View Poll Results: Scudetto?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Juventus

1 16.67%
  • Inter

1 16.67%
  • Milan

1 16.67%
  • Napoli

0 0%
  • Roma

2 33.33%
  • Atalanta

0 0%
  • Lazio

1 16.67%
Page 11 of 17 FirstFirst ... 789101112131415 ... LastLast
Results 251 to 275 of 410

Thread: Serie A 2025/26

Thanks Thanks Given 
    787
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

Nije problem kivu nego prevazidjeni talijanski treneri tipa spaleti. Imate srece da vas on ne vodi. Najljepši fudbal igra komo kod fabregasa. Italiji trebaju strani treneri odavno. Sad da dodje Klop u Juventus ja mislim da inter ne bi imao sto da trazi narednih 5 sezona

Thanks Thanks Given 
    1,555
    Thanks Thanks Received 
    2,162
    Thanked in
    1,033 Posts

Ajde da vidimo sad bez lautara,posto neki navijači intera seru za njega,da vidimo kako će to ići dok ga ne bude. Dosta bitnih igraca povrijedjeno,loš momenat.

Jedino dobro je sto se igra protiv leceA i djenoVe,ako se iscupaju te dvije pobjede prije milana bilo bi odlično.
    Idealan trenutak da se “žrtvuje” liga sampiona,mada bih volio da se prodje taj Bodo,ali neće ni to biti lako izgleda…

Thanks Thanks Given 
    1,671
    Thanks Thanks Received 
    1,241
    Thanked in
    824 Posts

Ako ga bude Esposito mijenjao, zna se sto je ishod. Onaj Boni samo sto je Afrikanac ne jebe ga niko ni 1%, a bolji je od svakog naseg napadaca.

Nije mi jasno zasto Zhegrova ne izadje u medije (neka popije kaznu, ko ih ebe) i kaze da ga zajebavaju jer stavljaju Miretija, Mekenija i Kopmajnersa prije njega da igraju, a momku se ne moze lopta uzet.
    Jos jedan dokaz da Juventus treneri koce a najbolje igrace imaju

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    1,671
    Thanks Thanks Received 
    1,241
    Thanked in
    824 Posts

To je to o cemu sam pricao, Esposito nevidljiv, najgori igrac na svijet, jos cekam da mi neko objasni zasto on zasluzuje da nosi dres Intera. Vele jak je, pa sta, ovo nije boks

Da nije usao Bony da razgrne ove kese, nista od pobjede. Srecom makar ima izbora u spicu, da je Zielinski povrijedjen to bi bio problem. Bisek isto jede malu decu, kakva je to zivotinja.

Ali lose je sve ovo generalno iako osvoje titulu jer ova formacija ne prolazi u Evropi, nema krila, nema driblinga, lako nam se sprdat po Italiji

Last edited by Tripleta; 21-02-26 at 18:57.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    1,555
    Thanks Thanks Received 
    2,162
    Thanked in
    1,033 Posts

Ja onog sučića ne mogu,pa čak je i henrike počeo neke jade nesto,ali sad kad se vrati damfris ako nije zaboravio igrati fudbal,nećemo morat da brinemo za tu desnu stranu. Sva sreca pa je di Marko u formi po toj lijevoj da probija.
    Sto se espozita tiče,treba mu dati vremena makar do kraja sezone da vidimo na čemu smo s njim,a italijani ga neće tek tako odbaciti.Za klupu će nam valjati svakako,mada se i meni Boni više svidja.
    Bitno da se izgura ovaj skudeto,valjda ne bi trebalo da dodje u pitanje,samo da se vrate ovi povrijedjeni,možda i taj kup da se uzme,pa još i ova liga sampiona da se produži da se uzme koja para,da se trguje nešto na ljeto nadam se.

Vezni red ako se ne osvježi i neko acerbija da zamijeni(ni akandji neće biti tu vjerovatno) inače pisi propalo za iducu sezonu. Nema tu više neke energije,mikitarijan i calhanoglu bi trebali ići mislim,barela da ostane ali ako ne bude proradio iduce sezone onda bi ga bolje bilo i prodati. Nije ni napad briljantan iako se dalo dosta golova,tiram je u zadnje vrijeme goli prosjek,nekad lautaro izvuče zajedno sa di markom i zjelinskim,a nešto ne mislim da bi boni i espozito bili dovoljni za iducu sezonu u borbi za skudeto,ako Lautaro-Turam ne bude dobar u tandemu kao ovih godina.
    No,da zavrsimo prvo s ovom sezonom,pa dako nas obraduju na ljeto konacno🙂

Thanks Thanks Given 
    1,422
    Thanks Thanks Received 
    1,109
    Thanked in
    698 Posts

7. The Following User Says Thank You to jokaš For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,624
    Thanked in
    2,374 Posts

Hahahahaah. Skudeto vele. Ahahahahaa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,671
    Thanks Thanks Received 
    1,241
    Thanked in
    824 Posts

Nema šofra da se javi, inace je prvi kad mu ide na ruku rezultat. E dje Inter nece proc Bodo, samo da svisne. Covjek je komentarisao Inter i tokom umjetnickog klizanja. Inace mi nije do tog prolaska, cisto da se ne opustaju u prvenstvu i Kupu i osvoje duplu krunu.

Thanks Thanks Given 
    1,555
    Thanks Thanks Received 
    2,162
    Thanked in
    1,033 Posts

Inter preozbiljan za ovu ligu,opet kažem. Uz to igra mnogo više mečeva od milana,šta bi tek bilo da su igrali neko evropsko takmičenje…
    Ništa,sad da se posvetimo kupu i da se izbaci Bodo🙂

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,624
    Thanked in
    2,374 Posts

Thanks Thanks Given 
    1,422
    Thanks Thanks Received 
    1,109
    Thanked in
    698 Posts

Ubijeđen sam bio da će poništit gol Parmi VAR.

Thanks Thanks Given 
    2,877
    Thanks Thanks Received 
    3,478
    Thanked in
    1,559 Posts

Cist go, nema tu sta.

Tu es mon hero.
    Tu es mon héro!

14. The Following User Says Thank You to no-mercy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,422
    Thanks Thanks Received 
    1,109
    Thanked in
    698 Posts

Pa i mene se čini.
    Odavno goru igru Milana nijesam gledao.
    Blijedo, neubjedljivo.

Thanks Thanks Given 
    1,671
    Thanks Thanks Received 
    1,241
    Thanked in
    824 Posts

Kakvu covjek ima ljevicu JE LI OVO MOGUCE
    Nije mi jasno kako niko jos nije ponudio 200m za Di Marka

Thanks Thanks Given 
    2,371
    Thanks Thanks Received 
    2,385
    Thanked in
    1,495 Posts

Dobar gol....
    Ali u odbrani sada ispade ko vo i povrijedio se

Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,671
    Thanks Thanks Received 
    1,241
    Thanked in
    824 Posts

Smara Tiram koliko se ne trudi jer je dobio bolju ponudu od Barselone i tamo ce da igra od sledece sezone, pa se cuva da se ne povrijedi
    A brutalan je igrac, bolje da je Inter prodao Martineza a Tirama zadrzao. Jer je jaci, brzi, bolji... A Barselona bi bila zadovoljna i sa Martinezom.
    I mogu da uvaljaju Esposita nekom Arsenalu ili Totenhemu za 70 miliona jer je momak prototip prevare, isti Beloti ili Skamaka, a oni su lagani da iskesiraju te pare

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    1,217
    Thanked in
    891 Posts

Pae. Samo neka se uzme skudeto a u ls kao Dnjepar. Dobra sezona. Svi zele drudgje. Sa srecom buduca vjerovatna titula

Thanks Thanks Given 
    1,555
    Thanks Thanks Received 
    2,162
    Thanked in
    1,033 Posts

Ti bogami zubizareta kao da nam je skudeto bio zagarantovan. Kapiram nezadovoljstvo zbog ispadanja iz Lš,ali moramo bit zadovoljni skudetom,još ako se kup osvoji,puna kapa.

Sa ovako istrošenim igračima i povrijedjenim damfrisom nekoliko mjeseci se izguralo,možda iduce sezone sa novim igračima nećemo biti ni za skudeto. Tako da uzivajmo u ovome.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    1,217
    Thanked in
    891 Posts

Zgarantovan i ovaj i prosle sezone jer je liga u kanti. Ko je takmac Interu igracki u Ita na duze staze u ovom momentu? Niko? Niko! Tako da je uspjesnija sezona sporadi mene finale LS sa sve onim rasafafljivaljem u finalnoj utakmici nego ovo....Upisace se skudeto u istoriju, strava. 2 vise od Milana, odlicno. Neka komsiji crkne krava, ne zna se ko je bolji

Thanks Thanks Given 
    1,671
    Thanks Thanks Received 
    1,241
    Thanked in
    824 Posts

Inter je raspad za evropske okvire i jedino sto je donosilo uspjeh u Evropi su kvalitetni treneri. Vlasnici su biznismeni koje interesuje samo profit, zato se i ostaje na formaciji 3-5-2 jer za krila nema para. Zato je Marota madjionicar, jer sa limitiranim budzetom dobro raspolaze. Ono sto odnosi pare i sto je najtrazenije i najplacenije na trzistu su KRILA, a Inter je u dugovima i nema para da se isprsi za krila i promjenu formacije. Zato USTEDA i insistiranje na 3-5-2.
    Ali ovo se dugorocno nece isplatiti jer da bi pridobili nove navijace trebaju kvalitetna krila i napadaci, a ne mrtvi Esposito. Novi navijaci znace profit jer vise prodatih dresova, salova, novih inter clubova u svijetu, navijaca na stadion. Da ne pricam koliko bi bili ljepsi za gledanje kad bi imali nekoga ko zna da predribla igraca. Ovako samo lopta ide od noge do noge.

Thanks Thanks Given 
    1,555
    Thanks Thanks Received 
    2,162
    Thanked in
    1,033 Posts

Italijanska liga je i dalje jedna od najjačih u evropi,pa samim tim i u svijetu.
    Inter jeste dominantan,ali ima dosta ekipa koje nisu za baČit. Atalanta,komo,Milan,juventus,roma,napoli,pa i ta Bolonja do skoro nije bila naivna.
    Toliki hejt na ovu ligu u zadnje vrijeme.
    Znam da nije kao prije 20,30 godina,ali nije toliko loša da bismo potcjenjivali skudeto,pa akoBogda i taj kup italije.
    Meni nisu jasni navijaci kao zubizareta koji se kao ne raduju skudetu,mada sad je lako pričati kad je tako blizu.
    Nisam ni ja presrećan zbog ispadanja od Boda,ali šta da se radi sad.
    Bez damfrisa koji je bio jedan od najbitnijih igrača prošle godine igramo evo 4 mjeseca,barela takodje ove sezone se ne vidi,pa ni calhanoglu ne briljira. Da nije ovog zjelinskog i di marka,koji jedini nešto uz lautara pokušavaju,teško da bi se i ovaj skudeto uzeo. Da ne pominjem da se igralo sa luis henrikeom sto je bio veliki hendikep,posto nije bilo damfrisa,tek sad je nešto počeo da doprinosi.Nije ni somer kao prošle godine,istrošili se igrači i zreli za penziju i odlazak dostina.
    Tako da nema razloga za neko veliko nezadovoljstvo i uzivajmo makar do početka nove sezone.
    Last edited by AdO_pG; 01-03-26 at 11:32.

Thanks Thanks Given 
    2,371
    Thanks Thanks Received 
    2,385
    Thanked in
    1,495 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Smara Tiram koliko se ne trudi jer je dobio bolju ponudu od Barselone i tamo ce da igra od sledece sezone, pa se cuva da se ne povrijedi
    A brutalan je igrac, bolje da je Inter prodao Martineza a Tirama zadrzao. Jer je jaci, brzi, bolji... A Barselona bi bila zadovoljna i sa Martinezom.
    I mogu da uvaljaju Esposita nekom Arsenalu ili Totenhemu za 70 miliona jer je momak prototip prevare, isti Beloti ili Skamaka, a oni su lagani da iskesiraju te pare

Odakle ti to da Barsa zeli Tirama? Oni prebijene pare nemaju,Markusa su uzeli iz MU na 3 rate u 3 godine,a treba im stoper. Mislim da je prije u igri Bastoni... Tiram nidje se ne pominje...

Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,996
    Thanks Thanks Received 
    1,330
    Thanked in
    802 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Italijanska liga je i dalje jedna od najjačih u evropi,pa samim tim i u svijetu.
    Inter jeste dominantan,ali ima dosta ekipa koje nisu za baČit. Atalanta,komo,Milan,juventus,roma,napoli,pa i ta Bolonja do skoro nije bila naivna.
    Toliki hejt na ovu ligu u zadnje vrijeme.
    Znam da nije kao prije 20,30 godina,ali nije toliko loša da bismo potcjenjivali skudeto,pa akoBogda i taj kup italije.
    Meni nisu jasni navijaci kao zubizareta koji se kao ne raduju skudetu,mada sad je lako pričati kad je tako blizu.
    Nisam ni ja presrećan zbog ispadanja od Boda,ali šta da se radi sad.
    Bez damfrisa koji je bio jedan od najbitnijih igrača prošle godine igramo evo 4 mjeseca,barela takodje ove sezone se ne vidi,pa ni calhanoglu ne briljira. Da nije ovog zjelinskog i di marka,koji jedini nešto uz lautara pokušavaju,teško da bi se i ovaj skudeto uzeo. Da ne pominjem da se igralo sa luis henrikeom sto je bio veliki hendikep,posto nije bilo damfrisa,tek sad je nešto počeo da doprinosi.Nije ni somer kao prošle godine,istrošili se igrači i zreli za penziju i odlazak dostina.
    Tako da nema razloga za neko veliko nezadovoljstvo i uzivajmo makar do početka nove sezone.
    Bodo Roma 6 1
    Bodo Inter 3 1
    Inter Bodo 1 2
    Ja bih rekao da je ova norveska malo ispred... Nzm

Satelitski resiveri/oprema

Thanks Thanks Given 
    1,555
    Thanks Thanks Received 
    2,162
    Thanked in
    1,033 Posts

Po toj logici je srpska liga jača od italijanske,jer je zvijezda izbacila taj isti bodo pretposle godine.

Thanks Thanks Given 
    1,671
    Thanks Thanks Received 
    1,241
    Thanked in
    824 Posts

Pa Bolonja je sad dobila 2x Brann (norveski tim) i izbacili ih iz LE, jak im je taj Bodo i to je to
    Miovrag, o tome se prica vec neko vrijeme

Page 11 of 17 FirstFirst ... 789101112131415 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)