Fallout druga sezona u rangu prve ako ne i bolja. Odlična.
Krenuo sam bio na nju prije pola godine i više,no na Stremio nije bilo tada seedera i odustadoh,pogledacu posle kakvo je stanje sad.
...
Fallout druga sezona u rangu prve ako ne i bolja. Odlična.
γνῶθι σαὐτόν
Ko je fan istorijskog zanra nova serija o Merlinu dobra.
Od kad je Merlin istorijski lik?
Sent from my phone
Gledah obrazovno-istorijski dokumentarac o Karađorđu.
Onda upalih ovu Merlin seriju koja mi se nakon toga učinje ko da je rađeno po istinitom događaju.
The Lincoln Lawyer odlicna.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Malo komplikovan kraj 4te sezone moglo je to puno bolje ... Do tada je drzala paznju ok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Tek danas zavrsih 2 sezonu. Toliko zrelih momenata. Tekst je odlican
![]()
Masumiyet Müzesi (2026)
https://www.imdb.com/title/tt34692373/
Šta znam.. za razbibrigu, što 'no vele.
Last edited by Mylene; 20-02-26 at 16:53.
Za fanove "Peaky Blinders" serije.
Nikad ne pogledah zadnju sezonu, nesto me smorilo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Strašan lik je Mandy,predobar glumac
Pri kraju sam 7. sezone,hvata me frka!
...
Odgledah ove dosadašnje epizode Viteza 7 kraljevstava. E ako kapiram, čemu toliki hajp, bog me ubio.
Ja sam veliki fan GoT-a, po meni ovo nije ni primaći. Niđe veze
Da ne pričam o trajanju epizoda i nekim debilnim scenama.
Ja sam tu seriju brzo ugasio, isto kao i onu sa zmajevima. Sigurno nije loša. Ali kakva sve sra*nja ljudi gledaju danas, ne čudim se što su su primili na nešto iole zanimljivo.
U GoT 3. epizoda veli baba Branu da mu ispriča priču o Dankanu Visokom jer te najviše voli.
Ako je neko mislio da treba da se izfantazira na maksu priča o velikom vitezu koji potiče iz običnog naroda... Rade odlučan posao, ne dodvoravaju se publici, hoće valjano da povežu ere.
I treba Egga dovesti do vladara, ta serija tek treba da krene.
Poslednja epizoda Merlina 11\10
Počeh da gledam The White Lotus.
Za sad dobra, odlična ekipa glumaca.
Glumci/likovi koji su za sada potvrđeni za Amazonovu "God of War" seriju. Sudeći po postavi serija će očigledatno obuhvatiti radnju iz obje igre.
p.s. Biće malo neobično gledati Kratosa sa glasom Thora iz video igre. Mandy Patinkin kao Odin i Ed Skrein kao Baldur u ulozi negativaca makar na papiru izgleda kao dobar izbor.
![]()
Odgledah prvih 6 epizoda iz cuga, meni je ovo odlično ali i prije nego što sam počeo sa gledanjem sam očekivao manji projekat, nikakvo poređenje sa GOT-om, već kao neku jednostavnu priču u GOT univerzumu, klasična mozak na otavu serija.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
@starwalker
Pri kraju sam Homeland-a odavno,no je gustiram ovih zadnjih par epizoda namjerno prekinem na pola i ostavim za sjutra,jer još nemam ideju šta posle,hm...
Kanim se Criminal Minds samo zbog Mandyja,ali nisam pametan...
Claire je zaslužila sve moguće nagrade na planeti za prikazano u ovoj seriji,iskreno vjerujem da je ovo naplatila kako je i trebala da naplati!
...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks