It is I, Leclerc.
![]()
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Fali mi...fali mi...zubizaretta!
...
Isti.Ja potpisujem.Za @NHM a tvrdim da je takav.Car.
Nego da se vratim na Mikija Jevremovića moja majka je tog lika slušala na kasete.On je još mala maca naspram turbofolkaša devedesetih.Grci i nekako može li lako Turska tu ekipu da tuži za melodije.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Tigrovo je Carica sjećam se na temu radio đe postavila forku kako ona i ja plešemo na kiši.No ja sam kreten realno malo me to dovelo u ovu situaciju:
Sve to kul no ja sad treba da budem u Ameriku da bi viđela pomračenje Mjeseca, kakva je to nepravda.Nek se nose dođavola.
...i još ti viza treba EeeJ viza ti treba da odeš neđe a mikrobiološki oblici života idu đe stignu bez ikakve vize.
Pa se zapitaš što je postao Čovjek.
Pored toliko vještačkih satelita ja da ne cijenim onaj prirodni.Jel ti znaš što je Mjesec kad razlije njegova svjetlost po moru recimo koju "krade" od Sunca.
I đe ga je onaj @zubizaretta to...to što muško zna da zajebe to ne zna niko.Kladim se de se olešio i puca mu za vas cijeli svijet.
Last edited by Bluemoon; 03-03-26 at 21:56.
Naravno da mi nedostaje.Rijetko strava lik ođe.
Đe vam je Žuganci?
The more things change, the more they stay the same.
U spuz
Izvini i ti on ali ovo me podsjetilo ka da si pitao đe Žumance.
A danas neđe se zezam sa nekim kolegama velikoserbima znate kako ajde da riješimo zagonetku što je starije kokoš ili jaje.Vele, kako.Pa reko tako Srbin je stariji.Od oboje.
Ima prezime Katana na sjever CG. Premocno. Das sinu ime Ministar. Ministar Katana![]()
Ti sinu moš dat ime koje oćeš ali on može zakinski i da ga promjeni JBG a i da se ludog oca odrekne.
Nije tako lose. Dodje konobar kod grupice ginnazijalki i kaze "djevojke imate pice od ministra".. Ima tu benifira od mladih dana![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks