8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
ako koga interesuje, imam na prodaju zdravu giuliettu 2.0 140ks 2011 god![]()
Planiram da pocnem polako, ali sigurno, da uljepsavam Giuliettu vizuelno. Prvo sto sam mislio su felne sa slike. Sledece razmisljam led sijalice unutra. Razmisljam i vremenom o Maxton dodacima na branike.
Imate li kakvih ideja jos?
Postoji li kakav uredjaj da zamijenim multimediju da bih imao i android auto (pa i veci malo ekran). Kod mene je multimedija sa ekranom one manje dijagonale (jer mi se cini da ima neki malo veci ekran, vjerovatno u nekim vecim paketima opreme). Inace, alfa je 2017, restyle.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Meni su ovo najljepse felne alfine... a sto se tice multimedije imas na aliju, ali ne uzimaj najjeftijije varijente sa giga ili 2 memorije... to su kinezi...
Telefonke na 147 GTA su najjace felme ikad.
Prema tome, šta da ti kažem?
Vidio sam...al te sto sam gledao u detaljima pise da je za model prije restayla i da ide i ona plastika (okvir) sto je duzinom do vrata suvozaca. Nesto ne nadjoh da ima neka koju mogu da uklopim umjesto ove sadasnje, da se sto sve lijepo uknapi.
Narucih felne i gume...pa polako dalje...sledece ce biti maxton v2 prednji spliter...kasnije ostatak
Ima li ko iskustva s uljnim pumpama i nekakvim solenoidima?
2.0 JTDm check engine, zbog check engine-a ne rade modovi voznje i ostalo...Mijenjao switch za pritisak ulja, nista ista stvar...
Kacio na Multiscan, pritisak ulja dobar-odlican.
Greska koju izbaca:
Variable speed oil pump short to ground. (ecu defaults to maximum oil pressure)
Problem sa nekim solenoidom uljne pumpe, ecu iz sigurnosnih razloga bajpasuje solenoid i uvijet tjera pritisak ulja na max...(sto moze vremenom pretpostavljam ostetit-potrosit uljnu pumpu)
Uspio sam da lociram solenoid, samo se mora rastavit pola auta da se dodje do njega...Problem se javio 10tak dana posle velikog servisa.
A na veliki servis se standardno vozilo tek kad je procurela stara pumpa za vodu.
E pa koliko sam vidio, sve je to sad suvo, ali su ostali crveni tragovi od antifriza i vidim da je korozirao citav dzek od ovoga solenoida...Kolike su mi sanse da sjutra skinem to, ocistim dzekove kontakt sprejem, da ce to da radi?
Mogu li kako multimetrom ispitat taj solenoid? Da bi bio siguran ako je crkao, novi je stotinjak eura
Velika je vjerovatnoca da ces rijesit problem ciscenjem dzeka.
skoro je meni bio problem sa tim solenoidom na 2.2 stelviju, zamijenjen kod fanđa.
poslije 50 metara opet ista greška - ispostavilo se da je taj novi dio zabudalio, pa je stavljen drugi i sad radi.
znam da je kutara bila jer se nalazi negdje sa zadnje strane motora, ali ne znam kakva je situacija kod 2.0
uglavnom, non-OEM djelovi su pakao
sad bi zlobnici rekli sto ce alfi senzori i pumpa za ulje kad je uvijek ispod nje..
Ima li ko kakve 17 ili 18 točkove za Djulijetu na prodaju?
Ja prodavao neke pola godine se niko nije javljao i na kraju ih poklonio. Pasuje ti od nekih opela, fiata, saab-a...
https://www.wheelfitment.eu/car/Alfa...-%202021).html
Na moju su od Astre OPC legle brutalno
Ne stigih da slikam danas alfu zaustavljenu na milenijum, i umjesto trougla iza nje postavljena kamperska stolica
Cisto da se fabijanski malo sladi![]()
Koji model?
Sto me nisi zvao, cijeli Milenijum vidim iz kancelarije.
Jos difuzor
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks