Šta treba da znači ovaj mail koji sam dobio od telekoma:
"Zbog uvođenja nove mejl platforme... dosadašnji besplatni model servisa se ukida. Da biste nastavili da koristite svoju mejl adresu i sačuvali sve postojeće poruke, potrebno je da odaberete jedan od novih paketa."!?!
Probao sam registraciju, sve opcije se plaćaju...šta, moram za osnovni mail da plaćam sad inače će da mi ga ukinu!?! Mail koji koristim 25 godina!?!? O čemu se radi?
koja je ovo sprdnja...koristis nesto 25god, svi servisi ti povezani sa t-com mailom i sad moras da placas. Nevjerovatno
Gmail zakon. Ja sam webmax ugasio prije 20 i kusur godina, smecari.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Prošao prva 3-4 koraka iz radoznalosti a ne što mi treba @t-com.me mail, kad najednom veli nema besplatne opcije. Oćeš qratz sine.
Zamisli ti to
Moram epcg nalog prebacit
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Znaci citam i ne vjerujem. Nalog postoji od kad Internet cg bio evo 25-6 godina cini mi se i ovi smecari vele 5e mjesecno. Smecari jedni iz principa ih necete gledati, smradovi.
U pm imam masu naloga na taj mail. Kakvi smecari.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne pada mi napamet da im placam...ima google besplatno pa lagano. A mislim da ce podosta odustati od @t-com naloga. Ja cu da ugasim moj koji je od '97. I jedan od malo kasnije
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ja sam ga ostavio zbog toga. Ako vwzes drugi paket 1.99e je ali opet nesto mi se ne da za tcom mail raspali da dajem
cg.yu bi mozda i placao
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
malo ko ce im ovo placat...
ja uzeh jedan karakter @ t-com.me za 2e mjesecno. Meni dobar trip![]()
067-123456
Izmijenjah sve adrese za racune koji mi stizu mailom. Pa da se pozdravo sa telekom mailom, poslije...skoro 30 godina![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
I ja izmijenjah sve shto sam se sjetio, glavno makar... vecina mi je naloga na google ali je neshto i zaostalo na t-com... momak je na drugoj temi dobar tip dao> shta ako, ne samo ugase, nego posle i preprodaju ugasene mejl adrese, eto vam onda neko pokupi sve pasvorde dje god ste imali t-com mail kao recovery email...
50e im mjesecno placam i malo im je, josh bi 2e preko da mi uzmu... a od 99. imam taj mail... mhm..
na primjer zauzet je [email protected] ali [email protected] je slobodan ... tacno cu uzet [email protected] od muke
067-123456
Može li [email protected]
Edit: veli može, uzeh pa da vidimo
Last edited by aleksandar069; 23-02-26 at 17:52.
Eto ideja. Npr. from: [email protected], cc: [email protected], pa saljes fakture narodu.
Evo da se nadovežem na mejl [email protected]
Kako sam za 1.99 € dobio pristup email adresi bivšeg predsjednika Crne Gore
bayo, NSX, SpellStealer, Tica
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks