Mi smo imali isto Gorenje, 15 godina je trajala bez kvara ijednog.
Sad ćemo Samsung da probamo.
Je l' ono Bugi zagovornik Samsungovih stvari?
Mi smo imali isto Gorenje, 15 godina je trajala bez kvara ijednog.
Sad ćemo Samsung da probamo.
Je l' ono Bugi zagovornik Samsungovih stvari?
Jes, ako možeš da ih preklopiš po sredini.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Gorenje,26 godina...djuska na kraju,ali da kucnem![]()
...
I jos da dodam dvije stvari. Bjezi od proizvodjaca kojima je ovlasteni servis Djecevic.
A drugo...nije vise kvalitet kao sto je bio. Bilo koji proizvodjac da je u pitanju. Ali sto neko rece, ako ne znam sto je dobro, znam sto je skupo.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
LG veš mašina evo 8 godina, bukvalno svaki dan pere...
Ps. Što me u startu oduševilo, krene da radi vrti malo tamo malo vamo da izmjeri težinu robe pa kaže koliko traje pranje...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ja i drug istu uzeli. Candy. Meni dere evo 3 godine, nikad nista. Njemu nema sto nije crklo. Touch, elektronika, cuda neka...
Sent from my iPhone using Tapatalk
LG 13 godina. Samo grijac zamijenjen. Ovlasceni Djecevic.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
a dje crni kvalitet, samo sto lezajeve ne prave od plastike, a ne ostale sklopove
samo gledati koja ima 5+ godina garancije
mi smo imali Beko (i imamo i dalje evo 9 godina), a druga je samsung
Bekova je meni milija, ali Beko je u zadnje vrijeme toliko los kvalitetom (bar iz iskustva mojih poznanika) da ga nijesmo htjeli ponovo uzet
Mene odlicno sluzi, narucila sma jos dodataka i krpa sa Temua. Ne koristim parocistac na parket da ne bi vlaga usla medju dascice parketa iako je lakiran i sve. Ne bih ni zbog laka. Moj ima i da se smanji mlaz pare pa bi mozda moglo na najmanji mlaz i sa dvije krpe da sto manje vode pada ali ipak n ekoristim
Bosch 5 godina nije mrdnula, i dalje centrifuga s en ecuje. Isto tako stanu u kojem smo zivjeli i koji sad izdajeo imamo Gorenje staru 16 godina, ni ona mrdnula nije.
Meni je samo krivo sto ne uzeh Miele, ko god je ima kaže da je to druga dimenzija…
Iako je bosch dobra baš.
Ja pitah jednog servisera za miele
A kakvi too ne treba ti nista ne bacaj pare...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
A ne, bolje uzet gorenje pa kod njega svako malo da si, mora i on od necega zivjet
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne stigne gorenje do njega,eo ni godinu ne sastave no mi drugu posalju ahahah
Najeftinija najduza garancija, za vecinu uredjaja nazalost....
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
LG oduvijek koristim, cak i novije masine su se odlicno pokazale nikad greske sa tim brandom.
Je li neko skorije radio servis klime koji je obavezan jednom godisnje da bi bilo 5 godina garancije?
Gree je u pitanju
Sto sve rade i koliko kosta?
Obično je "dubinsko pranje" u pitanju, tj čišćenje izmjenjivača unutrašnje jedinice i po potrebi spoljašnje. Znam da majstori obično unutrašnje rade po 30-35€, a ako ide zvanično preko firme dodaj pdv na tu cijenu. Mada najbolje ti je da pitaš direktno.
#fakenews
Za Bojler svedoh izbor na 3 modela
Ariston Velis 50L bijeli- 310€ tehnomax
Atlantic Vertigo Steatite WiFi 50L sivi 299€ multikom
Midea D50-20ED6 50L (D) WiFi bijeli - 237€ tehnoplus
Velis ima mokri grijač ali ima 27cm dubinu. Odlican je za brzo zagrijavanje vode, ali nije bas za vodu sa kamencom.
Atlantic ima keramički suvi grijač 30cm dubina, sporije grije od aristona, ali bolje zadrzava toplotu i ima 2 kazana.
Midea ima suvi grijac, i dosta je povoljniji. Skoro slican atlanticu samo je razlika u grijaču.
Tako da pade odluka na Atlantic jer ima bolji grijač tj keramički, koji bi trebalo duže da traje.
lonac titanijum to gledaj jer je mnogo bitno
https://www.okov.me/mn/proizvodi/el-...ke-inoks-tefal
Ima li ga neko ili da preporuci slican aparat, pozeljno da se moze otvoriti tako da obije ploce kao rostilj sluze.
Bio je model stariji u Okov al prosao. E da, i cjenovno u ovom rangu.
Mi imamo stariju verziju od ovog, koji radi evo deveta godina.
https://ananas.me/proizvod/bosch-tos...rebrni/3461469
Ima I ovaj https://ananas.me/proizvod/bosch-tcg...w-crni/3461453
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks