Bas takvo.
Bas takvo.
Polinezija gospodo.
https://www.cdm.me/drustvo/webmax-u-...-mail-servisa/
Evo i CdM obajvio ovu vijest za WebMax...pa komentari ugaseni, da ih narod ne popljuje.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Posla nam Tramp novog ambasadora.
https://www.cdm.me/politika/ko-je-ma...-u-crnoj-gori/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Sto mislite koliko miliona € ce Spajic biti dobar od Emirata?
Podrzavam sto im ustupa zemlju i infrastrukturu, ti ljudi imaju viziju
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Da prave nebodere, to je vizija?
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Lako je (ili lakse) imati viziju kad imaš para.
Da se vratimo mi u našu realnost.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ja-od-30-odsto
Danas odje nije bilo podjela na ove i one.
Da je sreće da se ovako narod ujedini,ne bi nas govvnolitičari jahali.
Ćistim prašinu po dnevnoj prije jedno dvije ure,aj rekoh neka idu Vijesti,dosadi mi Šoća da slušam i okrenuh na Atv...kad Guzičko...što sve istrtlja...UH!!!
...
Djecija gastro-(ide)oloska cetnicko-putinofilska zabava u osnovnoj skoli u Pljevlja
Kad djecu preko palacinki ideoloski indoktriniras i vrbujes u rusofilsku, sto je samo eufemizam u nasem kontekstu i u prenesenom znacenju, dakako u velikosrpsku klerofasisticku pricu...
Isti ti koji im danas turaju palacinke u ruke, sjutra ce im kad odrastu turati nozeve. Da prikolju bivseg druga iz klupe. Jer se zove...Abdusamed.
Ili prosto Marko...jer nije odusevljen putinovim nasljedjem.
Takva je istorija Pljevalja 20. vijeka...
To vam je jedini logicni slijed dogadjaja onih koji ovo organizuju...i onih koji cute.
Ne slave organizatori ovoga nikakvu Maslenicu, niti palacinku - slave svako ubijeno ukrajinsko dijete.
Ne pricam ja o palacinkama. Palacinka je u ovom narativu samo jedan od zupcanika propagandnog oblikovanja djecijeg mozga.
Ima svakakvih "palacinki", i proslave Sretenja, i Svetog Save (skolske slave), raznoraznih sekcija, akcija, priredbi, skolskih takmicenja umotanih u oblandu glorifikacije velikosrpske ideologije medj djecom u PV i u drugim gradovima.
Znate kako to ide, na takmicarski konkurs ucenika za najbolju pjesmu o svetom Savi ce vam doc neki bolji ucenici i streberi, na takmicenje za najbolji crtez na temu Sretenja ce vam doc neki koji umiju cratati - a njupat umije svak!
Palacinke su vam tu kao neka masovna catch-all hipnoticka najziheraskija podmetacina, koju mozete bas svakom djetetu uvalit u ruku!
A sta danas treba imaginarni ucenik Abdusamed, da radi?
Da jede njihove pagansko-politeisticko-cetnicko-putinofilske splacine?
Da ne dolazi u skolu taj dan?
Ili da dodje, ne jede splacine i stoji cijelo vrijeme sa strane i bude izopsten od okoline?
Dobar cinik i dobar ce*nik bi rekli - nek posti Ramazan!
...
Svakakvih diabolicnih propagandnih i ispirackih tripova se nagleda coek - ali da neko nagovara djecu da prze i jedu palacinke da bi ih politicki ultranacionalisticki panpravoslavno dogmatizovao, ovo je cak umobolnije i seseljevski sizofrenije od one zapovijesti ucenicima da crtaju strumfove u bojama trobojke...
Ovo su vam putinovi, karadzicevi, djurisicevi i milosevicevi zlocini - zamotani u palacinku!
A kako to uvijek biva sa tim polusvijetom - sa maskom i potkom price o obicajima, tradicji, ocuvanju porodice, duhovnosti...
Last edited by Platinum; 20-02-26 at 04:41.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Pa dje su cetnici tu ...? To dodje kao Ramazan spremanje za ISIS?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Božović neće preporučiti pomilovanje Bratić
Da je neko uspio na svega dva neka javna nastupa da napravi veću antivladinu kampanju kao primjerak na slici ne pamtimo u CG istoriji ( i Milo je znao da dozira ludilo ) .Prvo u emisiji vezano za bjekstvo nekog optuzenog ubjedjuje direktora policije da njegovo djelovanje maltene treba da bude kao pas na povodac njega i sudije a ne zakonski regulisana procedura i evo sad odbija da radi svoj posao kad je hapšenje univerzitetskog radnika jer oće on za Milosa ali neće za Vesnu iz nekog inata koliko se moze provalit.
deuscroix
Ih sto ce sad biti bombasticnih naslova...
Ona zakonski regulisana procedura policije taman staje što neko reče u jednu rečenicu "moj direktore". Ali nebitno više me zanima ovo drugo.
Oli me prosvijetlitit, što je posao ministra pravde kad je konkretno univerzitetska profesorica u pitanju koja je uhapšena? Ponavljam uhapšena nije osuđena.
Osim što je DPS uhapsio Srpkinju, i DPS tužilaštvo je tereti samo zato što je Srpkinja, to već znamo.
Last edited by hercules; 20-02-26 at 08:23.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Samo mi reci prvo jesi li ozbiljan?
Posto sam više puta to čuo od ljudi,pa jesmo li se mi borili za to da se čuje glas naroda ili da i dalje ne smijemo progovorit na nepravdu?
Obecali su i sedmocasovno radno vrijeme i 700e minimalnu platu,nisu ispunili.
Prdnjavili su o partijskom zapošljavanju i o tome kako će zaposljavati eksperte i one koji znaju,a dobili smo partijsko zapošljavanje grdje no u vrijeme dRpsa.
Poreska policija,zakon o porijeklu imovine,investicije kojih nidje nema,evo na sve narod cuti.
Ali na ovakva dRpsovska poniženja posle dvije godine povećanje od euro i sedamdeset ako se bude ćutalo dok oni sebi povećavaju i uhljebljavaju radi ličnih i partijskih interesa,onda ne valja rabota,pisi propalo.
Ti ako si se nedje uhljebio,pa ti je dobro,drago mi je. Ali ovo nije ono zašto sam ja njih glasao posle 30og avgusta.
Pošteno govoreći maltene ništa nije bolje a mnogo toga je gore.
Dobili smo zamjene umjesto promjena i to uglavnom gore zamjene.
Da je 700 dosli bi u situaciju da nkv radnik i neko s fakultetom u javnoj upravi imaju istu platu
Umoran sam od svega sto znam
Za 10 godina kad pomru ovi penzioneri sto cute doci ce penzioneri koji oce na ulice)
There are currently 10 users browsing this thread. (1 members and 9 guests)
Bookmarks