Ovaj sto je jeftiniji 60 eura ima WebOS 25 i procesor alfa 7 u odnosu na skupljeg koji ima WebOS23 i procesor alfa 5. A za oba pise da su 2025 godiste. Nesto mi tu ne stima. Ja bi svakako uzeo TV sa novijim Web OSom jer ces imati i duzu podrsku na novije sisteme. Mada bi najbolje bilo da odes do radnje i pogledas sliku uzivo i procijenis sto ti vise odgovara.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
LG 43UR78003LK
Sinoć kod komšinice probah da otvorim Netflix na ovaj TV (ima i preistalirano dugme na daljincu), ali govori mi da se konektujem na mrežu(tv je konektovan jer otvara YT)?! Na brzinu potražih Netflix apk ali je ne nađoh u ponuđenim apk?! Probah i na Google play apk TV-a da je nađem ali mi je ne nudi.
Što može bit? Naravno, danas ću se malo više potrudit da to nađem, ali aj reko da pitam, znam da ođe ima izverziranijih kolega. Hvala
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Hvala Network, koju zemlju da postavim?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Valja li što za ove pare, ili gledati nešto drugo
https://www.multicom.me/televizori-i...8q-155250.html
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
https://benchmark.rs/benchtv/televiz...a-hisense-u8q/
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Ima li ko da mi preporuci kakav 40" da je kvalitetan, u smislu pouzdan? Dzidzabidze posebne mi ne trebaju sem da ima hdr i da mu je slika solidna. Ne mora da bude "top notch" ali solidna.
I ima li smisla popravljati backlight na 6-7 god starom LG 32"? Taj je LG imao bas solidne boje, sad je pozelenio...
Momci treba mi savjet. Kupio sam novi tv, spominjali smo ga odje(hisense 65u8q) i sad mi treba soundbar. Koristit cu ga za tv ,i za pustanje muzike sa telefona. Malo sam ogranicen visinom subwofera,mora biti maksimalno 26cm visine da bi stao ispod tv komode ne moze sa strane. Budzet je oko 500e maksimalno 650e. U izbor su usli (po savjetu jednog momka iz Tehnomaxa) SOUNDBAR SAMSUNG HW-Q800F/EN kao i SOUNDBAR SONY HTA3000.CEL. ( koji je bez subwofera)Volio bih cuti vase predloge i iskustva.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Ja uzeh ovaj. Odusevljen sam i za te pare mislim da je best buy.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uvjek je bolje sa posebnim vecim zvucnicima. Ja uzeh Sony oled na onoj rodjendanskoj akciji u tehnomax, i sad gledam SONY HTSF150 soundbar jer nemam prostora za woofer.
Nego koliko vidim na Soniju ne moze istovremeno da pusta zvuk sa bara i tv, ko sto mi je na starom LG moglo. Doduse nisam imao soundbar nego neku mini liniju sa 2 zvucnika vezanu preko optike i adaptera za optiku, ali radilo je zajedno bez ikakvog kasnjenja i bolje je zvucalo nego solo.
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 18-05-26 at 18:26.
Ja uzeh ima 2 godine A5000 i nisam se pokajao, vidi ako se mozes protegnut jos malo sa budzetom, ima dolby atmos opciju tj 2 dodatna zvucnika koja pucaju u plafon i na netlix npr prave primjetnu razliku. Sto se tice basa ne ocekuj nista mnogo jace nego sto je na TV, ja dokupih i njihov vufer SW-5 ali ti se po dimenzijama nece nikako uklopit tj mnogo je veci nego sto ti napisa.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks