moje auto, sva 4 komada...
rade bez ikakvih problema, radi i ocitavanje pritiska i temperature guma
Imam neki problem sa zvučnicima na megana, tj. vrlo vjerovatno sa fabričkim radio uređajem... Kažu da se ne isplati popravljanje jer je skupo a opet ugrađuješ polovne djelove. Tako da, mislio sam da zamijenim komplet ozvučenje i možda da ubačim android...
Imate li preporuku za nekog električara za taj dio?
Ako uzimaš android, probaj ga prvo, upali navigaciju gugl maps pa ocijeni brzinu...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Imamo li preporuku za auspuh servis u PG? ako ta djelatnost uopste postoji vise?
Treba pletenica da se zamijeni, i jos neke sitnice da se srede(provjere/zamijene gumeni nosaci itd)...Ali ne neko sto vari kao Sasa Matic, nema veze sto se ne vidi, ali ospice dobijam od onih varova uzasnih
![]()
Popovici, bez greskice.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Predlog za servis mjenjaca na korsu 1.3 - automatik benzin 2013
nekakav poluautomatik / elektricni automatik, ne znam
Boljevic kaze reprogram al bez garancije da ce ga sprzit, strah me to da radim
ima li kakvog predloga dje i sta da se raspitam?
067-123456
Golf 5 plus, 2008. god. Ako mi je klima (digitalna, ona sto ima dvije zasebne strane) na tipa 27 stepeni sve ok radi, ali ako pomjerim za tipa pola stepena nize i predjem na 26,5 suvozaceva strana gotovo uvijek pocne da ladi dok vozaceva nastavi da grije. Ponekad obije pocnu da lade, ali ono bas kao da sam ih prebacio na 17. Sto im je?
Kad ugasim auto i sačekam malo, pri ponovnom paljenju bude sve ok
Sent from my AC2003 using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Klapna.
Pocela pedala kvacila da skripi, malo manje kad pritiskam kvacilo, malo vise kad vracem...nije to nesto prejako ali me isasavi. Ima li kakvi nacin d as esto podmaze, naprska WD...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Do kad bješe 2,5% poreza za prevod?
Svakih 10000 kod mene.
Ako možeš priuštiti, mijenjaj ga na svaki. Ako ti ta ušteda nešto znaci, onda možeš i na svaki drugi.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks