s obziorm da u kupatila ne ide neka veleika elektro instalacija to je lako ispratit , a sto se tice cijevi susac se postavlja svakako malo visocije a tesko da je iko digao cijevi iznad visine tush baterije ... u sustini smatram da je rizik jako mali . Sto se tice susaca, ako je na struju mislim da on radi na princip radijatora i u njega je ulje a ne voda. Nisam do sad cujao da se nesto otvara i dosipa bilo sta jer je to zatvoreni sistem
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kod mene je voda. Crkao grijac pa otvorih, i to bi i rdje pomalo.
ovi "moderni" sto ima da se kupe su vecinom na vodu, ulje se ne preporucuje ni u jedna da ja vidjeh
tako sam i ja kad smo gradili - sve zivo fotografisao i mjerio da mi ostane trag... u "najgorem" i dje nemam mjeru mogu da brojim blokove od poznatih dimenzija
malo dosadno, ali jednog dana moze da znaci
jer dJaba projekat, ako je majstor izveo po svome
Može kontakt Nekog finog vodoinstalatera koji bi odradio instalaciju sanitarnih uređaja , česmi itd. kroz kuću
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
069082091 Denis Markovic
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dajte nekog limara?
Podji prije toga dijazepam da nabavis.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne treba mi limar za auto nego za kuću?![]()
Za šta ti konkretno treba?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Momci dajte neku preporuku za invertersku klimu 18-ticu, budzet oko 1000e sa ugradnjom.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Ako možeš da se protegneš još malo
Uzmi https://www.multicom.me/bijela-i-kuh...0d-116162.html
Ako je baš ograničen budzet: https://www.multicom.me/bijela-i-kuh...18k-91398.html. ili https://www.multicom.me/bijela-i-kuh...er-116069.html
Neki predlog kojim redosledom i kojim materijalima, sanirati manju površinu oštećenog plafona(~˝m˛) koja je debljine 2-5mm, a radi se o onim starim plafonima sa trskom na koju je ošprican cok malter(onaj suvi/porozni)?
Predebelo je da se direkt gletuje.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ima u Kips, cini mi se rimano da se zove, glet, kojim moze da se gletuju i dublja ostecenja. Ali svakako prije toga naneses podlogu. A mozes i ljepilo, pa mrezicu preko, pa poslije ogletovati. Podlogu obavezno.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Evo pročitah i za rotband knauf i za rimano. Rekao bih ista priča samo drugi proizvođač, tako da prednost dajem rotbandu.
E sad, s obzirom da je podloga porozna, znači visokoupijajuća koju kontakt podlogu nanijeti prije rotbanda i da li da je nanesem u 2 sloja, jer vrijeme mi nije problem, natenane ću to radit. Jedino ako to može biti problem pa da ipak nanesem samo jedan sloj četkom?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Probaj da prvo sastruzes sve to sto mozes, sto se osipa, pa onda nanesi podlogu, trazi dubinsku podlogu ili akrilnu impregnaciju...i onda to namazi i sacekaj da se osusi, pa onda popunjavaj sa gletom.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
https://zanapredak.jimdofree.com/zakom/
Jeste li se upisali u registar zanatlije?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Može neki majstor za laku struju, kuću mi je u toj fazi.
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Procitah malo ovo na njihovom sajtu...prvo, ne znam kako je vlasnik fabrike eksploziva se nasao tamo. Valjda je proizvodnja ekspoloziva zanatski posao. Drugo...oni ni da su doktori nauka, koliko papirologije traze. A kakva je to glupost sa ovakvim udruzenjima, govori i cinjenica da je nekakvo udruzenje fitnes trenera ili tako nesto, sebi ozbezbijedilo da moras imati dozvolu od njih da bi moga da budes zvanicno fitnes trener, a oni sve neki priuceni likovi koji su zakucili nekakve sertifikate na nekim dzigibau seminarima...i do cega to dovodi? Da jedan diplomirani profesor fizicke kulture, koji je zavrsio drzavni fakultet treba da trazi dozvolu od takvih, neskolovanih, da bi moga da se bavi trenerskim poslom. Mi smo stvarno trop!
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nema smisla sad, jer kod nas jos uvijek ima kesa, ali u eu je tako, a mi idemo ka tome da ce svako fizicko lice biti u obavezi da preda prijavu poreza.
e kako ima da se pogubi pola nacije.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks