Tripi brate bas te sreca napustila ove dva dana
Jos da ti javi neka da je trudna i kompletirana nedelja
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
A neka ih, makar da se ne sprdaju s ligom, nije Kalco mrtav
Ali Kenan Jildiz... Krem de la krem svjetskog fudbala, rame uz rame sa Vinisijusom, Mbapeom, Jamalom, Leaom (i on je doktor nego bi Alegri svakoga ugasio), Dueom, Adejemijem... Nezaustavljiv. Kako je on mogao da zavrsi u Juventus
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sta promasi kosovar u pm a dobar igrac
Ako ispadnu terena vise gledat nece
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
ono bi fadilj murici metnuo sa kauca. cak mi je mrvicu zao sto je juve ispao.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
sad vidim crveni kellyja. vjerovatno sam pola zgrade probudio od smijeha.
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Bodo u polufinalu nakon što izbači Artetu? Madrid i City imaju više nastavaka od Michaela Myersa, Freddyja i Jasona zajedno. Ostalo ili odlični parovi ili antifudbal u najavi, svakako će biti zabavni iz ovog ili onog razloga.
Sexy parovi po mom meraku![]()
Arsenal prosao najbolje od svih na papiru potencijalnim raspletom do 1/2
Nije no Farsa.
Kako su srećni.
kako da se ne sjecam. jedino sto mi ne moramo da namjestamo utakmice. koliko su tamo svi retardirani, ne vjerujem ni da bi uspjeli, sve i da probaju.
Februar, 17:Mart, 2:
https://www.b92.net/sport/fudbal/ves...vaju-usta/vest
Tako mi i treba kad ne zaštitih ideju.
Moga sam vas sve vodit kod Pashe na gurmansku, da sam stavio tapiju na rješenje...ili nisam
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
branko brnović i robert prosinečki su bolji treneri od igora tudora. a oni čak nisu ni treneri, no kanturine obične
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ili ja ne vidim dobro ili kod 4 gola Atletika nidje faula za slobodni udarac nije bilo? Cista gluma igraca Atletika. Jel realno ovo?
Kako i dje je Bajern iskopao Kompanija? Kakvo progresivno shvatanje fudbala, masu brzih majstora naprijed koji se spustaju na svoju polovinu da povuku napad. Koliko je bolji od svih italijanskih trenera, to je nepojmnjivo, kod njih svaki igrac ima svoje mjesto i pokriva samo svoju poziciju
Sad da date Konteu ili Alegriju ovaj tim oni bi makli ove majstore s krila, napunili bi sredinu veznjacima, rovokopacima, a bekovi Stanisic i Kimih bi im igrali bekove i tako bili uskraceni za majstorstvo u napadu, dribling... Ludim od tih kesa jer su i strancima (Kivu, Stankovic) isprali mozak da igraju tu formaciju
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 10-03-26 at 20:36.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Bayern je jedan mali klubic kome se posrecilo![]()
i klaus i nastassja kinski bi bolje branili ovih 15 minuta koje je antonin proveo na golu.
Sto se mene tice nastasju drzim tu![]()
Ne bih je tjesio vec bi joj self confidence pogurao da zablista![]()
... pogresan topc
Samo Karijus Loris zna kako je noćas ovom golmanu Totenhema
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks