https://www.facebook.com/share/v/17BJAzRArd/
Vučeviću se iskreno plakalo,ali je morao stisnuti zube i vratiti se pred kameru i mikrofon,ne bi li prekinuo ovu Jaćimovićevu elegiju sa Temua
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
E kako bi Vučevića kolektivno popljuvali svi oni što se danas diče njime, da se nije odazvao. Možda mu savez organizuje neku oproštajnu u Topolici ili Morači.
Ovo danas je tužno bilo gledati. Pogubljenost i nesnađenost, neorganizacija, da je pored nas VB djelovala kao tim. A to je odgovornost selektora.
Plus su promašili sa Allmenom, a to je odgovornost saveza.
Svi dobro treba da se zamisle posle izdanja na ovom EP, prije svega zbog prikazanog pristupa.
Last edited by D.S.; 03-09-25 at 16:11.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
https://www.facebook.com/share/v/17BJAzRArd/
Vučeviću se iskreno plakalo,ali je morao stisnuti zube i vratiti se pred kameru i mikrofon,ne bi li prekinuo ovu Jaćimovićevu elegiju sa Temua
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
nadam se da će vučević makar ove godine dobiti nagradu za najboljeg sportistu, toliko je zaslužio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
I ispali smo?
jbg, mora se živjet od nečega sad kad kad nije više zet i ne može ženine pare da troši.
https://www.vijesti.me/sport/kosarka...n-i-ide-u-kinu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Meni se čini da on nije ozbiljan no da se sprda, ne znam kako drugačije da objasnim ove izjave. Mali je ovo grad, država, živo me interesuje poznaje li ikog liše svoje familije da bi bio srećan da nastavi da vodi reprezentaciju, istinski ono? Ako već ne želi da da ostavku kao npr ovaj gospodin, na ovakav, gospodski način, onda ćuti jadan, ne provociraj...
https://www.cdm.me/sport/kosarka/bos...-fiba-prozora/
Ali komentar-a dje druze dugachak je to put...![]()
...
Ko ce da vodi ovo, kad se I dalje tu pita jedan mitrovic. U nijedan normalni savez ovaj radovic ne bi mogao ni da prismrdi. Sjecam se kad je vodio mladje kategorije Budućnosti ispraši ga je jedan moj prijatelj koji je tada Podgoricu vodio. Sto se tice ovoga mijovica, primijetio sam takvu nervozu I ponizavanje djece kakvu jos nisam vidio nidje. Od psovki, do ponizavanja najveceg. I takvi ljudi su postavljeni da budu treneri necega I nekoga. To mu nije proslo u poljsku pa su ga mršnuli. Ne bi me iznenadilo da dovedu upravo njega da vodi državni tim pa da se do kraja p...u zajedno u ovako p...n sport inače odje.
Mnogo je hajpa oko ovog momka da vidimo moze li izgurat do kraja
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kvalifikacije za SP
četvrtak: CG - Portugal
nedelja: Rumunija - CG
Solodan početak protiv Grka...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Lijepo si ih prozvao
Ovo sto igramo zadnje 4 min je nikad vidjen raspad, nedje mi se cini da je needham igrao na grke
Nikolić za trii... zamalo da pogodi prvi put u životu
Šta radi Šofro
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Pobjedaaa
Dobismo... Paklenici...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Bravo momci!!!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bravo za nase momke, na kraju ispade sve dobro i sreca pa nish pogodili za izjednacenje i produzetke.
Prozori ili bez prozora, treba dobiti Grčku tamo, pretekosmo ovaj finiš nekako.
Zoran Nikolić, je li ikad dao ovoliko poena u životu? Za njega je ovo kao kad je David Robinson dao 71.
Grčku dobismo?
Svaka čast momcima![]()
Svaka cast, mnogo srece smo imali ali opet trebalo jw zasluziti
Momci su igrali svim srcem
Sve sam živce iskidao ali ima da se u poneđeljak jako navija...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Jos ovi nasi da dobiju Tursku i sve top za danas![]()
Mislio sam ići sjutra, biće ful sigurno, još slobodan ulaz.
Što mislite
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Podji u 17h
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks