Pa ja se vodim politikom da je defanzivna strategija najbolje rješenje za naše situacije. I to je to. Popio sam neđe kaznu skoro i 2 mjeseca zabrane vožnje i opametio sam se (ali ne zbog kazne, nego zbog gluposti teške). Kome se žuri, samo ti žuri fratelo i to je to. Piči, svakoga propuštam, nervirao sam se u saobraćaj kapilari su mi pucali od psovanja i nerviranja, a sad? Sad sam toliko lagan da mi je banja u saobraćaju kako god okreneš, narihtam muziku i kuliram i boli me uvo.
Radovići
![]()
Genex.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Nije genex nego neka srbijanska firma. Prosle godine su postavljali vodovodnu mrezu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prošle godine je izvršena rekonstrukcija puta u Radovićima-Tivat.
Investiicija u koju je Opština Tivat utrošila oko1,9 miliona eura.
Radove je izvodila građevinska firma EF2ASHD iz Srbije.
Put se nakon samo nekoliko mjeseci urušio.
Pravo je pitanje ko se sve ugrađuje u ove poslove
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pored svih dokaza iz srbije kakve su im firme za izgradnju( skoro svaki dan se neyto srusi) oni opet uzmu njihovu firmu da im pravi ulicu, i evo i kod nas primjer
Na teritoriji Podgorice, olupine od automobila čine veliki problem, kaže direktor Uprave za inspekcijske poslove Branko Kovačević. Dodaje da je oslobođeno oko 150 do 200 parking mjesta.
„Međutum, informacije kojima raspolažem govori da je oko 500-600 parking mjesta na ovaj način uzurpirano. I ono što je intencija i što ćemo početi od marta da radimo, to je aktivnije uklanjanje vozila“, najavio je Kovačević.
Navodi da se moraju spovesti različite procedure oko uklanjanja olupina.
“Prvo će reonski inspektor da primijeti to vozilo na parkingu ako nije po prijavi, onda će napraviti zapisnik da spovede čitave procedure i onda dolazi do uklanjanja vozila. Na taj način ćemo osloboditi ogroman broj parking mjesta i to će da bude kao da je Glavni grad izgradio nova parkirališta, a zapravo nije, već je samo oslobodio ona koja su zauzeta duži period“, kazao je Kovačević.
Dodaje da najprije ostavljaju obavještenje na vozilu, a ukoliko se vlasnik ne pojavi i ne ukloni vozilo, Pauk služba sačinjava zapisnik i premješta vozilo na lokacije predviđene na teritoriji Glavnog grada.
„To je prije svega na Deponiji, gdje imamo lokaciju koja je određena. Postupak je takav da se vlasnik nakon određenog vremena može pojaviti i doći i dokazati svoje vlasništvo i moći da preuzme svoje vozilo. To je zakonski određeno u kojem roku može da preuzme vozilo i do je za sada besplatno, a kada se krene ozbiljnije akciju i troškove snosiće vlasnik vozila“, naveo je Kovačević.
Akcija će se sprovoditi fazno, u skladu sa planom nadležnih službi, a svaki slučaj biće obrađivan pojedinačno. U gradskim službama vjeruju da će ovakav pristup doprinijeti efikasnijem rješavanju problema i boljoj organizaciji prostora u Podgorici, poručio je Kovačević.
Zasto su pored Vuk Karadzic skole nacrtali parking mjesta a zaobilaznica je tu sad?
Zbog cega na toj dionici nema stubica a prijeko potrebni su?
To je tako ima 30 godina na zalost. Sve i da stave stubice opet ce rpditelji ckeati princeze i princeve iz skole.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Znači most će bit gotov 2033 do 2034 godine okvirno
E cush bijele.poljane ... e znate li dje je to))
Kinezi bi i obilaznicu oko Budve
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...nicu-oko-budve
Je l moguce da braca oce da naplacuju tih 8km zaobilaznice hahahahahhaha
Sve im prosto bilo samo neka ga naprave...
Satelitski resiveri/oprema
7 godina za 8km?
Pa austrougari bi ga sa magarcima prije napravili. I jos putarinu da naplacuju? Po kom osnovu ako bi im se platilo 240 miliona?
Nema nista od ovoga.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ako su to ovi što rade bulevar sa bemaxom trebaće im 15 godina.
Stubici pored djokove kafane na zabjelo...
Aj ako moze pored Bufala stubici?? Imas li Herza za to posto tomo ne ljubavi vise sa novinarkom
Je li ovo AI-sprdnjacina ili…???
https://www.instagram.com/reel/DVeDU...QwZnE1ZnZjNzF4
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks