Page 102 of 226 FirstFirst ... 252929899100101102103104105106112152202 ... LastLast
Results 2,526 to 2,550 of 5626

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2026]

Thanks Thanks Given 
    1,013
    Thanks Thanks Received 
    4,080
    Thanked in
    2,304 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Sta bi?

Radević napustio Slobodnu Crnu Goru, zadržao mandat u Skupštini Glavnog grada

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-glavnog-grada

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Једина је дилема да ли је Дајгуз продао Бобана Мујовићу, или се Бобан сам продао.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    25,787
    Thanks Thanks Received 
    8,304
    Thanked in
    4,071 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Moramo se malo peckat
    Ti si brat.
    Moram ti reći da malo ulaziš u kontradikciju.
    Kako se tvoji u prosvjeti, odnosno na državnom poslu, nisu dali ni jednim ni drugima to si indirektno prizna da DPS nije bio neka diktatorska babaroga po školama.
    Odnosno, da se moglo glasati kako oćeš i da se ne izgubi posao.
    Takođe, tebi bliski ljudi, kojima zaista želim sve najbolje, nekako dobiše državni posao uprkos tome što nisu bili za DPS.
    Da se razumijemo, tada, kao i sada. Ako oćeš državnu karijeru idi u partije, ako oćeš da odrađuješ za platu gledaj svoj posao i to je to.
    A ako oćeš da yebavaš majku vlasti sa državnog posla i tada i sad noga u prkno. (Kao onaj Vrbica npr…).
    Neko iskustvo iz priče sa ljudima sa državnim poslom je da je partijsko zapošljavanje ponajviše krenulo od Markovićeve vlade i da ranije nije toliko gledano. Za napredovanje vazda su trebala partijska ledja.
    Danas, ajde upani u državni aparat bez partije. U stvari, moźe ako te crkva zaposli.

Bilo je načina da se ne podlegne pod tim šljamom.
    Ja sam rekao da Bratićka ima moje poštovanje za to što je smijenila sve direktore škola. Jer su svi do jednog bili to što su bili. Partijska buve. Nisam rekao da su ih zamijenili bolji. Negdje jesu negdje nisu. Da je i to odradila sad bih izašao na ulicu da je podržim. Ovako neću na ulicu, ali moram reći da je jadna država koja određuje Bratićkoj pritvor od 30 dana, a Barović gleda film pored mene. E to je žalosno moj Gagi. Žalosno je jer i ova omladina čita novine pa vidi kako se Veskobar i slični sprdaju sa državom, a svi znamo ko su i kako su došli do novca. Dok jedna Bratićka završi 30 dana u prdekani. Šta li oni misle čim im se bolje baviti u životu? Neka nego su dosti srećni jer je on pušten, a Bratićka u pritvoru. Aloo, ebena Bratićka. Da li smo mi normalni? Znam da nismo ali eto.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

3. The Following 2 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    490
    Thanks Thanks Received 
    1,987
    Thanked in
    1,121 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Sta bi?

Radević napustio Slobodnu Crnu Goru, zadržao mandat u Skupštini Glavnog grada

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-glavnog-grada

Hahahahahahahaha nije brat spreman da trazi pravi posao

5. The Following 2 Users Say Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,585
    Thanked in
    3,800 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Ja sam rekao da Bratićka ima moje poštovanje za to što je smijenila sve direktore škola. Jer su svi do jednog bili to što su bili. Partijska buve. Nisam rekao da su ih zamijenili bolji. Negdje jesu negdje nisu. Da je i to odradila sad bih izašao na ulicu da je podržim. Ovako neću na ulicu, ali moram reći da je jadna država koja određuje Bratićkoj pritvor od 30 dana, a Barović gleda film pored mene. E to je žalosno moj Gagi. Žalosno je jer i ova omladina čita novine pa vidi kako se Veskobar i slični sprdaju sa državom, a svi znamo ko su i kako su došli do novca. Dok jedna Bratićka završi 30 dana u prdekani. Šta li oni misle čim im se bolje baviti u životu? Neka nego su dosti srećni jer je on pušten, a Bratićka u pritvoru. Aloo, ebena Bratićka. Da li smo mi normalni? Znam da nismo ali eto.

Pa nije greška što je Bratićka u pritvoru i što se protiv nje vodi postupak, greška je što je Veskobar na slobodi... zadnjih 30 godina. Ne može da prođe priča a ima gomila drugih prije Bratićke koje treba zatvorit. Treba li onda da počnem i ja da pljačkam i da računam na to da ne smiju mene da gone dok sve kriminalce prije mene ne oposle. Dok ja dođem na red, napunih sto godina, slava mi i milost.

Bratićka sama sebi uskače u stomak. Javno govori da je smijenila direktore zbog politizacije funkcije, a zvanično ih je smjenjivala zbog toga što nisu formirali školske odbore u zakonskom roku, iako je taj rok probijen jer njeno ministarstvo nije delegiralo svoje predstavnike. O zloupotrebi finansijskih sredstava za sponzorisanje crkve, crkvenih škola i njenom srcu bliskih organizacija i projekata da ne pričamo. Žena je teška budaletina i svakome je jasno zašto je df baš nju iskoristio da završi prljavi posao za njih. Sad joj mašu spolja i pružaju joj moralnu podršku.

EDIT: Što se pritiska na zaposlene tiče, valjda svi znamo da se ne pritiskaju svi, već samo oni kolebljivi, isprepadani, potkupljivi i slično. Nije dps baš svakoga zvao prije izbora da pita za koga će se glasat ili na dan izbora da pita zašto se već nije izašlo na glasanje. Oni koji su u partijskim spiskovima obilježeni kao sigurno NE nikad nisu ni bili pod pritiskom. Osim ako nisu imali čime da ih ucijene, ali to je druga stvar.
    Last edited by NHM; 18-02-26 at 19:12.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

7. The Following 4 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Pa nije greška što je Bratićka u pritvoru i što se protiv nje vodi postupak, greška je što je Veskobar na slobodi... zadnjih 30 godina. Ne može da prođe priča a ima gomila drugih prije Bratićke koje treba zatvorit. Treba li onda da počnem i ja da pljačkam i da računam na to da ne smiju mene da gone dok sve kriminalce prije mene ne oposle. Dok ja dođem na red, napunih sto godina, slava mi i milost.

Bratićka sama sebi uskače u stomak. Javno govori da je smijenila direktore zbog politizacije funkcije, a zvanično ih je smjenjivala zbog toga što nisu formirali školske odbore u zakonskom roku, iako je taj rok probijen jer njeno ministarstvo nije delegiralo svoje predstavnike. O zloupotrebi finansijskih sredstava za sponzorisanje crkve, crkvenih škola i njenom srcu bliskih organizacija i projekata da ne pričamo. Žena je teška budaletina i svakome je jasno zašto je df baš nju iskoristio da završi prljavi posao za njih. Sad joj mašu spolja i pružaju joj moralnu podršku.

EDIT: Što se pritiska na zaposlene tiče, valjda svi znamo da se ne pritiskaju svi, već samo oni kolebljivi, isprepadani, potkupljivi i slično. Nije dps baš svakoga zvao prije izbora da pita za koga će se glasat ili na dan izbora da pita zašto se već nije izašlo na glasanje. Oni koji su u partijskim spiskovima obilježeni kao sigurno NE nikad nisu ni bili pod pritiskom. Osim ako nisu imali čime da ih ucijene, ali to je druga stvar.
    Pa sve nam je ovako zbog podrske selektivnoj pravdi. Ako se hapsi Braticka sto se onda radi sa gomilom nerazjasnjenih najtezih zlocina. Ah da, kamere nisu radile i izgubljene su sluzbene zabiljeske.
    Sto se tice pritisaka to je vec bio citav inzinjering po vertikali drzavnog sektora.
    Kao neko novo 'U ime naroda'.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...SkaR8pS7hEFZiQ

Opet direktni kontakt sa pratnjom premijera. Dokle ce ovi pod pratnjom junaci da ugrozavaju sebi i drugima zivote. Iskreno ne vjerujem da je vozilo skrenulo da njihovu traku i oni nisu mogli usporiti a tamo je ogranicenje 60

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
    Evo smo uvezli vozače iz Ukrajine da nam ubiju premijera koliko se ne pitamo sa glavom no ajde . Dako konačno shvate da Rusija neće dozvolit da im neko drugi crpi energiju iz Ukrajine ( što je glavna tačka sporenja u dogovoru i to zateže Njemačka jer bez miraza nisu dobrodošli u EU ) pošto se Hitler praktično još nije ni ohladio da bi prešli na taj nivo ludila . Pominjem to u smislu da se vrate kući što bi valjda trebalo da se desi kad se rat završi
    deuscroix

10. The Following User Says Thank You to night_silence For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Znao ga je i Filip

Potpuno zaboravih na njega.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,585
    Thanked in
    3,800 Posts

Quote Originally Posted by biljaneta View Post
    Pa sve nam je ovako zbog podrske selektivnoj pravdi. Ako se hapsi Braticka sto se onda radi sa gomilom nerazjasnjenih najtezih zlocina. Ah da, kamere nisu radile i izgubljene su sluzbene zabiljeske.
    Sto se tice pritisaka to je vec bio citav inzinjering po vertikali drzavnog sektora.
    Kao neko novo 'U ime naroda'.

Ih, na tebe potpuno zaboravih. Što se tiče tvrdnje da su osvježivači dobri jer je Mandićev bratanić u pritvoru, lik je vozio skupštinska kola, snimljen sa pištoljem i pucao pred gomilom svjedoka, a i dalje je samo u pritvoru. I pitanje je oće li bit osuđen. Pošto Koljenica nikad neće priznat da je po njegovom naređenju ovaj njegov buzdovan dobio skupštinska kola i da mu je bio obezbjeđenje, treba ga zatvorit i bacit ključ. Ada i mrtvi dps je osudio Marovića, dva predsjednika opštine Budva i još dvadesetak funkcionera. Nebitno je zašto ih je osudio, svi znamo da nije zbog želje za pravdom.

U Bratićkinom slučaju ne mora da znači da je selektivna pravda samo zbog toga što neki mnogo zaslužniji građani prije nje nisu završili u zatvoru. Možda pravosudni organi nisu dovoljno sposobni da ih osude, možda su bitange bile dobre u sakrivanju dokaza pa i pored najbolje volje tih organa nemaju materijala da ih osude. Sa druge strane, Bratićka je sve radila bez imalo prikrivanja, sa verom u boga, kralja, otadžbinu i df da radi pravičnu i zakonitu stvar. Ne mogu da kažem da mi je žao.

I opet, ne smije izgovor za Bratićku da bude a kako neke druge nisu osudili. Ni ove dpsovce dps nije osuđivao ni na koji drugi način nego na osnovu selektivne pravde, pa mi je isto milije što Sveto više ne saznaje iz novina uz jutarnju kafu da je zaradio nova dva miliona. Sada neka plaća reket državnih organima Srbije i srbijanskoj mafiji i neka živi u strahu da svaki dan situacija može da se promijeni.

Daj šta daš, što se presuda tiče.
    Last edited by NHM; 18-02-26 at 19:39.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Nisu bili pod pritiskom ali su bili građani drugog reda koje god da su nacije, dps nas je klasno raslojavao po politickoj pripadnosti 30 god., danas toga nema i to je poenta citave price.
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,585
    Thanked in
    3,800 Posts

Konačno. Neko je priznao da je dps sistem nastao na raslojavanju po političkoj pripadnosti, a ne po nacionalnoj. Na svakih pola godine do godinu imam raspravu sa nekim po forumu ko tvrdi da su Srbi bili diskriminisani samo zato što su Srbi, a ja kao papagaj ponavljam da to nije istina, nego da su bili diskriminisani zbog toga što nisu u dps. I to važi za sve partije i za sve nacionalne pripadnosti.

15. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

U slucaju Mandicevog bratanica kamere su radile, zabiljeske su na mjestu. Velik je to napredak za CG.
    Pa i Braticka je napredak jer i ona je mogla da ode u fioku i udaljene izvidjaje.
    Kad smo vec kod udaljenjh izvidjaja, pritisaka i izbora sjeca li se neko torbe para + spiskova vezanih za izbore u Berane prije vise ni sama ne znam koliko godina. Materijal je donesen direktno u Policiju ali je pravosudje pokrenulo postupak samo protiv donosioca.
    Last edited by biljaneta; 18-02-26 at 20:00.

Thanks Thanks Given 
    1,349
    Thanks Thanks Received 
    1,073
    Thanked in
    612 Posts

Konačno. Neko je priznao da je dps sistem nastao na raslojavanju po političkoj pripadnosti, a ne po nacionalnoj. Na svakih pola godine do godinu imam raspravu sa nekim po forumu ko tvrdi da su Srbi bili diskriminisani samo zato što su Srbi, a ja kao papagaj ponavljam da to nije istina, nego da su bili diskriminisani zbog toga što nisu u dps. I to važi za sve partije i za sve nacionalne pripadnosti.
    Omaklo mu se, sad će da revidira stav

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Jedno je individualno, drugo kolektivno. I sam DPS se u jednom trenutku odrekao cirilice. Neki Srbin je mogao da napravi dil sa DPSom ali samo uz obaveznu stetu svome kolektivu. Bilo je i Jevreja kojima je bilo dobro u nekim od Ausvica. Neko je morao da radi i na krematorijumima.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,585
    Thanked in
    3,800 Posts

U slucaju Mandicevog bratanica kamere su radile, zabiljeske su na mjestu. Velik je to napredak za CG.
    Pa i Braticka je napredak jer i ona je mogla da ode u fioku i udaljene izvidjaje.
    Zašto li imam utisak da će da nestanu neka dva minuta snimka...

Kad smo vec kod udaljenjh izvidjaja, pritisaka i izbora sjeca li se neko torbe para + spiskova vezanih za izbore u Berane prije vise ni sama ne znam koliko godina. Materijal je donesen direktno u Policiju ali je pravosudje pokrenulo postupak samo protiv donosioca.
    Vlada Mandić likes this.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

E pa da se to rijesilo onda mozda nekog Vlade ne bi bilo danas.
    Nije nemoguce da neki Spilberg izreze snimak ali tesko. Nije lako naci mjesto za rez.
    Last edited by biljaneta; 18-02-26 at 20:12.

Thanks Thanks Given 
    483
    Thanks Thanks Received 
    1,299
    Thanked in
    833 Posts

Vesna je zrtva sistema za koji se borila? Ili zrtva sistema od kojega je drzavljanstvo i posao dobila? Ko je pominjao Vesnu prije 2020?

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Ko je sve njih pominjao prije 2020. Ljudi za sve sisteme i funkcije. I za sve pasose. Kao Milo, Sveto, Momir prije njih sa pratecom 'opozicijom'.

Thanks Thanks Given 
    25,787
    Thanks Thanks Received 
    8,304
    Thanked in
    4,071 Posts

Slabo se izgleda čita napisano. Niđe ja nisam napisao da Bratićka uopšte ne treba da odgovara. Ali da joj se daje 30 dana pritvora, dok raznorazni ozbiljni kriminalci i funkcioneri Koji su na mnogo više načina oštetili državu izađu posle 48h je žalosno.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,585
    Thanked in
    3,800 Posts

Jbg, oni karijerni kriminalci, motivisani profitom, ona zatucani ćutuk motivisan ideologijom. Oni kriju tragove, stvaraju mrežu jataka i ljudi na pozicijama koji će da ih štite kad tikva pukne, a ona se hvalila time šta je radila i imala df za zaštitnika. Neće biti prva koju su nasadili namazaniji od nje. Sa druge strane, to je radila sa strašću i uživanjem. Nesvjesnost posljedica je ne oslobađa odgovornosti. Iskreno se nadam da će je osudit i da će nešto iz toga da nauči. Za karijerne i funkcionerske krimose se nadam samo da će da ih osude, ne zanima me oće li nešto naučit.

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post

Bratićka ima i moje poštovanje što je sve uspjela kao "žrtva" u vrijeme nenarodnog DPS-a. A mi imamo ođe kolegu koji stalni boravak ne može da završi posle 30 godina. Jbg... nije prijateljica sa ministrom koji joj završi kod partijskog kolege Brajovića.
    Mada nije ni primać kako se napatio pljani Zdravko sa državnim kvadratima, ili onaj ugroženi Danilovićev Srbin što je sa Kosova uteka, pa kod DPS-a postao načelnik urgentnog.
    Ti si oduševljen što je smijenila "partijske buve" i postavila direktore iz partija koje su preuzele vlast, ponovo "partijske buve". Tako vele excell tabele koje smo svi ođe viđeli. Ali, realno, manje te žuljaju nove "partijske buve" jer si glasao za te partije.
    Da su bolji nisu, no isti u prosjeku.
    Što je Vesna u zatvor, jbg. drug uvijek tako ide. U zatvor završavaju najčešće najgluplji, a ne najkrivljiji. A ona je baš odlikovala glupošću. Popalili je ka ovcu, a nije bilo teško da svašta potpisuje, standardna kombinacija retardiranosti i samopouzdanja koje sa njim ide.
    A to što Barović nije u zatvor. E tu ponovo jbg. u zatvor idu glupi prvo, bogati poslednj, ko ima za dobre advokatei. A on se izvukao čak i na italijanskom sudu za šverc. Pričam o zatvoru, ne o pritvoru koji je kod nas utjeha naaaaaaaaarodu za rad totalnih diletanata, prije svega u policiji, pa onda tužilaštvu.
    I da rezimiramo. Za vrijeme antisprske, kao NDH što reče rahmetli Irinej, i nedemokratske Crne Gore, žena četnik, žrtva DPS režima, Vesna Bratić dobi državljanstvo i postade profesorica na univerzitet kojim je DPS upravlja.
    Od kad je osvježilo, u njegoševskoj Crnoj Gori, završi Bratićka u zatvor.
    Đe je glupoj Veki bilo bolje?
    Last edited by Gagarin; 18-02-26 at 21:21.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Nesto je Braticku nekadasnji Zdravko Krivokapic vise protezirao od DF. Nesto ne vidim DF u toj prici.

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Jedno je individualno, drugo kolektivno. I sam DPS se u jednom trenutku odrekao cirilice. Neki Srbin je mogao da napravi dil sa DPSom ali samo uz obaveznu stetu svome kolektivu. Bilo je i Jevreja kojima je bilo dobro u nekim od Ausvica. Neko je morao da radi i na krematorijumima.
    Jel to DPS krematorijume pravio i Srbe spaljiva u pauzama prodaje KBC-a? Kako se to odriče ćirilice? Piše policija latinicom na auto?
    Last edited by Gagarin; 18-02-26 at 21:18.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Jel to DPS krematorijume pravio i Srbe spaljiva u pauzama prodaje KBC-a? Kako se to odriče ćirilice? Piše policija latinicom na auto?
    Imala sam priliku da na smetliste naidjem na odbacene hemijske olovke i jos nesto u vezi DPS na cirilici. Djelovalo je nestvarno. Epoha jednog vremena kad su i oni bili 'njegosevski'. Vrijeme prije prodaje Vojne bolnice u Meljinama uglednom zeckom buznismenu.

29. The Following User Says Thank You to biljaneta For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,585
    Thanked in
    3,800 Posts

Nesto je Braticku nekadasnji Zdravko Krivokapic vise protezirao od DF. Nesto ne vidim DF u toj prici.
    Zdravinjo je ubacio u vladu, df je nasadio da nezakonito smijeni direktore i postavi njihove. A onda se smjestila u politički savjet debelo ispodcenzusne Ujedinjene Crne Gore.

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Imala sam priliku da na smetliste naidjem na odbacene hemijske olovke i jos nesto u vezi DPS na cirilici. Djelovalo je nestvarno. Epoha jednog vremena kad su i oni bili 'njegosevski'. Vrijeme prije prodaje Vojne bolnice u Meljinama uglednom zeckom buznismenu.
    Možda je to bacio neki bivši depesovac koji se prosvijetlio?
    Tko leti, vrijedi...

Page 102 of 226 FirstFirst ... 252929899100101102103104105106112152202 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)