Poštenije je da ugase klub.
Politička raspodjela: Novi predsjednik Budućnosti je Spalević iz Demokrata
Najveći crnogorski fudbalski klub još jednom je propustio priliku da imenuje prvog čovjeka van politike, pa će tako novi predsjednik Budućnosti biti Boris Spalević iz Demokratske Crne Gore.
Spalević je rođen je 1972. u Beranama, a kako piše na sajtu Glavnog grada završio je Poljoprivredni fakultet u Zemunu, dok je zvanje diplomiranog inženjera poljoprivrede stekao 1998.
"Nakon obavljenog pripravničkog staža, počinje da radi i živi u Podgorici, gdje svoj radni angažman nastavlja od 2000", piše na pomenutom portalu.
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...c-iz-demokrata
Sent from my SM using Tapatalk
Poštenije je da ugase klub.
Tko leti, vrijedi...
Nemojte tako covjek ima poljeprivredni fakultet mozda posadi nesto na teren...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
kako igraju ovi momci iz partizana. neka sipaju milijarde u raspali fk sns al ovo je ljepše gledati i podržavati no onu bandu. ovaj naš kostić brutalan igrač.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
hoce li irvine welsh opevati propisno ovaj gol bowieja u nekoj od narednih knjiga, kao sto je osvajanje domaceg kupa?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Partizan fino odigrao protiv ovih drvosječa. Šteta što neće igrati u Evropi da vidimo kako će se razvijati crnogorski igrači, posebno mi se dopao Roganović. Iako se može reći da Partizan nije imao sreće, tako se može reći i da im je protivnički golman poklonio 2 gola (prvi i drugi). Oba "kroz rukavice".
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
ako izvucemo 4-5 bodova premija. da je makar braga doma ili lille u gostima... ako imamo ista djece da valjaju, pustiti to da se celici za sledecu sezonu i cao.
nogometno prolece na moje rame slece.
Svaka im čast samo su trebalo još koji da daju.
Ako dobiju Seltu ide se u 1/8 direktno.
treba podosta da se poklopi za to, posebno do kraja dana.
Forever young, i want to be forever young
ni pobjeda nam ne bi igrala, tako da bar mozemo da skinemo sesir lopezu za onu golcinu. 9-16 je vrlo zapazen plasman. dalje PAOK ili lille.
Ne znam ko bi im bolje legao.
Ovaj Lil izgubi od Strazbura 1:4
Moglo je više od 0:1 ali pobjedi se u zube ne gleda.![]()
prilicno ozbiljna partija. steta sto marko nije tutnuo jedan od ona dva zicera.
Jadne li igre..
Ovaj arnautovic je covjek koji je promasio najvise zicwra posle darwina nuneza da se ja mogu sjetit
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
dobro mu je golman usao u oba suta, mogao je prvu da bocne preko, druga lopta je bila mrvicu prejaka.
veliko pojacanje pred revans je parni karton lucica.
Da je neko ponudio remi proje utakmice trčeći bi se uzeo, sad ostaje žal ßto je ostalo na minimalnoj pobjedi
Mada, ovaj Lil se raspada od nove godine, sreća što smo njih izvukli
Da, upravo što veli @Moon, u obije situacije mu je lopta malo bježala, a da je moga malo bolje reagovat moga je
Forever young, i want to be forever young
Dobar onaj u špic od 22/23god.
Vrhunska partija ali se onakvi promašaji Arnautovića često u fudbalu obiju o glavu.
utuljen sns projekat. nije im ovo donja mačva dje im se protivnički igrači sklanjaju. ovo je ipak tim dje igra giroud. fala kladionicama na 2.4kv na lille i na prolaz braće francuza. karma će kad tad zakucat na vrata ovija, a tad će svakom istinskom ljubitelju sporta srce biti puno
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
eee, ko li se sve nama sklanja u evropi, a vi toliko retardirani pa ne mozete da ukapirate kako da navucete naivne skote i ukrajince da urade isto. sta's, teskoe. eto i vas nesto jednom u sezoni da obraduje, dok ta karma ne stigne tamo negdje nekad, ako joj uopste budemo nazocni.
sansa propustena u prvoj, kad su francuzi mogli jos malo da nam se sklone, nego su bili neznaveni. danas bas nije islo nista. duarte morao oko 60. da izadje, ne znam sta je trazio na terenu do kraja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks