Nisam uopšte srdit. Ozbiljno. Opet pogrešno shvaćaš napisano.
Bit, e ako znam ubij me. Mali nas opuča, ova starija treninzi, časovi, škola, rođendani. Još nekih raznoraznih obavezica I eto.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nisam uopšte srdit. Ozbiljno. Opet pogrešno shvaćaš napisano.
Bit, e ako znam ubij me. Mali nas opuča, ova starija treninzi, časovi, škola, rođendani. Još nekih raznoraznih obavezica I eto.
Ok,neka bude da sam pogrešno shvatio.
Ja samo kažem da svako može ako hoće,mali milion puta mi se dešavalo da kad mi je dan za trening imam milion obaveza,obavezno uguram i trening tu,ili ga odradim dan unaprijed onda,za sve se nadje vremena,sam treba volje,a kasnije postane navika,ovisnost zapravo.
...
Evo ja, pet puta neđeljno. Plus grabim vrijeme da vozim motor. I da iskočim s jaranima tu i tamo. Ne zato što sam majstor organizacije (jer nijesam) niti zato što imam razumijevanje familije, nego zato što sam ukapirao da mi je to 'lifeline' i da će me đavo ponijet ne budem li pazio na sebe (jednom se već zamalo desilo, u nekom prethodnom životu). Kao u avionu što te uče, prvo masku za kiseonik stavi sebi pa tek onda đeci. Što više popuštaš to više zatežu.
E ovo je pravi odgovor. Hvala ti. I naravno puna podrška za tebe. E da, malo sam i ljubomoran.
Moraću se nekako organizovati i naćerati.
Nemaš što bit ljubomoran, nije to neka filozofijaPolako, kreni pomalo, pa kad vidiš rezultate (posle jedno 15 dana) pa druge (posle 30ak) nosiće te inercija i iščekivanje treće ture vidljivih rezultata... Usput ćeš morat ponekad ponekom da pokvariš planove ili povrijediš osjećanja, ali jbg. Moj stari je sve rješavao glasnim "mrš" pa ga isto i dalje volim
![]()
Ja volim ono odj ebite od mene
Sve je lakse bez zene i djece, sto jes jes. Al zato se valjda moze neki dogovor napravit pa 3x muz, 3x zena da razvozi i odvozi, te da se drugo malo "izgubi" u onome sto ga ispunjava. Bez nekih fizickih aktivnosti, pa bilo setanje, brzi hod, sport, trening, trcanje, covjek samo moze da puca od nervoze. Evo ja sad razmisljam da mi je zivot posao i porodica i da nemam vremena ni za sta drugo, pa vec me nervoza fata od toga hahaha. Samo me nemoj sa "doces i ti u tu poziciju"Tako da podrska za extravagancu, sad kad si batalio alkohol prije ljeta, red bi bio da se dohvatis treninga.
![]()
Mozemo i napravit neki vid zapisivanje na temu, kao neka motivacija za druge.
@IMMERSION treniras li to za triatlon?![]()
On i ja planiramo da otvorimo kafanu tako da molim te ne mješaj nam se u posa.Roštilj sprema ka najjači car nad carevima.U pića je žešči a vi tamo u helankcije tegove i avokada.I vage možete i one analitičke u grame.
Nemojte @extravaganca da mi dirate da vas jad od mene ne nađe.
Last edited by Bluemoon; 04-03-26 at 00:49.
Hahaha
Iskreno više volim kad me ovako neko kao ti ćera u kafanu, a ne na trening
Ali priznaću da je pobjeda kad se to dvoje uskladi.
Mo'š ti i na trening,ali... što bi onaj pop reka:"Neće ti to qrca valjat"
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 04-03-26 at 06:38.
Extra, Perice sine, kad ćeš da ukapiraš - nisi ti neorganizovan, lijen, slabog karaktera, a drugi organizovani, nego si samo sjebao svoj sistem/organizam na više nivoa, unazad godinama, a čim ovuda neko vrijeme propituješ, znači da si počeo da kapiraš da nećeš moći još dugo tim tempom i da održavaš nešto što jeste za pucanje.
I to ti je dobro. Nije ti nevolja da "polomiš" to što održavaš no nužda. Buđenje.
Nije valjda poenta života da se ubijaš od posla da bi porodici priuštio sve što može. Jer za nešto treba da se pomuče i sami. I jer to pružanje svega, zapravo ih čini sakatim. I jer ćeš, ako nisi PRISUTAN postati sekundaran lik u svojoj životnoj priči. Ili te neće biti - pa će tamo neki drugi lik da ti podiže tvoju đecu.
Neki "cilj" bi trebao da ti bude da u toku dana radiš pola sata manje, da pričaš na telefonu pola sata manje, da sjediš u kafani pola sata manje, da se voziš kolima pola sata manje... nakupi se tih pola sata u danu, a onda i u godini.
