Izgleda da malo kasnim (datumi se mogu razlikovati), ali nikad, kažu, nije kasno za lijepe želje.
Ramazan šerif mubarek olsun!
A pošto je to uvijek iskrenije na naški - Da je plemeniti Ramazan blagoslovljen!
![]()
Izgleda da malo kasnim (datumi se mogu razlikovati), ali nikad, kažu, nije kasno za lijepe želje.
Ramazan šerif mubarek olsun!
A pošto je to uvijek iskrenije na naški - Da je plemeniti Ramazan blagoslovljen!
![]()
Cestita li se Ramazan danas, ili po isteku mjeseca? Kako je pravilno?
Sent from my 2506BPN68G using Tapatalk
Nije pravilno uopste, to je post, ne cestita se
No vidim od ove godine svi nesto cestitaju, narod nepismen
Samo se Bajram cestita
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 19-02-26 at 14:57.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nekolicina mojih prijatelja od kojih nekoliko njih ispoštuju post , kao i uvjek, primilo čestitke, zahvalilo se. Prvi put čujem da se ne čestita početak Ramazana kao i Ramazanski Bajram po završetku posta?!
Možda su ovi moji drugovi neki iz specijalnog odjeljenja, što bi rekao Dragan Jovanović
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Meni drug (pravoslavne vjere) godinama čestita pocetak ramazana.
To sto kod nas možda nije bio običaj da se čestita ne znaci da je narod nepismen.
Pa ja koliko znam cestita se Ramazanski Bajram po isteku posta, nego vidim danas idu cestitke, pa mi cudno.
Sent from my 2506BPN68G using Tapatalk
Samo mala ispravka kolega, nema muslimanske vjeroispovijesti.
Pripadnicima islamske vjeroispovijesti čestitam početak mjeseca Ramazana.
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Tako je, moja greška
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
I meni cestitaju iako nijedan dan u zivotu nisam postio, misle ako nosim muslimansko ime da sam vjernikAli ljudi uglavnom znaju da se post (Ramazan) ne cestita, pa zato za Bajram stigne vise cestitki
Ali zivim kao da sam vjernik jer ne lazem, ne kradem, ne pijem alkohol, ne kockam, ne jedem svinjetinu, ne drogiram se, ne dajem pare na kamatu, ispostujem Bajram s kolacima i posjetom rodbini
Last edited by Tripleta; 19-02-26 at 16:15.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne lažem veli![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zene se ne racunaju, tu su i hodze i popovi slabi
Last edited by Tripleta; 19-02-26 at 16:52.
Svaki bi ti dao oprost![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
To se kaže - Pridružujem se lijepim željama, a ne - čestitam. Može se čestitati na kraju posta, a lijepe želje su tu da se istraje u tome o čemu je riječ.
КОВАЧЕВИЋ ЧЕСТИТАО РАМАЗАНСКИ БАЈРАМ
Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић упутио је, поводом Рамазанског бајрама, једног од највећих празника који долази након мјесеца поста, одрицања и духовног уздизања, искрене честитке свим припадницима исламске вјероисповијести — у име Општине Никшић и у своје лично име.
„Нека дани Бајрама донесу мир у ваша срца, радост у ваше домове и снагу да заједно градимо друштво засновано на уважавању, солидарности и заједништву. Вриједности које Рамазан носи — стрпљење, пожртвованост и брига о ближњима — нека буду путоказ свима нама“, поручио је Ковачевић.
http://niksic.me/news/cestitka-ramaz...predsjednik-26
Pridružujem se i ja, a i ostali forumaši, sigurna sam, pa iako se ne upišu![]()
Last edited by Mylene; 20-03-26 at 18:05.
Jos samo Dario Vranes da se pridruzi.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Kakav je Mjesec noćas na Bajram ne pamtim kad sam takav mjesec vidjela oduzima dah.
Muslimani inače vidjeh da prate lunar i da im to znači.
Nek im je srećan Bajram.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Честитка предсједника Општине Пљевља др Дариа Вранеша поводом Рамазанског бајрамаhttps://www.pvinformer.me/cestitka-p...nskog-bajrama/Реису Исламске заједнице у Црној Гори Рифату ефендији Фејзићу, главном имаму Хусеин-пашине џамије Фериду ефендији Османагићу, предсједнику Одбора Исламске заједнице Пљевља Еролу ефендији Колићу, као и свим припадницима исламске вјероисповијести, у име Општине Пљевља и у своје лично име, упућујем најискреније честитке поводом наступајућег Рамазанског бајрама.
Нека празнични дани буду испуњени радошћу, топлином породичног окупљања, искреном срећом и донесу снагу за нове успјехе.
Желим вам да Бајрам проведете у миру, добром здрављу и лијепом расположењу окружени својим најближима.
Предсједник Општине Пљевља
др Дарио Вранеш
Jes on Reisu, Reis njemu ako može ova tema kako bez politike.Jer zna se što je politika najbolje će u miru svi bit kad prestanu da koriste religije u političke svrhe.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Koliko su iskreni, neću da ulazim, ali hoću da se nadam da idemo ka pomirenju.
Ta dvojica nemaju što da traže na ovu temu.Toliko.
Ja nemam s kim da se mirim na te osnove jer nikad na te osnove ni sa kim nisam ni bila u ratu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks