Može naravno, ali ja moram nešto da pojedem uz to kako bih mogao da jedem to na duže staze. Priča ti čo'ek koji je mjesec i po-dva jeo 500gr suve piletine svaki dan skoro bez ikakvih dodataka.
Ja ako za ručak nema nekih hidrata I bar malo hleba kao da ništa jeo nisam
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hidrati su život! haha
Krompir, batat, kinoa, crna riza, bulgur, leće...
Svaki dan u nedelji da mijenjas zdravinu
Uz to pilece ili curece bijelo, odrezak (stejk), mljevena junetina prve klase... pa neki brokoli....
Ja sam robovao vjerovanju da zdrava ishrana je loseg ukusa i dosadna do prosle godine
Al onda poslije treninga navalis onako izmoren na krvavi stejk, kravu bi pojeo cijelu
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Last edited by Mojsije; 11-02-26 at 21:36.
Nije dosadna sigurno, samo treba vremena, a bogami i novca. Znam ja sve u teoriji, ebe me praksa.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stiga Dodoni, ne smijem rec koliko sam izeo
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Sta kupit od proteina?ono xiaomi najbolji odnos cijene i kvaliteta
Opustio sam se s ishranom evo godinu dana, i ne treniram, kataklizma sto sam napravio od sebe...moram se vratit u normalu, eo pokusavam da se aktiviram opet
Treba mi neka kanta 2-3 kila, sta je najbolje uzet? a da nije nesto spajkovano, a opet da nije 200e?
Biotech
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Prije dva dana sam ga potrosio
Meni je bio odlican ali ne bih opet jagodu uzeo
Sad cu ovaj probat, hvala
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Puna velika zdjela salate od oslića (1.5kg). Uveče kad se prigladni supenom kašikom jedem.
Onaj proteinski puding nije loš svega mi, zasladi se coek fino i napuni stomak posle glavnog obroka sa 115-140kcal na 200grama pudinga.
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
https://supplementstore.me/kategorij...rose-100-1500g
Jeli probao ko ovaj proizvod?
šta će ti hidrati?
She is only here to annoy herself!
Zanimalo me jeli ko probao baš ovaj brend......
Kad se uvede registracija suplemenata tek tada će se donekle smanjiti uvoz i prodaja svega i svačega...
Do tada imaćemo 1000brendova i svi su najbolji na svijet.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks