Obavezno prošetaj do Kipsa i pogledaj Ingco. Ja na poslu koristim nešto hikoki alata, odličan je ali smo sa jednim punjačem ili baterijom imali duse oko reklamacije, a možda se potrefilo. Zašto ingco, pa kupio sam sebi prije godinu komplet: brusilicu, šrafilicu/bušilicu,punjač, 1x2Ah i 1x4Ah bateriju...nešto sitno bitova(realno loš kvalitet bitova) i burgija sa tim došao i naravno kofer

, a pošao sam da kupim samo šrafilicu, ali na akciju ovaj komplet bio, ja mislim 149€. Te kupih sve to. Brusilicu sam samo 2 puta kratko upotrijebio, ni šrafilicu (a ima 55nm,metal.glavu,ima i malo vibracije/čekića) nisam nešto previše koristio ali baš djeluje moćno i kvalitetno. S tom "igračkom" od šrafilice sam izbušio bez problema tiple sa 4,pa onda i šesticim tiple u zid od opeke(vojna zgrada). Đao mi ne da mira pa probah i u jedan drugi zid ali ne mogaše jer puni beton/noseći zid.
Sajt im je katastrofa(kipsu) pa ne znam kako bez da lično pođeš u Kips i vidiš je li na akciji. Po meni ingco najbolji odnos cijena/kvakitet za hobi varijantu, no kislim da će i ingco(čisti kinez) ili da diže cijene ili da pada kvalitetom čim se pozicioniraju na tržište(ka Xiaomi npr).
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Bookmarks