I bude te više tamo đe treba, i za sebe i za najmilije. I ništa ti ne bude teško.
Počneš stvari da radiš sa nekim smislom i rezonom, a ne da upadaš kao padobranac u nešto (u konkretnom slučaju - vrijeme za sebe u vidu treninga), a da posle par skokova zaboraviš da upališ padobran. To tako ne ide, moraš da otreseš sa sebe sve što ne valja i ne može. I kreneš ispočetka.
Šaljem ti neki pdf jer me nerviraš najstrašnije
I da ga pročitaš :P
I to je vrsta treninga, nije samo teretana trening
Ja sam godinama unazad radio kardio, brzi hod i neko lagano trcanje, ali je onda prestalo da me "radi", trebalo bi je nesto konkretnije, i tako poceh sa tezinama.
A i nisam imao ishranu regulisanu, pa mi je kardio sa 90kg padao teze...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
https://nutrex.com/products/weight-loss-waist-trimmer ako treba kome od vjezbaca nek mi se javi da poklonim
Ja sam se navukao na trening
Mada derem i pivo i dalje
Cinjenica je da bih migao da derem pivo moram da treniram
To je moja motivacija
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kad nesto radis zbog zdravlja, automatski ti se popne visoko na listi prioriteta.
Recimo da poslije 35.godine trening je manje zbog estetike, a vise zbog zdravlja. Estetika dodje kao odlicna posledica.
Tako da mene motivacija zbog zdravlja drzi dobro, jer vidim kakvi problemi mogu da nastupe u 40im i 50im ko se zapusti.
Imam makar 1 ili 2 dana nedeljno(od 5 u prosjeku), kad mi se bas ne ide na trening, ali podjem na silu, i taj osjecaj kad odradis nesto dobro za sebe, uprkos manjku motivacije, razlikuje one koji batale, od onih koji godinama rade nesto konstantno. Makar 3 puta nedeljno da pocnes za pocetak bi bilo odlicno.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Je, je, a ti nastavi tim putem pa će ti biti jedan stent ili dva stenta za 2,3 godine - i to ako budeš imao sreće da stigneš do kbc-a na vrijeme i doktora koji te neće đavolisati. Pa ćeš tad biti prinuđen na ispočetka i u praksi.
Nego, što ste škrti sa treninzima, odrade trening i upišu se - odradio, stave fotku km, a đe je tu da se vide suze, znoj, modrice, krv i žuljevi
Znamo da nismo profi, sem Al-a, znamo i da se čuvamo od sebe samih i od drugih, ali zalijepite neki trening, da ostane pa da proba ko smije :P
Evo jedan za snagu, za nas što se spremamo za sezonu, da crnčimo kao crnci, pa smo onda zimi cvrčci
4x nedeljno, 3 nedelje
1. A1Čučanj 10serija x 10ponavljanja
A2 Vratilo 10 x 1,2,3 koliko možete ili na onu pomoćnu spravu
B1 Facepull 3x12
B2 Stomak 3x12 (može neka zahtjevna, može i kombinacija više njih)
2. A1 Rumunsko 10x10
A2Kosi bendž sa šipkom 10x5
B1 Listovi 3×12
B2 Ravni bendž sa bučicama 3x12
Pauze između setova minut :P zagrijavanje i istezanje obavezni, neki radimo prethodno i vježbe sa fizikalne
U danima kada nije gym, ode se 10x sprint na 100metara (nije za one sa 15+ viškom) najmrznija stvar ili brzi hod od uru vremena (najjača stvar).
e cus, cus, ajde reci koji ces tacno misic?
nothing comes from violence and nothing ever could
Ahahahah ne zanimaju me toliko mišići, volim viđet jaku izraženu venu na podlaktici ili slepoočnu, odma znam da nema šale s tobom![]()
@tigrica,nisam profi,no no,da sam profi bilo bi svaki dan kao nekad,sad je više puta sam naglasio samo održavanje svakog drugog dana,a kakvo održavanje tj. koje vježbe,sve imate u postovima na prvm stranicama teme,i ja to već skoro deceniju ne mijenjam,eventualno nekad kad se osjećam prejako,odradim svaku seriju do otkaza.
Uz dužno poštovanje,ok je ovo za tebe kao damu,slažem se,ali nemoj me pogrešno shvatit,ako daj Bože doživim 80,siguran sam da cu tada moći puno više ponavljanja od ovih koje si navela![]()
...
Ja sam dama samo u specijalnim prilikama, a i tada do jedne ure
Al wanabe u fazonu - ako ikad remUmNišta pogrešno shvaćeno, ćaskamo, nekoga radi masu ponavljanja a neko nema kad
![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks