A kako neće bit', moj dobri extra. Samo smijeha i osmjeha, za ostalo ćemo lako
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Momci odje sam za podrsku u tim trenucima da sam htio peglanje joni zenu bih konsultovao
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ja sad mogu da odmorim. Zabrinuo sam ti se bio. Sam reče da si popio pofino, a onda si neke vagone, vozove i sl. spominjao, pa mi svašta na'm padalo.
Na tu temu još ovaj off i bataljujem:
Sinu 18 rođendan, pozvao dosta društva, jedan među njima, baš povučen tip, malo ko se i družio s njim. Dobar đak, meni baš fino dijete bilo, mada malo previše stidljiv, da ne kažem asocijalan. I sad, atmosfera se zagrijala, sva omladina vesela, igraju... kad u jednom trenu nema tog đeteta. Ja se malo zabrinuh, mada, rekoh ne pije, možda je u jedan tren odlučio da ode kući. Kad, ne lezi vraže, vlasnica prostora me zove i veli da je viđela na kamere jednog kako je izašao iz dvorišta. Ja tamo, nađem ga kako se popeo na neki parkirani kamion, a na 50 m odatle strma obala Morače. Reko, ajmo sine nazad. Mi tamo, kad čujem lik popio 1/2 boce votke. A htio sam do te noći stavit glavu, ugled i sve materijalno što imam da taj nikad nije i nikad neće alkohol liznut.
Tako da, kaemse, znaj da sam brinuo do sad za tebe. Nisam ja ka extra što se smije samo i boli ga oniiii
Last edited by joni; 22-02-26 at 15:05.
A kakvi, to su ti numere kad se ide put kuce, obicno iz taksija
Ali zbilja vidji kako glup tekst, kad popijem izostre mi se cula pa pocnem da vrtim te stihove dok me smijanje dobro ne ufati
Nema ti to nikakvih pozadinskih znacenja
Last edited by kaemSe; 22-02-26 at 15:15.
I čudiš se kako taksisti nije smiješno a ti puče...
Jednom u taksi ide na radiju onaj nepomenik Oliver Mandić i ja, poprilično pjan, shvatam da je tekst pjesme "shvatih na kraju ti nisi prava žena, Bobane" i izrecitujem to i počinjem da plačem od smijeha i... Ništa, taksiti nije bilo smiješno. Uopšte.
Kad vidim kako ljudi, sa dozom glorifikacije, pričaju o alkoholu, odma se opJanim, ali baš se ugazim čisto da dokažem sebi koliko je ta cijelokupna priča besmislena i koliko ljudi, generalno, nemaju pojma o čemu pričaju.
Alarm te budi ujutro;
pokušavaš da shvatiš ko si, đe si, da li si živ…
Gasiš alarm.
Najgore od svega, i dalje ne znaš đe si, a ponajmanje ko si i jesi li uopšte živ. A onda tragedija suočavanja sa sumorno-bolnom činjenicom da jesi i dalje, nažalost, živ i da opet, po ko zna koji put, moraš da se susretneš sa ništavilom svakodnevice, ali i sa samim, iako živim, mrtvim sobom…
Najzad ustaneš, zatvoriš oči jer ne želiš da vidiš sumorni lik sebe u ogledalu, koji će ti uništiti i onako sjeban dan pred tobom…
Našminkaš se, koristeći metričke kubike pudera;
izađeš iz tame svog, nazovimo ga doma;
zaslijepi te dnevna svjetlost i podjednako ozarena lica tipa, TI!
Nekako, kotrljajući se i puzeći, preživiš još jedan besmisleni dan;
opJaniš se, pritom glorifikujući alkohol i obesmišljavajući, upravo i prevashodno, samog sebe, a onda i sve ono čega se gnusaš.
Život je lijep <3 dok prazne flaše alkohola nisu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dokle si @kaemSe
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stadoh na vrijeme
Ti udri, moja podrska
U nedelju sam popio jedno 7-8, uvece sam bio kao da sam kopao danima, vise se zivota nema![]()
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Pratim
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Pa ja mislim da sam posle 15 godina sio u chaplin sad se zove charlie
Jedno vrijeme vise sam tu bio nego doma
Tu sam redovan
Ajde ako si tuda da skinemo par
A nisam. Plus ne znam da li bih ga i mogao. To sam od sebe napravio preksinoć.
Sve znam ali ne mogu
Quatrro
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Oprostite što sam fokusirao manje bitnu stvar
Nista, nista![]()
Ahahahaa
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Preporuke za Pivnice u Novi Sad?Baš ideju nemam tamo sam samo na eXit išla.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Od neđelje ni kapi.
Pritisak mi je skočio.
Glava me boli svaki dan.
Sve mi se poremetilo.
Možda što si na varijantu cold turkey.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks